Clash of Clans Update Sneak Peek - New Town Hall 13 Defense - The Scattershot !!

@ champmangaming1 @echothrume #clashofclans #clashon # th13 #cocupdate

Op de vierde dag van Clashmas, Supercel gaf ons ... Een katapult? Nee!!! Het is een Lukraak!

Scattershot van niveau 2
Th13 nieuwe verdediging

Deze kerstupdate brengt ons de nieuwe verdediging: The Scattershot! Deze nieuwe verdediging op Th13 is gericht op zowel lucht- als grondaanvallen. De Scattershot gooit zijn bundel losjes gebonden rotsen naar zijn doelen, bij een botsing zal de bundel uit elkaar vallen en extra schade toebrengen aan de eenheden achter het oorspronkelijke doel in een kegelvormige explosie. Het zal interessant zijn om te zien hoe dit alle populaire aanvallen met de Bat Spell zal beïnvloeden.

Scattershot-informatie

  • Bereik: 3-10 tegels
  • Schadetype: spatruimte
  • Doelen: grond en lucht
  • Favoriete doelgroep: Alle

De Scattershot heeft 15 dagen nodig om kostbaar 15M goud te bouwen. Het upgraden naar niveau 2 duurt 17 dagen en 17 miljoen goud. Magische items zouden zeker van pas komen bij het bouwen of upgraden van deze nieuwe verdediging.

Sneak peeks die we tot nu toe hebben gezien ...

Clash of Clans heeft de afgelopen dagen verschillende onthullingen gedaan en we hebben u alles up-to-date laten zien. Eerst hadden we de Jolly Barbaar Koning die je kunt krijgen door de Gold Pass in-game te kopen. Gevolgd door de onthulling van de Giga Inferno en Beleg kazerne. We zijn super enthousiast om te zien wat sneak gluurt Clash of Clans de komende dagen voor ons in petto heeft!

Winterjam is nog een paar dagen aan, waar alle Home Village-gebouwen, muren en vallen 50% korting krijgen. Maak je klaar voor de kerstupdate en de nieuwe verdediging, de Scattershot, door jezelf dit gouden seizoen te trakteren op de Gold Pass!

Ben je dol op wat we doen? Steun ons door de makercode te gebruiken Clash kampioenen tijdens het doen van nieuwe aankopen in de game.

Gelukkig botsen!

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy