The Ultimate Spell Guide for All Spells van Irfan Gaming

Ultieme spreukgids voor alle spreuken
#clashon #clashofclans @Irfan_Gaming_

Deze ultieme spelgids voor alle spreuken is geschreven door Irfan Gaming Academy. Volg hem hier op sociale media: YouTubeTwitterFacebook en Instagram.

Inleiding tot de ultieme spelgids voor alle spreuken:

In deze Ultieme spreukgids voor alle spreuken leg ik het juiste spreukgebruik, plaatsingen, aanvalsstrategieën uit die goed samengaan met bepaalde spreuken, redenen om de ene spreuk boven de andere te kiezen en meer dus laten we er meteen op ingaan.

Ik zal elke spreuk afzonderlijk behandelen, dus deze ultieme spelgids voor alle spreuken kan een beetje lang zijn.

Bliksem aka Zap

Bliksem spreuk
Bliksem spreuk

'Elektrocuteer je vijanden met bliksemschichten!
Spreek deze spreuk uit naar het vijandelijke dorp om gebouwen en eenheden in een klein gebied te beschadigen. "

Bliksemspelling, in de volksmond ook wel Zap genoemd, is de eerste spreuk die je ontgrendelt. Het brengt schade toe aan nabijgelegen gebouwen (opslag is een uitzondering), tegenstanders cc troepen en held.

Gebruik

De Bliksemspreuk werd herwerkt om een ​​enkele slag uit te brengen en het doel tijdelijk te verdoven. Deze bewerking is toegevoegd in de zomerupdate van 2020. Bovendien is er 1 woonruimte-spreuk gemaakt. De schade is dienovereenkomstig aangepast.

Het doet nu gelijk aan spatschade in zijn straal, in tegenstelling tot pre-update toen het maximale schade aanrichtte waar je het wierp en willekeurige schade eromheen.

Tabel met de schade die is aangericht door elke zap-spreuk

Screenshot_77

Met deze zap-herwerking zijn er talloze nieuwe strategieën die je kunt uitvoeren met Zap-spreuken, sommige zijn nieuw, sommige zijn opgepoetst met deze zap-herwerking (zoals perfect storm) en sommige zijn gewoon een aangepaste versie van oudere.

Enkele van de belangrijkste verdedigingen die nu kunnen worden uitgeschakeld met zap-spreuken zijn CC, Enemy AQ, Scatter-shots, Adelaarsartillerie, Luchtverdediging, Infernotorens enzovoort, afhankelijk van wat voor soort aanval je van plan bent te doen.

Hier is een tabel die laat zien hoeveel zap-spreuken of Zap + EQ-spreuken je nodig hebt om elk gebouw op elk TH-niveau te vernietigen. Houd er rekening mee dat de statistieken worden weergegeven met maximale EQ-spreuken. De interacties kunnen veranderen als je een niet-maxed EQ-spreuk gebruikt, zorg ervoor dat je rent en FC's voordat je voor war / cwl-hit gaat.

Het aantal zap-spreuken dat nodig is om elk gebouw neer te halen van TH9-TH13.

Screenshot_78

Een van de gebruikelijke doelwitten is de CC. Het is omdat voorheen basissen op hogere TH-niveaus zo waren ontworpen dat de CC-troepen (driedubbele IG, jachthond enz.) De waarde van de zelfmoordheld zullen voorkomen. Met de zap-herwerking als je de CC uitschakelt, hoef je je geen zorgen meer te maken over de CC-troepen die naar buiten komen en kunnen je helden een enorme waarde krijgen.

Hier is een video die de NIEUWE Zap-spreukradius laat zien en hoe deze werkt.

De genezingsspreuk

Genezen spreuk
Genezen spreuk

De genezingsspreuk, zoals de naam al zegt, wordt gebruikt voor het genezen van troepen terug naar hun volledige gezondheid. Het duurt in totaal 12 seconden en geneest in pulsen (40 pulsen en elke puls is 0.3 seconden). Deze spreuk heelt ook je held, maar ze krijgen minder genezing in vergelijking met troepen. De genezing is de ALLEEN spellen waarvan de effecten worden gestapeld. Dat is wanneer je twee genezingsspreuken tegelijkertijd laat vallen, je volledig voordeel zult halen uit beide spreuken (hoewel ik je ten zeerste aanbeveel om dat te doen).

Hier is een tabel met de hoeveelheid HP die is genezen voor elk niveau.

Hier is een tabel met de hoeveelheid HP die is genezen voor elk niveau.

Gebruik

Het werkt het beste op gegroepeerde troepen zoals ballonnen, varkens, bowlers en valks. Loons en varkens zijn het beste, want je kunt voorspellen waar ze naartoe gaan als ze alleen na de verdediging gaan. De genezingsspreuk heeft een effectgebied, het betekent dat het ALLE troepen in zijn cirkel geneest. Als je 1 troep onder maximale genezing hebt, krijg je 2,000 totale genezingen waarde. Als je 10 troepen eronder hebt, krijg je in totaal 20,000 genezing waarde (vandaar de logica achter genezing gegroepeerde troepen).

Wanneer genezen

Je moet je geneeswijze laten vallen in het gebied waar je troepen zijn zal gaan in plaats van waar ze momenteel zijn. Dit komt omdat de genezing 12 volle 12 seconden duurt en na verloop van tijd geneest, dus als je ze inzet waar je troepen momenteel zijn, zullen ze niet in staat zijn om het volledige voordeel te halen en zullen ze snel uit de straal lopen.

Gemeenschappelijke genezingsfouten

Een andere veel voorkomende fout is dat ik zie dat spelers woede laten vallen en spell op dezelfde plek genezen (zeg in de kern), het wordt niet aanbevolen omdat de woedende troepen nog sneller uit de helen zullen lopen (zoals valken of bowlers smelten ze de kern wanneer ze woedend zijn). Ze moeten in het gedeelte vallen waar ze na de woede naartoe gaan. Een uitzondering hierop kan het geval zijn wanneer je de troepen nodig hebt om uit te gaan als een "bom" op de kern, bijvoorbeeld in bevroren heks hebben je 5 cc bowlers genezen + woede op dezelfde plek als ze knallen als er 5 bowlers worden uitgeschakeld snel door verdedigingen of gigantische bommen.

Voorgenezing:

Het wordt gedaan wanneer je gegroepeerde troepen een gebied van hoge DPS of splash (Infernos of Scatter shots) of mogelijke gigantische bomlocaties ingaan. Je kunt vooraf genezing in die gebieden laten vallen, zodat troepen onmiddellijk weer genezen kunnen worden.

Deze spreuken hebben geen specifieke strategie die wordt gebruikt, het wordt veel gebruikt in de meeste strategieën wanneer en wanneer dat nodig was.

Woede Spellen

Woede spreuk
Woede spreuk

'Maak je eenheden woedend om ze groter, sneller en sterker te maken!
Werp dit om een ​​Ring of Rage te creëren! Je eenheden winnen aan snelheid en aanvalskracht terwijl ze zich in deze ring bevinden. "

De Rage spell is de meest gebruikte spell in clash, bijna elke aanvalsstrategie op alle stadhuisniveaus gebruikt er één. Het verhoogt de aanvalsnelheid en schade van de eenheden binnen zijn straal. Het heeft een straal van 5 tegels en duurt 18 seconden.

Er bestaat veel onduidelijkheid over de vraag of de genoemde 'schadeverhoging' additief (+ 130% schade) of multiplicatief (schade * 1.3) is. Na meerdere onafhankelijke tests is bevestigd dat de toename inderdaad additief is, wat betekent dat troepen onder invloed van een level 1 Rage Spell 130% meer schade aanrichten dan degenen die dat niet zijn. (+ 130% wordt toegevoegd aan basisschade). dwz hun schade (D) wordt als volgt berekend:

Dverwoed = Dbaseren . (100% + 130%) = Dbaseren 2.3

Bijvoorbeeld als een eenheid schade heeft van 100 DPH het zal volstaan 230 DPH terwijl onder woede.

Rage Healers

Hoewel genezers geen schade aanrichten, kunnen ze ook profiteren van de spreuk, omdat hun genezing hierdoor toeneemt (en de behoefte aan genezende spreuken afneemt terwijl de Rage Spell actief is). Dit maakt Rage-spreuken geschikt voor Queen Walks, waar het kan worden gebruikt om de koningin snel te genezen wanneer ze een groep verdedigingswerken met veel schade tegenkomt.

Twee muurbrekers onder woede kunnen een maximale muur van dezelfde TH uitschakelen.

Pro Tip

Als je bijvoorbeeld Queen-aanvallen doet en je een woede-spreuk hebt laten vallen, kun je twee muurbrekers gebruiken om door een muur te breken (het kan een muur breken, zelfs als er een kleine bom is, maar niet correct is geplaatst).

De beste manier om woede te gebruiken

Rage spell wordt het best in de kern gebruikt omdat je troepen gegroepeerd zijn en meerdere doelen hebben en ze meestal een hoge HP hebben (X-bogen, CC, TH, IT, EA etc.). Bij aanvallen zoals Pekka Smash of Pekka Bobat laat ik meestal één Rage spreuk vallen nadering omdat het mijn troepen sneller zal helpen en het zal genezers helpen de troepen sneller te genezen omdat de genezers woedend zullen zijn. De tweede woede zal in de kern zijn omdat het vuurkracht voor troepen zal opleveren en het ook genezers ten goede zal komen.

Bevriezen Spellen

Spelling bevriezen
Spelling bevriezen

'Blijf ijzig als de strijd heet wordt!
De Freeze Spell zendt een cryogene explosie uit die vijandige troepen tijdelijk immobiliseert en defensieve gebouwen binnen zijn straal uitschakelt. "

De bevriezingsspreuk schakelt tijdelijk de verdediging en / of grond- en luchttroepen van het vijandelijke Clankasteel binnen een kleine straal uit. Totdat de duur van de spreuk is afgelopen, zullen de getroffen vijandelijke eenheden niet bewegen of aanvallen.

De Freeze Spell kan zowel grondtroepen als luchttroepen bevriezen (zoals E-drag).

Hier is een tabel met de duur van het bevriezen van elk niveau van betovering
Hier is een tabel met de duur van het bevriezen van elk niveau van betovering

Bevries en verborgen Tesla's

Het kan een verborgen Tesla van een vijand niet bevriezen voordat deze is onthuld. Als de verborgen Tesla echter wordt onthuld terwijl de bevriezingsspreuk actief is, en de verborgen Tesla zich in de straal van de spreuk bevindt, zal de verborgen Tesla inactief zijn totdat de duur van de spreuk eindigt.

Met dank aan: Derpy AKA R3aPeR van basisbouwserver voor deze foto.

Deze foto demonstreerde de maximale invriesbare afstand als er verdedigingen buiten de muur zijn geplaatst, kun je de Infernotoren en de tweede verdediging niet samen bevriezen.

Dit is niet alleen de huidige beloopbare straal, maar moet ook een veilige straal zijn om een ​​tovenaarstoren uit de buurt van een hel te plaatsen zonder dat deze bevriest (als je kijkt vanuit het perspectief van de basisbouwer). Dit is door veel professionals overeengekomen. Zolang de tovenaarstoren zich buiten de randmuren van de beloopbaarheid bevindt, moet deze niet te bevriezen zijn!

Gebruik

Freeze spreuk wordt gebruikt om hoogwaardige doelen zoals Scatter shots, X-bows, Eagle Artillery, Giga tesla / inferno, Inferno en in sommige gevallen vijandelijke CC en held te bevriezen.

Ik zou aanraden om de Frozen Witch-strategie op TH10 te oefenen om een ​​goede praktijk van freeze spell te krijgen, omdat die strategie veel te maken heeft met het gebruik van freeze spell.

Freeze spell heeft verschillende hoge prioriteitsdoelverdedigingen voor verschillende aanvalsstrategieën. Je moet ernaar streven om meerdere verdedigingen te krijgen onder één freeze spell.

Bevriezingstips:

Vijandelijke koningin

Op hogere TH-niveaus bevriest de vijandige koningin je soms van het vermogen van de koningin of een woedeaanval.

X-Bow

Als je tijdens een warden-wandeling een grond x-bow op je warden vergrendelt en de warden je genezers bewaart, dan is het een goed idee om de x-bow te bevriezen zodat de x-bow opnieuw richt op je kerntroepen en jij kan een genezer schakelaar krijgen.

Enkele IT

Een enkele doel-inferno bevriezen wanneer deze op uw tanks of helden wordt vergrendeld, dan zal het bevriezen van een enkele doel-inferno de lading resetten. Je kunt de timing oefenen om de freeze-spreuk te laten vallen om de maximale waarde uit je freeze te halen. Wacht eerst een paar seconden tot het op het punt staat over te schakelen naar de modus voor de hoogste schade, en "VOORDAT" het op het punt staat maximale schade aan te richten, bevriest het. Je krijgt het idee hiervan door te oefenen).

Meerdere inferno's

Bevroren multi-helden zodat uw muurbrekers verbinding kunnen maken als de hel de buitenrand van muren bedekt. Hetzelfde als een groep troepen zoals Loons, varkens, bowlers multi-inferno naderen.

Bevriezen met vleermuizen

Het bevriezen van de tovertoren en multi-helden tijdens het gebruik van de vleermuis spreuk is de sleutel voor het succes van de aanval, omdat de tovertoren 1 alle vleermuizen en multis gebraden vleermuizen heel snel zal schieten.

Ik zie vaak mensen die te lang de tovenarij vasthouden aan tovenaarstorens tijdens een aanval in vleermuisstijl en al hun vleermuizen verliezen, gewoon omdat ze een milliseconde lang vasthielden en uiteindelijk alle vleermuizen verloren. Het meest recente voorbeeld is in TH13 ESL 5v5 bekerfinale Vatang Vs Tribe Gaming. Een van de speler van Vatang viel de basis van Tribe aan en hij hield zijn bevriezing lang vast en verloor al zijn vleermuizen (men zou kunnen zeggen dat bevriezing hen het toernooi had kunnen kosten, gezien hoe dicht bij de% de oorlog eindigde). 65,000 $ bevriezing als je het vraagt ik 😉

Ik heb dit een paar keer gezien gebeuren op livestreams ook van normale oorlogsaanvallen. Dit is gewoon niet het risico waard om de bevriezingsduur te verlengen met bijvoorbeeld. 5 seconden is het niet waard om de kans te riskeren om al je vleermuizen tegelijk te verliezen en gewoon te falen in de aanval.

Adelaarsartillerie (EA)

Om de tijd van bevriezen op EA (Eagle Artillery) te maximaliseren, bevriest het wanneer het net zijn "herladen" -animatie heeft voltooid en op het punt staat zijn schoten af ​​te vuren zodat het het "reset" (net als in het geval van enkele IT).

Veegmachines

Bij het gebruik van Electro Dragons (E-drag) voor bijvoorbeeld elektronen, massa edrag, yolotrone bevriezen van de veegmachine is een must omdat onder normale omstandigheden een e-drag NOOIT in staat zal zijn om zijn kettingbliksem af te krijgen als deze teruggeduwd wordt door de veegmachine omdat de oplaadtijd voor de opname hoog is. (Je moet deze aanval bij voorkeur niet tegen een veegmachine doen, maar bij massale e-drag moet je waarschijnlijk minstens 1 veegmachine tegenkomen).

spreidingsschoten

Het bevriezen van spreidingsschoten op het juiste moment is ook van vitaal belang omdat het een enorme hoeveelheid schade aanricht en de meeste troepen 2 schoten zoals varkens of mijnwerkers kunnen schieten. Omdat het enorm veel spatschade kan veroorzaken, kan het zelfs je koningin uitschakelen als ze een slechte gezondheid heeft, zelfs als ze hier vermogen opduikt, omdat het vermogen hier niet voldoende gezondheid geeft om de krankzinnige schade te overwinnen die het veroorzaakt.

Kloon spreuk

Kloon spreuk
Kloon spreuk

'Verander deze spreuk in een pop-upleger! Clone-spreuken creëren een spawningcirkel die voor een beperkte levensduur kopieën maakt van troepen die het binnenkomen. Het zal alleen spawnen tot een maximale woonruimte van troepen. "

De kloon-spreuk is een spreuk die troepen kloont die binnen de straal van de spreuk komen.

Deze gekopieerde troepen zijn van hetzelfde niveau als de originele troepen en hebben volledige HP (in tegenstelling tot in Clash Royale waar een kloon 1 HP heeft). Een enkele troep is voldoende om kopieën van zichzelf te genereren voor de huisvestingsruimte van het spreukniveau. Het kan worden gebruikt om ELK type troepen (behalve helden) te klonen, zolang de huisvestingsruimte van die troep kleiner is dan het maximum dat is toegestaan ​​op dat niveau van kloon spell (toeneemt met elk niveau). De onderstaande tabel geeft de informatie voor elk niveau.

Het is de enige spreuk in het spel die 3 woonruimte in beslag neemt, wat betekent dat het niet aan anderen kan worden geschonken. Het heeft een straal van 3.5 tegels.

Gekloonde eenheden

De gekloonde eenheden spawnen altijd vóór de oorspronkelijke eenheden, dus het is een goed idee om de kloon spreuk te laten vallen waar je oorspronkelijke troepen naartoe gaan, zodat de gekloonde eenheden (die uiteindelijk na 30 seconden "verdwijnen") beginnen te tanken voor je originele troepen.

Gebruik

De BESTE manieren om Clone-spreuk in de huidige meta te gebruiken, zijn via Electrone- of YoloTrone-aanvallen.

Electron

In Electrone sturen we meestal een gevechtsblimp (BB) (soms een Stone slammer [SS]) om een ​​gedeelte van de basis in te gaan en het volledig uit het gedeelte te halen, bij voorkeur met Inferno en koningin. Dus wanneer de BB dat gedeelte bereikt, laten we het open en Clone EN woedt de Loons die eruit komen (samen met 1 E-drag die wordt gebruikt om defensieve AQ uit te schakelen). Gevolgde back-end Lalo-aanval. Ik zou aanraden om slechts 1 Clone spreuk voor TH10 te nemen, omdat dat in de meeste gevallen het beste werkt, zodat je voldoende spreukondersteuning hebt voor je Lalo-gedeelte.

Yolotron

In Yolotrone stuur je meestal 3-4 E-drag naar de basis en vervolgens een BB of SS achter hen en kloon de Edrags en woed ze om de maximale waarde uit hen te halen. Ik heb deze aanval het beste op TH11 zien werken.

Hier is een zeer interessante video van Scrappy Academie laat ons zien hoe we kloon spreuken gebruiken op TH10 en NEE het is niet Electrone en NEE het is zelfs Yolotrone niet opnieuw verkeerd !.

Ga Elektron

Het is GoElectrone wordt uitgevoerd op TH10 met een WALL WRECKER ja je leest het goed met een muurwracker. Naar mijn mening is het een zeer sterke aanval, aangezien de meeste basebuilders op TH10 (zelfs de beste) hun TH10-bases zullen bouwen, rekening houdend met het verdedigen tegen Electrone-aanvallen door BB (door veegmachines te plaatsen zodat AQ wordt beschermd, door SAM's in te zetten het voorspellende BB-pad of de AD-opstelling zodanig dat het de luchtversie van Electrone verdedigt). In deze aanval gaan we door de grond en er is niet veel dat iemand ertegen kan doen. Ik heb deze aanval niet in meta zien worden gebruikt (omdat 'populaire youtubers' deze nog niet hebben genoemd). Dus ja, als je een TH10 (of zelfs TH11) bent, raad ik het ten zeerste aan.

Aan het einde van de video legt Nemo zelfs duidelijk uit waarom het moeilijk zou zijn om zich tegen deze aanval te verdedigen.

Donkere elixer spreuken

Donkere elixer spreuken
Donkere Elixer spreuken

Vergiftigen

Gifspreuk
Gifspreuk

'Geef je leger de overhand tegen vijandelijke troepen met dit dodelijke gif! Verdedigende eenheden die blijven hangen in de giftige wolk van een gifspreuk zullen langzamer bewegen, langzamer aanvallen en na verloop van tijd steeds ernstiger schade oplopen. Poison-spreuken hebben geen invloed op structuren. "

Deze spreuk veroorzaakt schade en vertraagt ​​alle vijandelijke Clan Castle-troepen, helden en skeletten vanuit de skeletval binnen het effectgebied. Gifspreuk richt schade aan in de loop van de tijd en als het wordt gedropt op de troepen van een clankasteel, en als ze geen eenheden op de kaart hebben om naartoe te aggro, zullen ze veilig buiten de gifspreukradius lopen.

Gebruik

Het kan het beste worden gecombineerd met Queen Charges om snel met verdedigende CC's om te gaan, het verzwakt de snelheid en de aanvalssnelheid van de verdedigende eenheden aanzienlijk. Hieronder is een tabel met de schadestatistieken voor elk niveau van gifspreuk.

schadestatistieken voor elk niveau van gifspreuk
Schadestatistieken voor elk niveau van gifspreuk.

Het is het beste tegen zwermen zoals heksenskeletten, boogschutters, Lava hound pups en squishy troepen zoals tovenaars en bowlers. Hoewel het geen hoge HP-eenheden zoals een PEKKA of Dragon doodt, verzwakt het hun aanval aanzienlijk, zodat je troepen een voordeel hebben.

Varkens en gif

Gifspreuk is ook van vitaal belang wanneer je een Hog-aanval uitvoert, omdat het grondskelet van skeletvallen je varkens voor altijd blijft achtervolgen. Als je kunt, probeer dan de skeletten te krijgen + BK te verdedigen (als je hem nog niet met je KS hebt uitgeschakeld) beide onder één gif voor max. Waarde.

Als je tegen een Lava Hound CC de hond moet vergiftigen wanneer deze op het punt staat te knallen, moet je hoofddoel zijn de pups te vergiftigen, niet de hond zelf.

Snelle tip

Wanneer in plaats daarvan Freeze gebruiken

Als je van een verkenner weet dat er een defensieve cc triple Ice golems op TH13 is, dan denk ik niet dat het een goed idee zou zijn om een ​​gifspreuk te brengen, omdat je niet het maximale rendement krijgt.

Ik zou in plaats daarvan een bevriezing gebruiken voor belangrijke verdedigingen zoals Giga Inferno of Scatter-opnamen. De reden is dat Ice golem geen dreigende schade aanrichten die je nodig hebt om hun aanval te verminderen, ook is de hoeveelheid HP verminderd door gifspreuk op hen laag, dat veel HP kan in 2 schoten worden opgenomen met een TH13 AQ. (Mensen kunnen hier een andere mening over hebben).

haast

Haast spreuk
Haast spreuk

“Zet wat drukte in zelfs je zwaarste eenheden! Haste Spells missen de schadeboost van Rage Spells, maar geven een nog betere boost aan bewegingssnelheid. Door een lagere opslagruimte kun je er ook meer meenemen in de strijd!

Net als een Rage-spreuk verhoogt een haast-spreuk de bewegingssnelheid van troepen in het effectgebied; de Haste Spell zorgt er echter niet voor dat ze extra schade aanrichten. Haste-spreuk werkt het beste op eenheden die veel schade aanrichten en een lage bewegingssnelheid hebben. Hieronder ziet u een vergelijking tussen Haste Spell en Rage Spells.

Haast versus woede

Haast versus woede

Dus zoals we al weten dat zowel Haste spell als Rage spell de bewegingssnelheid verhogen en Rage spell ook een extra schadeboost geeft. Dus als we de onderstaande tabel zien, is het in bepaalde situaties gemakkelijker om de ene boven de andere te kiezen.

Snelheidstoename met haast spreuken
Haast spreuk
Snelheid en schade nemen toe onder woede
Woede spellen

Zoals we in de tabel duidelijk kunnen zien dat een niveau 1 haast spreuk dezelfde snelheidsverhoging biedt als een niveau 5 Rage spreuk. Dus in termen van snelheid is haastspeling de woede ver vooruit. Hoewel de straal van Rage spreuk meer (5 tegels) is dan de Haste spreuk (4 tegels), neemt de Rage spreuk 2 woonruimte in beslag, terwijl de Haste er slechts één neemt. Dus met 2 woonruimte kunnen we meer gebied op de kaart bestrijken met hastes (2) dan een Rage (1). Ook Rage spell duurt 18 seconden terwijl de spreukduur van haast met elk niveau toeneemt.

Gebruik

Dus als je een aanval doet, zeg LavaLoon, is het het beste om de Haste-spreuk aan de randen te gebruiken waar de Loons doelverdediging aansturen en ze in één schot uit te schakelen (chirurgische inzet), je hebt geen woedeaanvallen nodig omdat de ballonnen Om dat extra vermogen nodig te hebben, hebben ze alleen snelheid nodig, dus een haast van niveau 2 is veel beter dan een niveau 5 woede (Max bij TH9). Met Hastes kun je ook meer gebied bestrijken. De Rage spreuk zal beter zijn in de kern waar je hoge HP-structuren hebt, zoals X-Bows, Wiz-torens, daar heb je die extra kracht nodig. 

Haast en draken

Ik zal echter geen haast op draken gebruiken omdat ze de neiging hebben om uit elkaar te gaan en Rage werkt het beste op hen omdat ze door hoge HP-structuren zoals opslag moeten branden terwijl ze worden aangevallen. Als TH8 echter, als je massaal sleept, moet je loons en haast in je CC nemen, het zal je veel betere waarde bieden dan een drag en een andere spreuk in CC houden. 5 Max level loons en 1 Max haast kunnen TH8-bases met één hand uit elkaar scheuren. Je loons onder max. haast zal sneller door de basis gaan dan Vin Diesel's Dodge Charger in FF8.

Haast en Loons

Soms op TH9 (als je speelt in een minder competitieve omgeving) kun je bepaalde bases zien met blootgestelde luchtverdedigingen (AD) waarnaar de Loons ofwel een directe weg hebben of ze bereiken na het uitschakelen van 1 verdediging. Voor dergelijke basen laat je gewoon je cc-haast (het hogere niveau) en 4-5 loons vallen en snip je die AD eraf.

Als je tijdens je aanvallen hebt opgemerkt, duurt de spelteffecten van Haste nog een korte tijd, zelfs nadat ze het effectgebied hebben verlaten dat in de onderstaande afbeelding wordt weergegeven.

Snelle tip

Haastig laten vallen

Zoals je in deze schermafbeelding kunt zien, is de groep ballonnen (gemarkeerd met groene pijl nog steeds onder het effect van haastige spreuk, zelfs als ze het gebied van het effect van de spreuk hebben verlaten. We kunnen dit gebruiken om onze spreuk uit te spreken op de "aanpak" "Naar de verdediging in plaats van naar de" exit ". Als je naar de verdedigingen en spreukplaatsing kijkt om 9 uur, zie je dat mijn spreuk de benadering van de eerste verdedigingslaag bedekt (gemarkeerd als blauwe kruisjes) en het" leidt ”Mijn ballon naar de volgende verdedigingslaag (gemarkeerd als oranje kruisjes).

Dus wat dit doet, is dat je je haast niet aan elkaar hoeft te laten vallen, je kunt ze uit elkaar plaatsen en meer ruimte op de basis afdekken met spreuken.

Skelet aka skelly

Skeleton (skelly) spell
Skelet (skelly) spreuk

Als je skelly-spreuk gebruikt, worden er verschillende skeletten op de kaart weergegeven. Deze voortgebrachte larry's zijn erg goed voor afleidende verdediging, hoewel de skeletten heel weinig HP hebben, kunnen ze dankzij de recente herwerking 1 slag met hun schild “absorberen”. Skelly-spreuken activeren geen vallen of Clan Castle-troepen. Hier zijn enkele manieren waarop we skelly-spreuk kunnen gebruiken om de maximale waarde te krijgen.

Het meest populaire gebruik van skelly spell is het uitschakelen van vijandelijke AQ in Laloon- of Hog-aanvallen. Dit is het populairst op TH9.

Gebruik

Enkele punten om in gedachten te houden terwijl je dit doet, zijn dat de bomtoren NIET in de buurt van de AQ mag zijn, omdat hij de lucht zal vernielen met zijn spetters. Als je zegt dat er andere splash-eenheden zoals wizard Tower (WT) in de buurt zijn, wacht dan gewoon tot Lava Hound ernaar tankt en laat dan de skelly-spreuk op koningin vallen (ik zal een video delen van mij aanvallen op een basis met AQ omringd door 2 WT en haar uitschakelen met 1 skelly-spreuk en woede). De woede zal een dubbel doel dienen door zowel de Loons als de skeletten in opstand te brengen.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat de koningin stil moet staan ​​terwijl je dit doet als je de spreuk in een compartiment laat vallen en koningin over de muur springt, je kleine larry's gewoon door de muur zullen slaan en een pijnlijke dood sterven! (Maar wacht, ze zijn al dood, toch? Juist?).

Skelet spreuken met varkens

Skelly spell kan ook worden geïntegreerd in hog invallen. Meestal hebben we bij varkensinval na het uitschakelen van de verdediging van KS met KS soms de BK nog steeds stilstaan. Het gebruik van een skelly-spreuk is dus een goede manier om hem af te leiden. Ik heb dit geleerd van mijn clangenoten in Scrappy Nines, we hebben het vervolgens naar een ander niveau gebracht en we hebben dit ook gecombineerd om verdedigende skelly-vallen uit te schakelen tijdens een hog-inval.

Waarom is het beter dan gif?

Gif verwijdert grond skelly maar het vertraagt ​​alleen de koning maar skelly spelletje leidt koning af, zodat de koning stopt met het aanvallen van varkens en overschakelt naar onze kleine larry's. Bovendien leidt het ook de verdediging af.

Skelly-spreuk is geweldig voor het afleiden van afzonderlijke infernotorens (IT). Vooral op die eilandcompartimenten met enkele IT-compartimenten.

Opruimen

Ze dienen ook als een goede opruimtroep en omdat ze geen vallen activeren, worden ze niet geraakt door SB of GB.

Als je een skelly spreuk laat vallen en de eeuwige kracht van GW gebruikt, worden de voortgebrachte skeletten ook onoverwinnelijk zolang de vaardigheid actief is.

Snelle tip

Ik geloof dat skelly spell helemaal draait om hoe creatief je ermee kunt worden, ik denk dat ze een beetje moeten worden gepolijst om ze levensvatbaarder te maken. Hier is hoeveel skeletten elk niveau voortbrengt.

Over creativiteit gesproken, hier is een video die laat zien geweldig gebruik van skelly spreuken. Bekijk het zeker.

Bats

Vleermuis spreuk
Vleermuis spreuk

Roep overal op het slagveld een leger vleermuizen op! Zet luchtversterkingen in waar je ze het meest nodig hebt. Vleermuizen zetten geen vallen in werking.”

The Bat Spell is een Dark Spell die ontgrendeld wordt op Dark Spell Factory level 5, waarvoor Town Hall level 10 vereist is.

Bat-spreuk spawnt in de loop van de tijd verschillende vleermuizen op het slagveld (de methode van spawning is vergelijkbaar met een skelet-spreuk). Deze vleermuizen hebben weinig gezondheid en richten zich rechtstreeks op de verdediging. Vleermuizen activeren geen vallen of Clan Castle-troepen.

Favoriete doelen

Vleermuizen gaan eerst achter verdedigingsstructuren aan boven alle andere doelen. Dit geldt zelfs als ze worden aangevallen door vijandelijke Clan Castle-troepen, helden of Skeleton Trap-skeletten.

Zodra alle verdedigingen zijn vernietigd, worden vleermuizen als elke andere troep zonder voorkeursdoelwit, ze zullen het dichtstbijzijnde gebouw aanvallen, ongeacht het type, en zullen zich omdraaien en vijandelijke eenheden aanvallen, ze kunnen zelfs luchteenheden zoals babydraak en luchtskelly aanvallen.

Vleermuizen doen minder schade aan sommige structuren

De Bat Spell brengt ook minder schade toe aan de opslag en de giga tesla. De aan hen toegebrachte schade is zeer laag in vergelijking met andere normale / verdedigende structuren. Dus het is misschien NIET een goed idee om op de vleermuizen te rekenen om een ​​giga tesla te verwijderen (zelfs als je het bevriest), omdat ze er heel langzaam doorheen gaan en je meerdere vriestoestanden nodig hebt.

Populaire strategieën

Bat spreuken zijn momenteel sterk in de meta op Th10, 11 en 12. Er zijn verschillende strategieën die kunnen worden gebruikt, samen met hen de meest populaire zijn Pekka Bobat en Dragbat. Ze zijn ook als skelly spreuken en je kunt er creatief mee worden.

Gebruik

Tijdens het gebruik van vleermuis spreuken zijn de grootste bedreigingen multi-helden en tovenaarstorens zorgen ervoor dat je die bevriest wanneer vleermuizen die verdedigingen naderen. WT zal al je vleermuizen volledig 1 schoten en multi IT roostert ze behoorlijk snel. Ook de verstrooiingsschoten op TH13 vernietigen ook je vleermuizen met de spatschade. Vanwege de waanzinnige hoeveelheid splash op TH13 vleermuis spreuk worden bijna nooit gebruikt op TH13. (we nemen ongeveer 5 tovenaarstorens, 3 multi-infernos en twee scatter-shots).

Legends

Mogelijk zien we de terugkeer van Single IT op TH13 om koninginlasten en YETI-spam op TH13 te stoppen. De belangrijkste reden waarom single IT niet levensvatbaar was onder TH13, was dat veel spatten van de basis zouden verdwijnen en vleermuizen de basis zouden vernielen. Ik stel voor om met single IT te spelen op je legendebasis omdat aanvallers geen legers kunnen veranderen (in tegenstelling tot oorlogen). Als je de QC beperkt om met single IT waarde te krijgen, zal dit de aanval aanzienlijk verlammen (waarschijnlijk een mix van multi en single aan de basis hebben de single op common queen charge entry point). Ik raad niet aan dit in oorlogen te doen, omdat goede aanvallers een manier vinden om het te verslaan met massavarkens, massamijnbouwers of hybride aanvallen, omdat ze tijd hebben om te plannen en van leger te wisselen.

Dus om terug te keren naar vleermuis spreuken heb je twee manieren om ze te implementeren:

Bat bom:

Het is de methode om je vleermuizen in de basis te laten vallen en ze te laten woeden en de nabijgelegen verdedigingen te bevriezen zodat vleermuizen ze eruit halen. Dit gebeurt meestal via IT of WT.

Vleermuisgolf:

Het is wanneer vleermuizen buiten de basis worden ingezet en ze langzaam klonteren en elke verdediging één keer beschieten. Ik geef hier de voorkeur aan op de meeste basissen omdat het me meer controle geeft over het pad en me in staat stelt mijn vleermuizen goed te beschermen. (Ik geef de voorkeur aan aanvallen waarbij ik controle heb over de aanval in plaats van aan spam, dat is de reden dat ik GoBoWitch haat bij TH9).

Andere verdedigingen en vleermuizen

Na WT en IT zouden de volgende dreiging voor vleermuizen Tesla-boerderijen, xbogen en aangepaste boogtoren zijn (snelle aanvalsmodus). Deze zijn slecht voor vleermuizen omdat ze krankzinnig zijn. Vooral op TH10 waar we slechts 11 vleermuizen per spreuk krijgen. Dus de Pekkabobat is niet zo sterk op th10 als op th11. Bij TH11 krijgen we +5 vleermuizen per spreuk en meer spell slots en nog maar één WT om mee om te gaan. Ik raad aan om de maximale bat-spreuk in je cc te nemen als een TH10 en de andere spreuk (bevriezen / gif) in je leger te nemen omdat een maximale bat-spreuk bijna het dubbele van de vleermuizen voortbrengt dan de TH10-vleermuis spreuk, dus eigenlijk draag je twee vleermuizen spreuk in de ruimte van 1 spreuk nu is dat waarde. Hier is een lijst van hoeveel vleermuizen we voor elk niveau krijgen.

Vleermuizen beschermen

Nu hoe je je vleermuizen goed kunt beschermen als je ze in bat wave-indeling implementeert, moet je in eerste instantie hun paden plannen en weten wanneer en waar de WT en IT moeten worden bevroren (controleer vooraf hun bereik).

Je kunt WT ook afleiden als ze aan de rand staan ​​met 1 Ice golem (IG), zorg er gewoon voor dat er geen zichtbare verdediging is waar de IG naartoe gaat in plaats van achter WT aan te gaan.

Gewoonlijk moet je een beetje wachten voordat je vleermuis spreuken inzet, je hoofdduw de kern laat bereiken en wat schade aanricht voordat je vleermuizen laat vallen in het gebied waar je ze nodig hebt. Vroeger maakte ik deze fout terwijl ik aan het leren was met bat-stijl aanvallen die ik raakte in paniek en vroeg mijn vleermuizen liet vallen. In pekkabobat bijvoorbeeld, als je genezers op je troepen krijgt, kunnen ze nog een tijdje doorgaan, ze zijn gewoon een beetje traag.

Let op!

Als u ziet dat uw WT of alle 4 tot 5 IT-bundels worden getankt door uw kerngroep, hoeft u ze helemaal niet te bevriezen omdat ze geen bedreiging voor u vormen.

Snelle tip

Let gewoon op wat ze raken, zeg dat een WT een pekka raakt en de pekka blijft binnen bereik, bevries de WT dan niet. Als het bowlers target, kan het eindigen en kan de WT in vleermuizen veranderen. Deze komen gewoon uit de praktijk en hoe meer je oefent, hoe beter je er beter in wordt.

Vleermuis spreuken laten vallen

Laat je vleermuis spreuk niet op een zodanige manier vallen dat ze over je luchttroepen gaan (zeg in DragBats). Omdat de Red Air-bommen (RAB's) die door draken worden geactiveerd, ook vleermuizen kunnen raken. Tornado-vallen zijn ook lastig, ze worden zelfs geactiveerd door grondtroepen, dit is gewoon te wijten aan pech als je vleermuizen er door worden geraakt, dus als er verkenningsaanvallen beschikbaar zijn, kijk dan voor hen.

Op Th12 plaatsen spelers in de meeste gevallen graag tornado-vallen in de buurt van Giga Tesla, of als er een sectie met bases is die meerdere dps of splash heeft (zeg 3 x bogen en een Inferno).

Snelle tip

Hier is een gids door Nemo op TH12 PekkaBoBat hij houdt van deze aanval en ik heb het zelf van hem geleerd.

Hier is er nog een voor TH11.

Jump vs Earthquake (EQ)

Aardbeving spreuk
Aardbeving spreuk

VS

Sprong spreuk
Sprong spreuk

In plaats van deze spreuken afzonderlijk in te gaan, zal ik ze voor beide onder één onderwerp houden en beide voor- en nadelen van elk van hen vergelijken. De keuze tussen deze twee spreuken is altijd een hot topic (zoals Messi vs. Ronaldo). Het is altijd moeilijk om te beslissen of je meer basis wilt openen en EQ wilt nemen of om 2 spell-slots te bewaren en de Jump te nemen voor kleine toegang.

In deze sectie zal ik bespreken waarom we in bepaalde situaties de ene spreuk boven de andere moeten gebruiken wat elke spreuk bereikt en dan kun je eindelijk beslissen welke spreuk je moet gebruiken, afhankelijk van je speelstijl.

Laten we eerst de basis van beide bespreken.

Jump

Met tijdelijke spreuk kunnen je troepen over muren "springen" alsof ze in de eerste plaats nooit hebben bestaan. De tijd dat de Jump-spreuk duurt, neemt toe naarmate het niveau stijgt. Hieronder vindt u de tabel met de spellingsduur.

Spellingsduur voor elk niveau van Jump-spreuk
Spellingsduur voor elk niveau van Jump-spreuk

De straal van de Jump-spreuk is 3.5 tegels, wat betekent dat het 7 tegels moet bedekken, toch? Maar nee, het kan eigenlijk meer omvatten (in detail uitgelegd in de latere sectie hieronder).

Aardbeving

De aardbevingsspreuk heeft een vrij unieke mechanica, het brengt schade toe aan gebouwen en muren (meer schade aan muren) GEEN schade aan troepen en opslagstructuren. Door aardbevingsspreuken verdwijnt de muur tijdens de hele duur van de aanval ja ELK niveau van 4 EQ-spreuken kan ELK niveau van muren uitschakelen en deze interactie verandert nooit. EQ-spreuk brengt schade aan het gebouw aan en de volgende EQ-spreuk die je laat vallen, brengt minder schade toe aan het SAME-gebouw, de EQ-spreukschade bouwt voort op het resterende% van HP. Hier is een tabel die laat zien hoeveel schade radius elk niveau heeft en de schade die ermee wordt aangericht.

Beschadigde schade en straal van elk niveau van EQ-spreuk.
Beschadigde schade en straal van elk niveau van EQ-spreuk.

Hier zijn enkele cijfers om door te nemen die ik heb gekopieerd en gepost van websites die ik heb gezien.

De tweede aardbeving-spreuk die op een structuur is gevallen, zal 1/3 van de schade van de eerste spreuk veroorzaken, de derde zal 1/5 doen, de vierde 1/7, enzovoort. Er is 1 aardbevingsspreuk van niveau 4 nodig om 25% schade aan te richten. De volgende 7 doen ongeveer 25.5% schade en het duurt 419 om een ​​gebouw volledig te vernietigen. Het is dus een goed idee om één aardbevingsspreuk mee te nemen om een ​​kritieke structuur ernstig te beschadigen.

Er is 1 maximale aardbevingsspreuk voor nodig om 29% schade aan te richten. De volgende 4 veroorzaken ongeveer 22.8% schade, dus met 5 maximale aardbevingsspreuken kun je meer dan de helft van elk gebouw beschadigen (behalve opslagplaatsen) ”

Wat het betekent

Dus de gegevens die ons bezighouden, zijn die met 4 EQ-spreuk we kunnen ELKE structuur verlagen tot "bijna" de helft van zijn gezondheid, onthoud nogmaals dat EQ-spreuk werkt op% schade, dus zelfs als je 4 EQ-spreuk op een EA en een bouwhut in dezelfde straal laat vallen, krijgen ze allebei hetzelfde% HP verminderd.

Nu in het praktische toepassingsgebied:

We zullen enkele criteria van elke spreuk met andere vergelijken en kijken welke bovenaan komt te staan.

Duur:

Hierin kunnen we zeggen dat de EQ-spreuk altijd zal worden gekozen, omdat de effecten ervan de hele raid aanhouden. Ik zal het niet aanraden om de Jump-spreuk van niveau 1 te gebruiken in welke situatie dan ook op TH9, aangezien 20 seconden een zeer korte duur is, zullen we het hoogstwaarschijnlijk gebruiken voor Queen-aanvallen of een soort KS-aanval.

Dus tijdens deze aanvallen zouden we op zijn minst 2 lagen muur springen, dus soms kan het gebeuren dat je koningin vast komt te zitten in het middelste compartiment (hoge HP-structuren schieten of cc vechten / aq verdedigen enz.) En niet naar de volgende kan springen compartiment soms (aangezien de 20 seconden zijn verstreken en de Jump-spreuk is verlopen), moet uw KS mogelijk ook in hetzelfde compartiment komen waar u de JUMP hebt geplaatst, omdat deze mogelijk is afgeleid of vertraagd is, dus ja, Level 2-spreuk wordt ten zeerste aanbevolen bij TH9. Na het hebben van level 2 spell denk ik dat het naar mijn mening meer dan genoeg is voor TH9 / 10.

Spelbereik (de hoeveelheid basis die het opent)

De straal van de maximale EQ-spreuk is 4.7 tegels, zodat het 10 tegels muur verticaal kan openen, omdat EQ en Jump beide slechts een laag muur hoeven aan te raken om er toegang toe te krijgen.

Nu je naar Jump komt, is de straal 3.5 tegels, je zou denken dat het verticaal toegang kan geven tot 7 tegels, maar wacht! Onthoud wat ik eerder zei dat Jump alleen 'de volgende laag' van de muur hoeft aan te raken om hem te openen, dus vanaf het punt dat je hem laat vallen, kun je 3.5 aanrakenth aan beide kanten, wat betekent dat u raakt 4th tegel aan beide kanten, zodat je praktisch 8 tegels kunt springen als je spreuk daalt met een nauwkeurige nauwkeurigheid.

Schade

Jump-spreuk brengt GEEN schade toe aan structuren, maar 4 Max-niveau EQ kan een structuur bijna tot de helft van zijn volledige gezondheid brengen, wat vooral handig is bij hogere TH-niveaus.

Dus nu zal ik bepaalde situaties bespreken waar ik die moet gebruiken:

Hier gebruik ik 2 Jump spell (4 spell slot) en ik markeerde met rood de compartimenten die het ook toegang gaf. We kunnen zien dat het bijna de hele basis opent voor aanvallen zoals GoBoWitch.

Waarom ik de voorkeur geef aan Jump on Th9

Hier ga ik op dezelfde basis met EQ-spreuken, dit was de beste plek die ik zie dat ik 4EQ-spreuk (4-spreidingssleuf) kon gebruiken en dit was hoeveel toegang ik kreeg.

Ja, je zou kunnen zeggen dat tovenaars, bowlers en AQ over muren kunnen schieten, maar je tankende golems zullen op een muur slaan, net als je skeletten, die de troepen zijn die tanking en afleiding voor je leger doen.

EQ Schade aan constructies

Zeg ook om de een of andere reden dat je de EQ-spreuk wilt gebruiken, wat zal het lagere HP van ongeveer 3 tot 4 structuren doen, wat sowieso niet veel uitmaakt. Dus op Th9 zal ik in de meeste gevallen 2 Jumps over 4 EQ gebruiken voor het geval ik meer toegang tot de basis nodig heb.

Als u slechts een klein gedeelte wilt springen, is de springspreuk het beste omdat het twee spreuksleuven bespaart. Zoals hieronder getoond, hebben we alleen toegang nodig tot X-bow comp.

Ik gebruik vrijwel dezelfde regel op Th10, ik geef soms meer voorkeur aan EQ op Th10 als het nee. Van verzwakte structuren zijn er meer. Het hangt allemaal af van de basis.

EQ gebruiken vanaf th12

Dingen beginnen te veranderen wanneer we Th12 en 13 bereiken, omdat de EQ eenvoudigweg veel waarde biedt in termen van schade en het openen van de basis omdat een EQ voldoende basis zal openen en de aanvallende legerstijl ook de voorkeur geeft aan EQ (yeti smash). Je kunt Jump nog steeds gebruiken als je een aanval in QC-stijl doet, omdat je de spreuk voor 2 kunt opslaannd onderdeel van een overval.

EQ's laten vallen

Ik zie meestal dat spelers alle 4 eq tegelijk op dezelfde plek laten vallen door de vinger op het scherm ingedrukt te houden (ik liet het ook op deze manier vallen), maar ik merkte dat mijn clanmaat Renshi (leider van een van onze familieclan Sparta) ) laat ze een voor een heel voorzichtig vallen. Dit was erg interessant voor mij omdat ik denk dat het het risico wegneemt dat ze verkeerd worden geplaatst als gevolg van het schudden van het scherm, dit is zelfs nog gunstiger bij aanvallen waarbij we 8 EQ-spreuken gebruiken, omdat we soms 5 EQ o 1 gebruikenst sectie vanwege verkeerde klik. Ik heb hem deze implementatiemethode zien gebruiken en het tot nu toe NOOIT verprutst in een van zijn aanvallen. Dus iets dat de moeite van het proberen waard is. Nogmaals, het hangt ook allemaal af van persoonlijke voorkeur.

Snelle tip:

U kunt de EQ-spreuk gebruiken om de TH te activeren als u niet van plan bent TH in 1 te verwijderenst deel van de aanval en het gebruik van troepen zoals duivels en zwijnen, omdat ze ALLEEN op verdediging zijn gericht en als je niet 50% hebt, zal de TH niet activeren en zullen ze het gewoon negeren en er voorbij gaan, mogelijk resulterend in 2 sterren. EQ zal het “ontwaken” zodat je troepen het aanvallen. Zorg ervoor dat je het ook niet te vroeg activeert, want het zal je troepen zelfs van een afstand beschadigen.

Persoonlijke voorkeur

EQ vs Jump is altijd een discutabel onderwerp geweest, sommige mensen zijn het er misschien mee eens en sommigen zijn het misschien niet eens met de feiten die ik hierboven heb vermeld, het hangt allemaal af van persoonlijke voorkeur.

Dat staat allemaal in deze Ultimate Spell Guide for All Spells. Ik weet dat het een behoorlijk lange 7k + woorden was, dus als je zover bent gekomen, bedank ik je dat je de tijd hebt genomen om het te lezen. Ik hoop dat het je op een of andere manier heeft geholpen.

Uiteindelijk heb ik nog een video waarin CorruptYT het gebruik van spreuken op zijn kanaal uitlegt, bekijk het.

Over mij:

Ik ben een lange tijd Clash of Clan-speler en ik ben dol op het spelen van mobiele games. Momenteel speel ik ook PUBGM en Clash Royale.

Ik ben erg gepassioneerd door gamen en wilde iets doen dat medespelers zou kunnen helpen. Ik ben nog lang niet een "PRO" en ik ben nog steeds aan het leren en ik ben een hongerige en snelle leerling.

Mijn clanfamilie

In Clash of Clans ben ik een trots lid van de Scrappy Kingdom Family (SKF). Een enorme schreeuw naar mijn clanmaatjes Renshi, Craig, Draco alias Dionysus en Captain Nemo voor het geven van waardevolle feedback op de Ultimate Spell Guide for All Spells.

Gelukkig botsen!

Op zoek naar leden, een clan of basis lay-out? We hebben u gedekt! Doe mee met ons plezier toernooien om Champ Bucks te verdienen om in de Beloningenwinkel!

Volg ons op Clashschool voor al uw coachingbehoeften, waar bekende professionals klaar staan ​​om u te begeleiden om het beste uit uzelf te halen.

Ben je dol op wat we doen? Steun ons met behulp van de makercode CLASH-KAMPS terwijl je in-game aankopen doet.

Maker-code: Clash Champs
Maker Code: Clash Champs

Andere Clash Champ-artikelen die u misschien leuk vindt:

Aanval Strategiegidsen

Siege Barracks: 3-sterrengidsTh9 Queen Charge Lavaloon Guide

Basis bouwgidsen

Bradder's Th10 BB Guide ◊  Bradder's Th12 BB GuideDerpy & Scott TH10 BB-gidsDerpy & Scott TH10 BB Guide - Duits

Gebouwen

LukraakGiga Inferno

Clanfuncties

De Bilderbergs

Clash Champ-hulpmiddelen

Nooit meer Clanless zijnBase Finder Tool ◊  Ik heb een basisupdate nodig  ◊  Mis nooit meer oorlogsaanvallen  ◊

Clashschool coaching

Clash School is LIVE!

E-Sports

◊  Katowice, Polen  ◊Stamgaming ontbinding  ◊

Algemeen

◊  Pro-gamer wordenHoe een geweldige leider te zijnGemotiveerd blijven  ◊ Aangepaste Esport Jerseys  ◊

Hero's

Koninklijk kampioen  ◊

troepen

YetiBeleg kazerne

Update / nieuws over evenementen

Wereldwijd verdwenenCoC Creator-boostCreator Boost verlooptJolly Barbarian Skin

Prioriteiten / gidsen upgraden

Elk nieuw stadhuisGemeentehuis 5Gemeentehuis 6

Alle tabellen die in deze Ultimate Spell Guide for All Spells zijn geplaatst, zijn afkomstig uit https://clashofclans.fandom.com/wiki/

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy