Bradders 'gids voor het basisgebouw van het stadhuis 12

Introductie

Het doel van deze gids is om u, de bouwer, alle tools te geven die u nodig hebt om een ​​TH12-basisontwerp te maken dat nooit in een stijloorlog zal worden verdrievoudigd (alleen gemengd th / elite th12 / No Dip / Clan war leagues / ESL snelheidsoorlogen).

In deze gids zal ik alles behandelen, van het algemene algemene basisontwerp tot verplichte valplaatsingen. Als er vragen zijn over iets in deze gids, zijn mijn dm's altijd open (@ bradders # 8451), of je kunt hier hulp zoeken met je builds: https://discord.me/basebuilding 

Overzicht

Om die onbreekbare basis te creëren, moeten we een paar dingen overwegen voordat we beginnen. De beste aanvallers breken de basis af door te kijken naar wat ze kunnen krijgen met hoeveel troepruimte, wij beschouwen dit als waarde voor troepruimte of gewoon "waarde". Hoeveel waarde kan ik krijgen als ik dit kill-squadron tot 4 uur op een honk stuur?  Het is onze taak als basisbouwers om waar mogelijk waarde te verlagen, dus belangrijke structuren zoals de koningin / EA / TH / IT's moeten allemaal vrij goed worden verspreid door uw ontwerp om niet te veel weg te geven aan een kill-ploeg of koninginwandeling /in rekening brengen.

Zodra we de waarde in onze builds hebben verlaagd en het volgende waar we aan moeten denken, zijn vijandelijke troepbewegingen door onze builds, noemen we dit pad. Waar zullen de vijandelijke troepen naartoe gaan na het neerslaan van een verdediging. Als het "paden" moeilijk is, zullen er trosensplitsingen plaatsvinden of troepen zullen zichzelf verdubbelen en dit maakt het erg moeilijk om die triple te beveiligen.

Verplichte plaatsingen

Ja dat klopt, net als mijn th10 basisbouwgids zijn er enkele verplichte functies van je basisontwerp, die je absoluut moet volgen om een ​​basis te maken die niet alleen één oorlog maar de tand des tijds doorstaat, goed genoeg gebouwd en je hoeft het misschien niet meer te doen totdat Supercell een nieuwe troep tevoorschijn haalt (f'kin vleermuizen).

De laatste gids die ik schreef was voor stadhuis 10s en het was lang geleden toen Inferno Towers nog steeds stopte met genezen. Veel van de verplichte plaatsing van vallen is in 2 jaar niet veranderd, dus enkele van de volgende screenshots zijn genomen uit mijn th10 basisbouwgids geschreven in 2017.

Vallen

Traps zijn waarschijnlijk het belangrijkste dat je in een build kunt plaatsen. Een goede aanvaller kan naar de meeste nieuwe honken kijken en de waardegebieden afbreken om een ​​treffer voor te bereiden, het is valplaatsing die vaak de enige bepalende factor is in een drievoudige poging om een ​​mislukte poging te worden.

Lentevallen

Er zijn een paar manieren om veren te plaatsen, maar ze worden altijd tussen 2 verdedigingen geplaatst om varkens te stoppen, als ze tussen 2 verdedigingen buiten de muur staan, kunnen ze ook nuttig zijn tegen heksen (die na maart 2019 een comeback maken).

De groene vinkjes zullen goed werken, de rode kruisjes zullen werken, maar alleen wanneer de troepbeweging in één richting is (dus minder nuttig).

Kleine bommen

Kleine bommen moeten altijd 2 tegels van de muur worden geplaatst, dit is zo dat ze woedende muurbrekers en ongescheurde muurbrekers stoppen (elke andere afstand van de muur en ze zijn niet zo effectief als ze zouden kunnen zijn).

Je moet ze ook tussen gebouwen plaatsen (niet erachter) omdat muurbrekers om gebouwen heen rennen, niet er doorheen.

Gigantische bommen

Reusachtige bommen moeten afzonderlijk en uit de buurt van je koningin worden gebruikt, ze moeten ook nooit direct naast een infernotoren staan ​​(vooral wanneer ingesteld op multi), de meeste aanvallers zijn van plan om door multi-infernotorens te genezen, dus een gigantische bom plaatsen op de voet van een multi-infernotoren zal zijn explosieve kracht teniet doen. Reusachtige bommen moeten ook tussen de 2 verdedigingen zijn, als ze buiten de basis zijn, kunnen ze flank-troepen helpen elimineren, door ze tussen 2 verdedigingen te plaatsen zal het helpen tegen varkens (die ook een buff-maart 2019 ontvangen).

Luchtbommen

Plaats deze indien mogelijk niet naast luchtverdedigingen zodat honden ze niet opspringen. Plaats ze waar mogelijk ook naast de infernotorens, omdat deze gebieden waarschijnlijk weer worden genezen. Ze werken meestal goed geplaatst naast handige torens of naast xbogen.

Luchtmijnen zoeken

In een ideale wereld, op zoek naar luchtmijnen, raken altijd honden / genezers / belegeringsmachines. Met dat in gedachten mogen ze nooit in de buurt van of in de kern van een basis worden geplaatst.

Ze werken meestal goed geplaatst naast luchtverdediging, hoewel dit niet altijd het geval is, afhankelijk van waar de advertentie is geplaatst.

Tornado-val

De tornado-val moet waar mogelijk 2 tegels (2 tegelsafstand) uit de buurt van de verdediging worden geplaatst, maar in het pad dat troepen zeker zullen nemen, is dit zo dat wanneer troepen in de tornado-val worden gevangen ze onder vuur van de verdediging blijven zonder te kunnen raak de verdediging terug.

Tesla's

Tesla's moeten altijd worden gebruikt om een ​​trechter moeilijker (duurder) te maken, or een verrassingsgebied zijn van intense dps die spreuken vereist om te overwinnen (tesla farm), or op een "trol" manier worden gebruikt om ervoor te zorgen dat tegenstanders soms mislukken, in sommige gevallen kan dit het verschil zijn tussen succes en mislukking. Tesla's mogen nooit direct een andere verdedigingsstructuur raken, inclusief andere tesla's, zodat Loons ze niet kunnen laten vallen met hun spatschade.

Het is een van de triestste momenten om de OP-hit van je teamgenoot te zien mislukken vanwege een verdomde troll-tesla in de hoek. Dit honk was drie keer zo groot als de treffer, de hier getoonde nieuwe aanval was 99 keer mislukt vanwege deze troll-tesla. Vervelend, maar ze werken.

Defensieve gebouwen

Laten we eens kijken naar gebouwen die de nieuwe slagman kan zien ...

Clan kasteel

Je clankasteel mag nooit een gemakkelijke lokaas zijn, als het dan is, kun je wedden dat de nieuwe slagman dat zal uitbuiten zodat de cc niet hoeft te worden behandeld tijdens een middenaanval, laat de aanvaller 15-20 troepenruimte gebruiken of meer als ze je cc willen lokken. Het kiezen van de verdedigende troepen zal later worden besproken.

Cannons

Over het algemeen worden deze in de buurt van luchtverdedigingen geplaatst, maar dit hoeven ze niet te zijn, noch hoeven ze zich binnen de basis te bevinden.

Boogschutter torens

Deze, zoals kanonnen, worden meestal perifeer aan de kern van de basis geplaatst, ze geven een goede luchtafdekking maar vormen ook een van de belangrijkste verdedigingen die een eenvoudige enkele trechter stoppen.

Wizard Torens

Plaats deze waar mogelijk niet naast luchtverdediging, je wilt niet dat ze ooit op honden worden gericht als je het kunt helpen. 

Bomtorens

Deze moeten worden gebruikt om de koningin en je EA specifiek tegen skeletten te beschermen. Je moet proberen te voorkomen dat je hier ook gigantische bommen plaatst, want ze zijn al een gigantische bom.

De reden dat we bomtorens gebruiken om de koningin over slimme torens te beschermen, is dat bomtorens alleen op de grond gericht zijn.

mortieren

Mortieren zijn nog steeds letterlijk nutteloos, tenzij ze zich verdedigen tegen kabouters. Gebruik ze gewoon om treuzelen moeilijker te maken, maar geef ze niet gratis weg.

X-bogen

Huidige meta ziet dat alle xbogen moeten worden ingesteld op lucht en grond. Lucht is de koning voor aanvallen op dit moment en dat zou tot uiting moeten komen in je builds.

Luchtverdediging

Luchtverdedigingen mogen nooit in een vierkante vorm of in een C-vorm of L-vorm worden gerangschikt, omdat dit over het algemeen gemakkelijker la-lo-tracering mogelijk maakt. Je moet vermijden ze naast elkaar te stapelen, zodat ze niet met een bliksem kunnen worden ingepakt. Je moet er ook voor zorgen dat ze worden gedekt door een vorm van spatschade (soms moet dit een tovenaartoren zijn), dit is specifiek om de zeer krachtige drag-bat-aanvalstrategie te stoppen.

Luchtveegmachines

Nooit hebben luchtvegers dezelfde kant op, omdat het alleen een sleep of e-drag hit van achter de veegmachines veroorzaakt, of zelfs een lalo hit. Veegmachines die op dezelfde manier worden geconfronteerd, bieden aanvallen veel meer opties.

Het is een goed idee om er een te hebben die je koningin bedekt om de waarde van de blimp-elektronen te stoppen.

Inferno-torens

Spreid je infernotorens uit zodat meerdere niet kunnen worden gedropt met een kill-squadron, ik zie enkele bases verdedigen met enkele IT's, maar over het algemeen moeten alle 3 worden ingesteld op multi, ze stoppen goed inkomende kill-squadrons en backend-troepen van elke variatie . Ze moeten zich in ongemakkelijke compartimenten bevinden, zoals kanalen of eilandcompartimenten om te voorkomen dat troepen erop gericht worden.

Barbaarse koning

Je koning wordt meestal in de buurt van het stadhuis geplaatst om zich te verdedigen tegen kleine moordteams die zijn ontworpen om alleen het stadhuis uit te schakelen.

Boogschutter koningin

Ze is een absoluut beest, bescherm haar. Haar afstandsring mag zich niet buiten de grens van de buitenmuur uitstrekken, als dat het geval is, moet je er zeker van zijn dat geen troep haar zal lokken.

Stadhuis

Je stadhuis moet zich binnen 2 muurlagen bevinden of diep genoeg zijn zodat kleine moordploegen zoals helden je stadhuis niet kunnen pakken. Het moet echter nog steeds ten opzichte van de kern worden gecompenseerd, we bouwen hier geen ring.

Adelaarsartillerie

Je EA moet zo worden geplaatst dat het niet gemakkelijk is voor een kill-squadron om het zo weer te pakken, moet zich binnen 2 muurlagen bevinden. Grachten kunnen worden gebruikt om het moeilijk te maken om troepen naar de EA te leiden, maar de EA mag niet op een enorm eiland in de dode zone worden geplaatst, het moet moeilijk zijn om te laten vallen.

uitschot

Prullenbak is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen om te plaatsen als het gaat om het bouwen van een basis en niemand geeft het de aandacht die het verdient. Je moet je afval gebruiken om trechters moeilijk te maken. Je moet afval gebruiken om mijnwerkers in de basis op te hangen. Je moet een hogere hit point-prullenbak dichter bij je buitenmuur hebben dan een lagere hit point-prullenbak. Je moet mortieren alleen beschermen met kampen en hutten van bouwers, omdat elk ander afvalgebouw resulteert in een gemakkelijke bowler-stuitering, wat meestal een gemakkelijke trechter voor de aanvaller is. Denk aan je afval, stapel geen afval langs een flank op elkaar, want dan is de e-drag-trechter gemakkelijk te bereiken. 

Zie screenshot hierboven, 2 tegelafstand tussen de elixerpomp + elixeropslag en de boogschietertoren + legerkamp betekent dat de edrag-trechter niet zo gemakkelijk kan worden gerealiseerd. Zie hoe de mortier hieronder niet kan worden gebotst door de elixeropslag en dat de hut ervoor lagere trefferpunten heeft dan de mortels, zodat een bowler hier niet de trechter kan creëren.

Prullenbak moet in het algemeen 0 tegels van de muur zijn om trechter moeilijker te maken, 1 tegel van de muur (Slechts als dit een opening van 2 tegels tussen de opslag en de dichtstbijzijnde verdediging creëert), of 2 tegels van de muur om de plaatsing van een verborgen tesla te verbergen of de aanval te laten denken dat daar misschien een verborgen tesla is.

Optionele plaatsingen

Omdat ik in mijn vorige gids een optioneel plaatsingsgedeelte had voor vallen en gebouwen, is er veel meer vrijheid bij het bouwen van een TH12 in vergelijking met TH10. Je hebt genoeg muren en verdedigingen om gekke eilanden of kanalen te maken, compartimentgroottes zijn ook niet beperkt, hoewel ze dat nooit zouden moeten zijn reusachtig. Als er iets is dat u niet begrijpt, aarzel dan niet om het met onenigheid te vragen (@ bradders # 8451).

Luchtvallen

Dit is het soort opstelling waar ik meestal voor kies met luchtvallen, luchtbommen bevinden zich meestal op het vermoedelijke Lalo-pad. Sam's worden gebruikt voor inkomende honden of blimps. Of achter de th waar een koningin-aanval mogelijk een manier is om de basis aan te vallen, kan een sam een ​​genezer laten vallen en die koningin-aanval vroegtijdig beëindigen. Merk op hoe ik deze allemaal weghoud van mijn koningin.

Hoofddoelstellingen

Hoofddoel zoals de EA, de koningin en de TH moeten worden verspreid, zodat een aanval ze niet allemaal in dezelfde fase van zijn of haar aanval kan grijpen, zie hieronder:

Je kunt dan andere hoofddoelen in soortgelijke infernotorens opnemen die ook moeten worden verspreid:

Onthoud echter dat weerloze kernen het gemakkelijker maken om lalo en varkens te volgen.

Clan Castle-troepen

Er is een variatie aan defensieve clan-kasteeltroepen die je misschien wilt uitvoeren nadat je je builds hebt voltooid, momenteel met 2x ijsgolven en een babydraak (ijsijsbaby) lijkt erg goed te werken tegen grondaanvallen, maar opent de basis om door de lucht te worden geraakt, wat op dit moment de huidige meta is, dus het is de moeite waard om te overwegen om vallen (skeletvallen) in de lucht te zetten als je van plan bent te rennen en CC-troepen te stoppen.

Als je verwacht geraakt te worden door draken, kan het de moeite waard zijn om een ​​heks in je verdedigende CC-compositie op te nemen of zelfs 2 heksen als je zeker weet dat de clan die je tegenkomt zal proberen je basis te slepen.

Momenteel zijn honden een beetje uit de gratie in defensieve CC-troepsamenstellingen, dit kan veranderen wanneer de bevriezingstijd van Ice Golem wordt verminderd, honden werken goed tegen aanvallen op basis van kill-squadron, ze vertragen ze en leiden de binnenkomende koningin af.

Dubbele normale draken is een veilige favoriet op th12, vooral als je denkt dat de aanval een lalo-variatie gaat worden, hoewel dat nu veel minder gebruikelijk is vanwege de meeste nieuwe metabases met 3x multi-inferno IT's.

Mijn builds

Zoals uitgelegd in andere handleidingen en hier. Je moet je ding vinden. Het zal naar je toekomen.

Bij het starten van een build krijg ik meestal het idee voor een functie in de build, een die ik misschien ergens anders goed heb zien werken, zoals een dode zone die troepen vermeden tijd te kosten of iets dergelijks. Ik zal dan de gewenste functie maken en de huidige metabase rond die functie plaatsen. Ik kan niet veel meer zeggen dan dat zonder je fysiek een build te laten zien ... en nou, ze zijn voor mij en de mijne, dus zullen hier geen catalogus met bases voor je worden getoond.

Ik eindig mijn builds door het te bekritiseren door ten minste 3 van mijn meest vertrouwde builders (Homer # 3434, Van # 8049 en Tom # 9358) en krijg het vervolgens vriendelijk uitgedaagd door spelers met talent en door meerdere aanvallen te beginnen met degenen het ziet er zwak uit. Voor th12s kan het soms moeilijk zijn om vriendelijke uitdagingen te vinden, er zijn th12 alleen vriendelijke challenge-clans die speciaal zijn gemaakt om te oefenen, je kunt deze vinden op de basisbouwserver.

Hoewel ik niet bereid ben om een ​​catalogus van mijn builds weer te geven, ga ik door een live build, die ik kort voordat ik deze gids schreef heb bewerkt, omdat er een functie was die ik niet leuk vond na kritiek en fc, dus ik ga door alle stappen en denkprocessen.

Leef nieuw bouwen

Hier zal ik een build van start tot finish laten zien, zoals ik het doe. Natuurlijk ga ik mijn beste werk niet weggeven, maar deze sectie zou je een goed beginpunt moeten geven van de stappen die ik volg bij het bouwen van een basis.

Ik zal echter beginnen met te zeggen dat dit basisidee of -element gedeeltelijk werd geïnspireerd door een stadhuis 10 dat ik onlangs tegenkwam in een oorlog tegen War Whales die 7 keer tegen ons verdedigde in een NDL-wedstrijd. Dus ik heb geprobeerd het basisidee te extrapoleren om ook bij gemeentehuis 12 te werken. De functie die goed werkte was zowel xbow-eilanden als inferno-toreneilanden. Laten we kijken of we het kunnen laten werken ...

Dus het idee is om twee multi-helden troepen te laten raken terwijl de binnenkomende aanval richting 12 gaat (ik was van plan het stadhuis aan de kant van de basis van 12 uur te plaatsen).
Ik heb al mijn elixeropslag gebruikt om de infernos te beschermen, ze zullen ook helpen tegen mijnwerkers omdat een genezingsspreuk niet zo lang duurt als ze nodig hebben om 2x opslag te laten vallen (tenzij er een absolute loadddd van is).

De koningin alter op dit punt is slechts een plaatshouder om te helpen met compartimentgrootte. Aanvankelijk was dat grote compartiment om 6 uur veel te groot, dus ik heb in de bovenstaande screenshot bewerkt om meer orthodox te zijn.

Ik begin verder te bouwen, het stadhuis 10 bouwen Ik extrapoleer dit uit had 3 gemakkelijk bereikbare luchtverdedigingen, het lokte een elektronenaanslag uit.

Ik heb nu de koningin een beetje verschoven verplaatst en de cc centraal geplaatst, de EA Ik wil niet in een rechte lijn lopen van toegang tot het stadhuis door de koningin.

Ik voeg vervolgens het stadhuis en 2 xbow-eilanden toe om het pad moeilijk te maken, ik heb nog steeds ruimte voor de derde infernotoren, dus we hebben nu de botten van de build. De centrale luchtverdediging is er om een ​​sleephit uit te stellen, hoewel dit waarschijnlijk is waarmee dit zal worden geraakt.
Ik begin verdedigingen te plaatsen en realiseer me dat de EA door de koningin vanuit de kern kan worden gegrepen, dus ik verleng het kanaalcompartiment met één tegel en bescherm de EA een beetje tegen een kill-squadron bij 6. Merk op dat geen van mijn 4 xbogen kan door de koningin van buiten de basis worden gepakt. De 3e infernotoren die ik besluit om 9 uur te gaan, ik weet dat deze momenteel beloopbaar is en ik ben van plan dit te repareren als ik aan het einde van de build ben.
Ik plaats meer verdedigingen en breng de 9 uur toren naar binnen door een tegel waardoor het niet meer vanaf 9 uur beloopbaar is, maar dit betekent niet dat bowlers het vanuit de basis over de muur kunnen schieten (ik vind dit niet leuk) ).
Ik heb nu veel verdedigingen geplaatst, merk op dat sommige verdedigingen 1 tegel uit elkaar liggen en sommige 2 tegels uit elkaar, springvallen passen mooi tussen sommige, terwijl gigantische bommen mooi tussen anderen passen.

Op dit punt doe ik een stap achteruit en kijk ik naar de vooruitgang, zijn er duidelijke zwakheden?

Ik plaats voorlopig mortieren, dit is waar ik besluit dat de hele basis moet worden verplaatst, zodat ik de mortels kan beschermen tegen het vrij zijn. De mortels moesten worden geplaatst om te voorkomen dat het lokaas zo gemakkelijk was.
Ik plaats meer externe verdedigingen om de trechter moeilijker te maken, dit kan vaak een stijl van vallen en opstaan ​​zijn, waarbij verdedigingen meerdere keren worden verplaatst voordat de build bijna klaar is.
Ik ga dan verder met het plaatsen van de prullenbak. Met behulp van kampen en hutten om de mortels te beschermen, varieert het afval tussen 0 en 2 tegels uit de buitenkant van de muur. Het afval met het hoogste trefferpunt is altijd dichter bij de muur. Ik plaats aan Teslas langs de 12-3 kant. Ik ga ook voor twee troll-tesla's. Ik ga voor variërende openingen tussen het afval parallel aan de muur, zodat edrags niet zo gemakkelijk kunnen treuzelen.
En hier is de basis zonder vallen, dus in verkenningsmodus plus teslas. Sweeper gepositioneerd veranderd op een van mijn iteraties van verbeteringen, ik dacht dat er meer over deze oorlog was gedaan.
Ik plaats de springvallen zo goed mogelijk weg van de verdedigende koningin. ze bevinden zich altijd tussen 2 verdedigingen. De val om 9 uur werkt ook tegen muurbrekers.
Dan plaats ik de gigantische bommen, ze zijn ook allemaal geplaatst tussen 2 verdedigingen en grotendeels buiten de basis om die flank-troepen te stoppen. Niet naast helmen.
Tornado-val gaat naar beneden, 2 tegels verwijderd van de arendartillerie en ook weg van het stadhuis, maar dichtbij genoeg om binnen bereik te zijn, ik hoop dat tegen de tijd dat het wordt geactiveerd, het stadhuis ook geactiveerd is en gekke dps regeert op de binnenkomende troepen terwijl ze tegen de muur worden geslagen. Skelly-vallen worden geplaatst naast de 2 xbow-eiland x-bogen en één naast het stadhuis, ze zijn allemaal in de lucht omdat ik dit alleen met eerlijkheid kan proberen te zien.
Op zoek naar luchtmijnen die naar beneden gaan, allemaal buiten de basis, 2 van hen staan ​​op 12 om mogelijke koninginlasten in het stadhuis te stoppen. De andere 4 staan ​​tegenover elkaar op plaatsen waarvan ik voel dat een binnenkomende blimp zou worden geplaatst ...
Luchtbommen zijn allemaal binnen geplaatst op plaatsen waarvan ik denk dat er geen honden overheen vliegen, maar Loons wel, dus ze staan ​​naast mijn eiland xbogen en wiz torens.
Kleine bommen worden vervolgens geplaatst, ze zijn allemaal 2 tegels verwijderd van de muur en op plaatsen waar ik denk dat een aanval kan proberen de koningin in de basis te breken, ook waar er geen plons in de basis is, omdat enkele richtverdedigingen gemakkelijker te muur zijn inbreken.

En daar is het de laatste build. Totdat ik het veranderde. Ter beoordeling, de naar inferno torens om 9 uur waren te dicht bij elkaar, dus ik moest iets doen om dat te repareren, ik kan niet een bevriezing van 1 spell genoeg hebben om 2x inferno torens te ontkennen ...

Dus ik kneep in het infernotorencompartiment bij 4 en verlengde het compartiment bij 9 zodat ik de 9 uur IT van de 7 uur IT weg kon bewegen terwijl ik het nog steeds niet bewandelbaar had. Ik ben hier nog steeds niet helemaal 100% blij mee en kan in de toekomst weer veranderen (vind het gebied van 9 uur nog steeds niet leuk), maar daar is het, de build, die nog moet worden verdrievoudigd in vriendelijke uitdagingen.

Ik aarzelde om dit document aan het publiek bekend te maken, omdat ik van plan was deze basis te gebruiken in een competitiewedstrijd in week 3 van EWL's th12 enige 15v15 divisie om zijn waarde te bewijzen ...

Verdediging nummer 1
Verdediging nummer 2
Verdediging nummer 3
Verdediging nummer 4
Verdediging nummer 5
5 verdedigingen in een competitiewedstrijd die behoorlijk intensief eindigde op 35-34 in het voordeel van Proc.

Mijn clan

Ik leid en leid Procrastibators, heb al vele jaren gedaan, als je een TH12 bent en wilt deelnemen aan alle th12 league-actie, kom ons dan vinden op: https://discord.gg/2YHe5sN 

We zijn klaar en wachten ...

Conclusie

Veel hiervan lijkt misschien erg vaag, maar het is niet de bedoeling, ik wil het graag zien als inspiratie voor die onverslaanbare bases die uiteindelijk "die wanky internetbasis" worden genoemd wanneer de meta volgend jaar weer verandert.

Vang mijn live build-streams op https://twitch.tv/ogbradders voor meer tips en trucs. Ik ben altijd bereikbaar op Discord op: @ Bradders # 8451

Het is op geen enkele manier gelukt om hier alles te behandelen, dus wanneer de vragen binnenkomen, zal ik deze handleiding dienovereenkomstig updaten.

Aan het eind van de dag, gebruik je creativiteit om de beste builds te bedenken die je kunt, misschien vind je het volgende nieuwe ding dat in een gids als deze terechtkomt, veel geluk!

Bedankt voor het lezen tot nu toe, ik hoop dat het helpt!

Deze gids is geschreven door Bradders. Artikelbanner gemaakt door BoxyzzZ https://twitter.com/boxyzz

gerelateerde berichten
3 reacties
  1. Johnny Clash-gaming

    Dit is absoluut een aanrader! Fantastisch werk! 👍

    1. Bedankt Johnny! We zijn blij dat je het nuttig vond. Binnenkort publiceren we meer van dit!

      Proost

  2. Erg goed ! Bedankt

Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy