Hogere stadhuizen aanvallen - Hoe te bereiken door Irfan Gaming

#clashon #clashofclans @Irfan_Gaming_

Ifran Gaming Academy schreef deze gids: Hogere stadhuizen aanvallen - hoe te bereiken. Volg hem hier op sociale media: YouTubeTwitterFacebook en Instagram.

Aanvallen van hogere stadhuizen - Hoe te bereiken

In deze gids zal ik uitleggen hoe je beter kunt worden in het aanvallen van hogere TH-niveaus dan jezelf (bereiken). Ik zie dat veel spelers hulp vragen over hoe ze hogere TH-niveaus kunnen bereiken op onenigheid en YouTube (commentaarsecties). Dus hier is een korte gids over.

Voordat ik erop inga, enkele afkortingen die ik in de gids zal gebruiken:

 • TH: Stadhuis
 • WB: Muurbreker
 • WT: Tovenaarstorens
 • AT: Boogschuttertorens
 • IT: Inferno Toren
 • CWL: Clanoorlogsliga
 • KS: Kill Squad (het grootste deel van de troep die naar de basis gaat om een ​​bepaald doel te bereiken, enz.)
 • QC: Koningin Charge
 • QW: Koninginnenwandeling
 • BD: Breakdown (de opstelling van een clan in oorlogen / cwl)
 • SAMS: Luchtmijnen zoeken (de zwarte luchtbom)
 • GB: Gigantische bom
 • CC: Clan Castle (dit was duidelijk 😛)
 • BBD: Baby Draken
 • AD: Luchtverdediging
 • EA: Adelaarsartillerie
 • DPS: schade per seconde.

Wanneer bereik je?

WANNEER precies moet je een TH-tegenstander van een hoger niveau aanvallen? Nou, de meest voorkomende zou CWL zijn en soms ook in oorlogen. Het CWL-matchmaking-systeem houdt alleen rekening met de competitie waarin je clan zich momenteel bevindt. Het koppelt je clan vervolgens aan andere clans in dezelfde competitie. Het DOET NIET houdt rekening met welke TH-niveaus u gebruikt. Dit is precies hoe het werkt. 

"Komt niet overeen"

Dus als u merkt dat u niet bij elkaar past, kan dit de volgende redenen hebben.

Ten eerste - Je clan heeft misschien goed gepresteerd en je bent gepromoveerd naar hogere competities. Dan speel je tegen hogere TH-niveaus dan wat je loopt, want dat is de gebruikelijke BD in die League.

Ten tweede - Een clan heeft misschien erg slecht gepresteerd en is gedegradeerd tot divisies. Misschien vind je ze een sterkere opstelling dan die van jou.

Ten derde: de clanroosters zijn mogelijk gewijzigd. Bijvoorbeeld: ALS een clan alle 15 TH9-accounts had en deze rond Gold 2 werd geplaatst. Als de roosters dan gewijzigd zijn en ze 10 TH11's en 5 TH10's hebben in het volgende seizoen. De clan blijft in Gold 2, maar zal een sterkere opstelling hebben dan de anderen in de groep. (Dit is slechts een voorbeeld. Ervan uitgaande dat als je th9 loopt, je in goud 2 wordt geplaatst, maar je snapt het idee). 

Ten vierde - Dezelfde veranderingen kunnen worden waargenomen als de clan verandert van het draaien van 15v15's naar 30v30's of vice versa.

De conclusie is dat u mogelijk niet bij elkaar past in CWL's. Dus hier is hoe u het beste gebruik kunt maken van uw aanvallen.

TH9 versus TH10 en TH11's

Ik zal eerst beginnen met algemene tips en dan dieper ingaan op elk TH-niveau.

Tegen enkele Inferno-torens

Als je een enkele IT raakt op een th10 / 11 als th9, zijn heksen in 90% van de gevallen de beste optie. Heksen zijn erg krachtig tegen single IT. Ze blijven de IT en andere verdedigingen heel lang afleiden. Dus je KS kan door de basis gaan en zeker een tweesterren beveiligen. Als het basisontwerp slecht is of als het relatief lage verdedigingen heeft, kun je zelfs een triple landen. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om bowlers mee te nemen in de CC. Als bowlers niet beschikbaar zijn, is de volgende beste optie valks.

Bij het gebruik van heksen vind ik het leuk om 2 sprongen, 1 woede, 1 genezing en een vergif te rennen. Sprongen zijn om je heksen en KS toegang te geven door de kern, zodat ze niet vast komen te zitten aan muren. Gebruik Rage en Heal wanneer je KS in de kern zit. Bowler/valks die woedend zijn, kunnen heel snel door structuren heen smelten. Zorg ervoor dat je woede en genezing niet overlappen, want de troepen zullen vrij snel wegrennen van woede. Zorg ervoor dat ze na de woedespreuk "in" de genezing gaan.

Aanbevolen leger

De Army comp die ik aanbeveel is 3 Golem, 6-9 tovenaars en de rest zijn heksen met bowlers in CC. U kunt soms wegkomen met het gebruik van WB's voor de eerste laag muurbreuk. Dus je kunt een heks ruilen voor wb's. Ik stop bij voorkeur al mijn heksen in de basis. In plaats van de typische paar aan de buitenkant die we tegen th9s doen.

De spreuksamenstelling is hetzelfde als hierboven vermeld. Op sommige bases heb je misschien maar 1 Jump-spreuk nodig. Breng in dat geval 2 freezes aan en verwissel de 2nd Springen. Gebruik freeze spreuken tegen cc, vijandige helden, sterke groep verdedigingen (xbows, gegroepeerde puntverdediging, tesla-boerderij), spalsh-verdedigingen enzovoort.

Als je hulp nodig hebt bij het plaatsen en gebruiken van spellingen, raad ik je ten zeerste aan om mijn andere gids te raadplegen hier.

Screenshot_88

Een voorbeeld van een leger dat je gaat gebruiken tegen afzonderlijke IT-bases. De troepen en spreuken kunnen naar behoefte worden gevarieerd. CC heeft freeze / poison en bowlers.

Tegen Multi Infernos

Als je tegen meerdere IT's ingaat, raad ik aan om aanvallen in Pekka Smash-stijl te gebruiken. Je moet een trechter goed opzetten met tovenaars en dan springen / aardbeving je een weg “in” het TH-gebied. Er zijn veel variaties in de samenstelling van het leger voor deze aanvallen. Elk is basisspecifiek, je hebt bijvoorbeeld soms valks nodig of meer golems minder pekka, enz. Je moet de zwakte van elke basis identificeren en dienovereenkomstig plannen. Ik zal uiteindelijk een video hebben waarin dit wordt uitgelegd. 

Screenshot_111

Een voorbeeld van een leger dat je gaat inzetten tegen Multi IT bases. De troepen en spreuken kunnen naar behoefte worden gevarieerd.
CC heeft eq spell en bowlers.

Queen Charge / Queen Walk gebruiken

Als u een deel van de basis identificeert met een lage concentratie DPS. Dan kun je een QW doen om extra percentage te krijgen, om te gaan met cc, etc. Qw/qc werken goed op basis van spreads. Bbds complimenteren over het algemeen een QC, omdat ze uitstekend zijn om het percentage te krijgen. Zorg ervoor dat je ook een plan hebt voor de TH. Wees ook voorzichtig als je loopt/aanvalt tegen verdedigingen van een hoger niveau dan je eigen TH. Je koningin zal veel sneller ten onder gaan, houd haar in de gaten. Ik raad haar niet aan om haar op te laden tenzij ze minimaal lvl 25 is.

Tegen een Th10 + verdediging zou ik niet aanraden om tegelijkertijd vanuit meer dan 2 verdedigingspunten te schieten. Je zou ook 5 genezers voor je koningin moeten gebruiken. Wees vooral op uw hoede voor Ground Xbows, ze hebben een groter bereik en een hoge vuursnelheid. Woede je koningin en genezers als je de verdediging nodig hebt of bevries.

Screenshot_89

Een voorbeeld van een leger dat je gaat gebruiken met QC BBD. De troepen en spreuken kunnen naar behoefte worden gevarieerd. Je kunt de JUMP-spreuk uitwisselen en EQ meenemen om een ​​groter deel van de basis te openen.

CC E-drag gebruiken met woede

Dit is een andere manier om een ​​gedeelte van de basis te verwijderen. Als je een gebied kunt identificeren met heel weinig luchtverdediging (bij voorkeur geen AD's). Dan kan een E-drag onder een woede een enorm stuk basis wegnemen. Het gebruikt slechts 30 troepenruimte (in de cc) en 1 woede-spreuk. Als je het wilt en het de moeite waard ziet, laat dan een stop vallen om het te ondersteunen.

Edrag kettingen tot 5 structuren. Als ze zich dicht bij elkaar bevinden (minder dan 2 tegels) en daarmee de ketting, valt de schade af. Laat het bij voorkeur vallen bij gebouwen met een hoge HP (zoals opslag, TH etc.) zodat het meer kettingen kan krijgen. Ik zal een video plaatsen waarin het gebruik van Edrag op enkele bases wordt getoond. Als het op de juiste manier wordt gebruikt, kan het een enorme waarde hebben, zoals in het onderstaande voorbeeld wordt getoond.

Screenshot_54

Hier kunnen we zien dat het groene omcirkelde gebied GEEN AD's in de buurt heeft. Dus we zijn veilig om daar neer te zetten en te E-slepen (18% dmg voordat e slepen valt)

Aanvallen van hogere stadhuizen

We gaan verder met het laten vallen van de E-drag zoals weergegeven (23% totale schade op dit moment)

Aanvallen van hogere stadhuizen

De E-drag onder een Rage en enkele bevriezingen was in staat om het hele groene gebied 41% totale schade op te ruimen. Dat alleen al gaf ~ 20% vernietiging op de basis samen met het veiligstellen van de TH. Dat is nu waarde (deze aanval staat in de onderstaande video).

Snipende gratis gebouwen

Je hebt misschien een situatie gehad waarin je met je hele KS de basis binnenging en de TH veiligstelde. Maar kreeg uiteindelijk een ster van 48% of 49% 1. Dus om hiermee om te gaan, breng altijd een paar boogschutters / volgelingen naar de snip van "vrije structuren". Gratis structuren zijn structuren die uw troepen kunnen uitschakelen, zonder dat de verdediging zich op de troepen richt.

 Boogschutters gebruiken 1 kampeerveld en hebben meer bereik dan goblin / weerhaken. Minions gebruiken 2 kampeerplaatsen, maar "alleen grond" verdedigingen zijn niet gericht op hen. Dus in sommige situaties zijn ze beter te gebruiken dan boogschutters. Als een bepaald gebied bijvoorbeeld kanonnen, mortel enz. Heeft, kun je volgelingen gebruiken om gebouwen eromheen te vernielen, maar als je boogschutter gebruikt, worden ze neergeschoten.

Aanvallen van hogere stadhuizen

In het begin van de aanval liet Cherry Bomb (ook bekend als Candid) Minions (#Winions) op de gratis structuren vallen voor een extra percentage. (Weergegeven door zwarte en groene pijlen). Merk ook op dat hij met heksen tegen single IT ingaat. Dit is de beste optie tegen single IT (dit is een 9v11-aanval).

Aanvallen van hogere stadhuizen

Aan het einde van de overval zien we dat hij uiteindelijk een 53% 2-ster kreeg. Dus het extra percentage van externe structuren hielp hem die 2-sterren veilig te stellen. (Hij haalde 5 gebouwen aan de buitenkant eruit).

Tegen Stadhuis 11

Als je tegen Th11 ingaat, moet deze stap eerst worden gedaan (zoals hierboven weergegeven). Als je de adelaar activeert en je kunt hem niet uitschakelen met je KS, dan is er nergens gratis. De EA schakelt gewoon de troepen uit die je laat vallen om te sluipen. Zelfs als ze zich buiten het bereik van andere verdedigingswerken bevinden.

Om meer gratis percentage te krijgen, kunt u soms enkele "sleutel" verdedigingen uitschakelen, zoals in het onderstaande voorbeeld wordt getoond. Sleutelverdedigingen impliceren de structuren die voorkomen dat u dat percentage krijgt. In de onderstaande schermafbeelding bijvoorbeeld bedekken de boogschuttertorens gebouwen om 3 en 9 uur. Dus als ik ze eruit haal, kunnen de gebouwen worden beschoten met volgelingen.

Dit concept kan ook worden toegepast op TH9vTH10 / 11/12, maar houd er rekening mee dat de verdediging sterker is. Je hebt dus meer Loons / Hogs of troepen nodig dan je normaal gebruikt als je de TH-niveaus van de spiegel aanvalt.

Aanvallen van hogere stadhuizen

Zoals we kunnen zien, bedekken de AT om 4 en 8 uur enkele constructies.

Aanvallen van hogere stadhuizen

We sturen 3 Loons om die AT te vernietigen zoals getoond en grijpen dan die structuren met extra percentage. We zijn in staat om ~ 15 gebouwen (~ 20% dmg) alleen uit beide gebieden samen te slopen. Ook dit is in de beginfase gedaan zodat we niet het risico lopen tegen de adelaar in te gaan.

TH9 versus TH12's en TH13's

Een 2-sterren krijgen tegen een Th12 en Th13 als een TH9 is best moeilijk. Gezien het feit dat ze Giga Tesla / Inferno hebben, moet je veel troepruimte vrijmaken om de TH neer te halen (als de TH niet wordt blootgesteld), en het meeste zal ook sterven door de gigabom. Als de TH echter wordt blootgesteld, kun je met minder troepen achter de TH aan. Het vereist nog steeds veel, doe dan je best door de bovenstaande methoden te gebruiken om het percentage te pakken en hopelijk de tweede ster te krijgen.

TH10 versus TH11 / 12 / 13's

Bij Th10 heb je toegang tot belegeringsmachines die je veel zullen helpen bij het bereiken van hogere Th-niveaus.

Battle Blimp (BB) gebruiken

Battle blimp maakt het gemakkelijker om de TH vast te zetten als deze zich in de basis bevindt. Zorg ervoor dat je niet veel Air-targeting-eenheden in het BB-pad hebt. Als er een luchtverdediging is die u niet kunt uitschakelen, kunt u deze eenvoudigweg Zappen. Zorg ervoor dat je een paar loons stuurt voordat je je BB laat vallen om te controleren op SAM's. Je kunt ook ontsnappen door de AD's of luchtdoeleenheden te bevriezen.

Als je een veegmachine hebt die naar je BB-pad wijst, bevries dan de veegmachine of zap hem.

De beste troepen om de BB in te nemen zijn superkobolden. 5 Max super goblins kunnen zelfs TH13 gemakkelijk uitschakelen. Dus de beste cc zou 5x Super Goblins en One Dragon zijn. We stoppen er een draak in omdat het een luchteenheid is. Dus als een spatverdediging de draak raakt, blijven de goblins veilig. Scatter-shots kunnen grond- EN luchtdoelen raken. MAAR ze kunnen alleen de grond OF de lucht tegelijk raken, NIET beide.

Onthouden

De Super Goblins zijn "Invisible" niet "onoverwinnelijk". Breng dus geen Yetis of Ice golems of andere grondtroepen mee. Dit komt omdat als verdediging tegen spatschade binnen bereik is (zoals scatters), ze zich richten op grondtroepen. En uiteindelijk ook je super klodders raken. De draak is er voor alleen maar extra waarde nadat de TH naar beneden gaat. Je kunt je hele cc gewoon vullen met Super Goblin als je wilt. Denk eraan om dit bij FC's te oefenen als u het voor de eerste keer gebruikt.

Als er dode ruimte is in de buurt van de TH, is het mogelijk dat deze gigantische bommen, veervallen of kleine bommen heeft. Vul in dat geval de Battle Blimp met troepen met minder woonruimte dan Super Goblins (3 kampplaatsen).

De beste troepcombinatie is 7 weerhaken, gevolgd door 2 minions. gevolgd door de 5 super klodders. Vul voor de zekerheid de rest van de CC met super klodders. De weerhaken zijn er om valstrikken te activeren, zoals gigantische bommen, kleine bommen, springvallen, enz. De volgelingen zijn er om de inzet van supergobs te "vertragen". Zodat de vallen kunnen afgaan en dan kunnen er laat uitkomen en ze zullen veilig zijn. De troepen van de cc verlaten in volgorde van kampruimte. Dus de weerhaken (1 spatie) komen eerst tevoorschijn, dan minions (2 spatie), dan super klodders (3 kampeerplaatsen).

Soms is het gebruik van een ww een betere optie dan het gebruik van een BB. (ALS het ideale pad minder verdediging op de grond heeft.) Dit is echter vrij zeldzaam.

Stone Slammer (SS) gebruiken

Als je de TH kunt krijgen met je KS, dan kan de SS worden gebruikt in een gebied met weinig luchtdoelverdediging. Je kunt zelfs zappen en luchtverdediging gebruiken als je ziet dat je meer waarde uit je SS kunt halen. De troepen in SS kunnen variëren, afhankelijk van waar het wordt geopend. Als het wordt geopend in een cluster van gebouwen, werkt E-drag onder woede goed. Als het een open gebied is met een enkele IT en minder spatschade, dan werken Loons onder haast ook goed.

Screenshot_6666666666

Begon de aanvankelijke aanvalsfase door structuren op randen te beschieten en vervolgens de TH af te sluiten met mijn KS. Toen de TH eenmaal was beveiligd, stuurde ik twee loons om te controleren op sams (een trok uiteindelijk een sam). Pas toen stuurde ik mijn Battle Blimp.

Screenshot_68

De Battle Blimp was in staat om het hele gedeelte dat in het groen werd weergegeven leeg te maken. Hierdoor kon ik een extra percentage met minions veiligstellen. Voordat de BB het gebied ontruimde, bedekten verdedigingswerken die.

Screenshot_71

Door de hierboven getoonde methoden te combineren, kon ik een 78% 2-ster beveiligen bij een TH10vTH11-inval in CWL, gemakkelijk op een vrij algemene basis. 

Snelle tip

Gebruik altijd een paar Loons om Sam's en tesla's te controleren. Th11 en hoger hebben buiten SAM's om koninginladingen te verknoeien. Tesla's kunnen je SS-pad soms verknoeien. Als er een Tesla-boerderij opduikt, gebruik dan je Loons of andere troepen om het SS-pad te corrigeren. (Video hieronder bijgevoegd)

TH11 vs TH12 / 13 en TH12 vs TH13

Je krijgt veel opties voor het gebruik van verschillende soorten legers op TH11 en TH12 voor bereiken. Sommige zijn misschien de reguliere oorlogslegers die u gebruikt. Op sommige moet je aanpassingen maken op basis van de basis die je raakt. Ik zal niet elk specifiek leger in detail bespreken, want dat zou veel tijd kosten. 

Het belangrijkste om in gedachten te houden is om te proberen de zwakte van de basis te identificeren. Breng vervolgens wijzigingen aan in je leger om het beste uit je troepen en spreuken te halen, wees creatief 😉 

Mass E-slepen

Er is echter één leger dat ik zou willen verslaan, Mass-Edrag. De reden waarom ik dit heb gekozen, is omdat het een zeer lage vaardigheid vereist om E-drags te gebruiken om 2 sterren op bereiken te krijgen. Bijna iedereen kan het gebruiken, vereist niet veel planning.

Voor het gebruik van Mass E-drags kunt u de TH op twee manieren gebruiken. Ofwel door je E-drags uit je leger te sturen of door een BB te gebruiken. Beide methoden zijn afhankelijk van de basis.

Als de TH helemaal in het midden staat en het is een eilandbasis (vooral die met 4 eilanden en TH in het midden), dan geef ik er de voorkeur aan om de BB onder GW-mogelijkheid te gebruiken om voor de TH en E-slepen rondom te gaan voor percentage. Opnieuw merk ik dat de meeste ringbases de TH hebben ingesloten. Het is dus verstandig om de 7 weerhaken, 2 minions en de 5 super klodders CC. In plaats van de super gobs en dragon cc.

Als de basislay-out een offset TH heeft, probeer ik met mijn KS voor de TH te gaan. Gebruik dan de BB of SS als een Electrone in een gebied waar ik een goede prijs kan krijgen (Eagle, Infernos, Scatters etc.)

Rage and freezes werken het beste met E-drags en kloon voor de Blimp. Je kunt ook Zap-spreuken gebruiken om sleutelstructuren zoals Sweepers of een Air Defense uit te schakelen. De belangrijkste structuren hier zijn degenen die voorkomen dat uw E-drags of Blimp-elektronvorm de volledige waarde krijgen. Het kan een sweeper zijn die naar hen wijst, een Air Defense of zelfs de Archer Queen in sommige gevallen (level 75 aq brengt gekke schade aan).

Een paar extra tips

 • Heksen tegen Single Infernos
 • GEEN heksen tegen multi-inferno's (ze zullen de lucht roosteren). KS-aanvallen zijn beter tegen Multi.
 • Watersnip buitenstructuren voor extra percentage.
 • Maak optimaal gebruik van uw belegeringen (vooral BB en SS).
 • Identificeer de zwakte van een basis en breng dienovereenkomstig veranderingen aan in je leger en maximaliseer de efficiëntie van je troepen en spreuken.
 • Super Gobs in een BB zijn geweldig om de TH eruit te halen. 5 MAX-supergobs kunnen elk TH-niveau verlagen.
 • Je kunt een hoek TH en / of cc snippen met super klodders. (als de TH zich in één laag muur bevindt, gebruik dan een JUMP).
 • De Adelaarsartillerie zal eerst zijn ogen oplichten na 150 woonruimtes ter waarde van troepen. Het zal worden geactiveerd bij 180 huisvestingsruimten aan troepen voor niveau 1 en 2. De huisvestingsruimte die nodig is om de adelaarsartillerie te activeren, wordt verhoogd tot 200 op niveau 3.
 • Elke held is 25 troepenhuisvestingsruimten waard, en elk Spellen woonruimte is 5 troepenhuisvestingsruimten waard. (Rage is 10 woonruimte en Freeze is 5.)
 • Elke Belegeringsmachine telt voor dit aantal als woonruimte voor 1 troepen. Clan kasteel troepen tellen niet mee voor dit aantal, maar eventuele versterkende spreuken tellen het normale aantal.
 • De MEEST belangrijke tip .. dit mag je nooit vergeten. Gebruik de creatorcode Clash Champs. Volgens de legende resulteert het gebruik van deze creatorcode in meer 3-sterrenhits. Wie weet of de legende waar is ... nou ja, maar één manier om erachter te komen ...  http://supr.cl/CodeClashChamps

Conclusie

Dat zal er allemaal in zitten 'Hogere stadhuizen aanvallen - gids bereiken'. Ik dank u voor uw tijd om het door te lezen. Ik hoop dat het je op de een of andere manier heeft geholpen. Deel het gerust met je clangenoten of op je onenigheidsservers. Als je suggesties of opmerkingen hebt voor verdere handleidingen of hierover, plaats deze dan in het commentaargedeelte hieronder.

Over Mij

Ik ben een lange tijd Clash of Clan-speler. Ik speel graag mobiele en RTS-games, momenteel speel ik ook Clash Royale en Rogue Company (geen mobiele game).

Omdat ik erg gepassioneerd ben door gamen en iets wil doen dat anderen helpt, heb ik een paar handleidingen geschreven om medespelers te helpen. Ik ben niet in de buurt om een ​​"PRO" te zijn. Ik ben nog aan het leren en ik ben een hongerige en snelle leerling.

Mijn clanfamilie

In Clash of Clans ben ik een trots lid van de Scrappy Kingdom Family (SKF). Een enorme schreeuw naar mijn clangenoten Lost Squirrel, X777, Sir, Aeschylus, Patel, Nitin, Craig, juanflores, Brackers, Matt en dingel voor het geven van waardevolle feedback in deze gids, vooral Patel en Craig. (Ja, ik heb in feite een DM gestuurd naar iedereen die ik online kon zien nadat ik het had voltooid).

Hier is een link naar onze onenigheidsserver: https://discord.gg/MMGAR7e

Gelukkig botsen!

Over Clash Champs

Clash Champs is je belangrijkste E-Sports News-hub voor Clash of Clans en een officiële Tier 3-contentmaker voor Supercell. We bieden ook tools voor werving, basisdownloads, toernooien, oorlogsmeldingen en meer. 

Dus als jij het bent op zoek naar leden, een clan of heb een basis lay-out, Clash Champs heeft het allemaal! Als je liever een unieke, nieuw gebouwde oorlogs- of trofee-basis wilt, bekijk dan onze pro oorlogsbasissen. In feite is ons team van 20+ pro-bouwers continu en rigoureus bezig met het bouwen en testen van huidige metabases voor oorlogen, competities en het winnen van prijzen. Wordt lid van ons op Discord voor meer informatie en om gewoon te chatten. 

Als je meedoet aan ons plezier toernooien, we rangschikken en scoren je tegen andere botsingen van over de hele wereld. Bovendien verdien je Champ Bucks terwijl je iets doet waar je van houdt, Clashing! Kortom Champ Bucks is onze manier om iets terug te geven aan de gemeenschap. Je kunt je Champ Bucks zelfs gebruiken op verschillende items en cadeaubonnen in de Beloningenwinkel. Bovendien kunt u uw Champ Bucks gebruiken om deel te nemen aan ons weekblad Clash-loterijen voor geweldige prijzen. 

Als je je spel wilt verbeteren met een Pro Coach, doe dan mee Clashschool voor al uw coachingbehoeften. Op Clash School staan ​​professionals klaar om u les te geven en u te begeleiden om vervolgens de beste te zijn die u kunt zijn. 

Dus hou je van wat we doen? Help ons dan door de code van de maker te gebruiken CLASH-KAMPS voordat je in-game aankopen doet.

gebruik-code-clash-champs3.png

Andere Clash Champ-artikelen die u misschien ook leuk vindt:

Aanval Strategiegidsen

Belegeringsbarakken: driesterrengidsTh9 Queen Charge Lavaloon-gids ◊ 

Basis gebouw 

Champ Bases verdedigt op wereldenKoop professionele Base War LayoutsBradder's Th10 BB-gids ◊  Bradder's Th12 BB-gidsDerpy & Scott TH10 BB-gidsDerpy & Scott TH10 BB Guide - DuitsVerdedig Th13 Meta Attacks

Gebouwen

LukraakGiga Inferno

Kampioen Elite

Word lid van ons esportteam

Clanfuncties

De BilderbergsMutantenstam

Clash Champ-hulpmiddelen

Wees nooit meer clanloosBasiszoeker-tool ◊  Ik heb een basisupdate nodig  ◊  Mis nooit meer oorlogsaanvallen  ◊ Clash Raffles is live!  ◊

Clashschool coaching

Clashschool is LIVE!

E-Sports

Katowice, Polen  ◊ Tribe Gaming ontbinden  ◊

Algemeen

◊  Pro-gamer wordenHoe word je een geweldige leider?Gemotiveerd blijven  ◊ Aangepaste Esport-truien  ◊ Geavanceerd Builder Management  ◊

Hero's

Koninklijk kampioen  ◊

Spells

De ultieme spreukgids ◊ 

troepen

YetiBeleg kazerneStiekeme koboldSuper reusSuper muurbrekerSuper Witch en Inferno DragonHeadhunter

Update / nieuws over evenementen

Wereldwijd verdwenenCoC Creator-boostCreator Boost verlooptJolly Barbaarse huidPrijsverlagingen voorjaarsupdate 2020Lente-update 2020 Nieuwe upgradeniveausSuper Troepen Lente Update 2020Supercell wordt 10Zomerupdate 2020 Inkomende nieuwe niveausZomerupdate 2020 QoL-verbeteringen en balanswijzigingen

Prioriteiten / gidsen upgraden

Elk nieuw stadhuisGemeentehuis 5Gemeentehuis 6

gerelateerde berichten
4 reacties
 1. Irfan OP

 2. Ik ben blij dat je het leuk vond 😉

 3. Wat een geweldige uitgebreide gids!

 4. Zoals altijd, geweldige inhoud bro!

Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy