Siege Barrack is hier !! - Clash of Clans - December Update 2019

#clashofclans # th13 #cocupdate #clashon

Op de derde dag van Clashmas, Supercel gaf ons… Belegingsbarakken!

Gisteren hebben we je de Stadhuis 13 ontwerp met wat gameplay, wat geweldig was! We kunnen je vandaag ook iets nieuws laten zien!

Omdat vandaag Clash of Clans heeft de onthuld NIEUW Siege Barracks komt met deze december-update 2019!

Beleg kazerne informatie
Beleg Kazerne Info

De Siege Barracks parachutes neer om PEKKA's, tovenaars en tenslotte de troepen van het Clan Castle vrij te laten. Zoals hierboven te zien is, geeft een max Siege Barracks je 1 PEKKA en 12 Wizards! WOW, in totaal 73 extra troepenruimte! Uit de afbeelding hierboven zien we ook dat de max Siege Barracks niveau 4 is, dus er komt een nieuw niveau op de belegeringsmachines deze winterupdate. Het lijkt er zeker op dat deze komende Winter Update vol verrassingen zit.

Met Winterjam nog steeds voor een paar dagen, waar alle Home Village-gebouwen, vallen en muren 50% korting krijgen, is er nog steeds tijd om jezelf te trakteren op de Gold Pass en de Jolly Barbaarse huid. Perfect om al die beloningen te krijgen om je klaar te maken voor Stadhuis 13 en ook de Siege Barracks december 2019 te krijgen!

Jolly Barbarian king-beleg barracks onthuld
Vrolijke Barbaarse koning

Ben je dol op wat we doen? Steun ons met behulp van de Clash kampioenen maker code in-game terwijl je in-game aankopen doet!

Gelukkig botsen!

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy