Bradders 'gids voor het basisgebouw van het stadhuis 10

Introductie

Het doel van deze gids is om u opkomende basisbouwers een handig hulpmiddel te geven om u te helpen bij het bouwen van anti-3 gemeentehuis 10s. De gidsen in dit document zijn precies dat, gidsen, dat zijn geen must-do's en elke bouwer moet zijn of haar eigen creatieve vrijheid hebben, het moet doorschijnen in je builds, maar er zijn enkele verplichte bouw- en valplaatsingen.

In deze gids zal ik de verplichte plaatsingen, de optionele plaatsingen, de vereiste creatieve vrijheid behandelen en een korte beschrijving geven van hoe ik mijn builds aanpak.

Deze gids is geschreven voor spelers die alle verdedigingsgebouwen op stadhuis 10 hebben met de bedoeling 10v10-pogingen te verdedigen. Als je wordt verslagen door een speler met een directeur, voel je dan niet teleurgesteld in jezelf of je build. Na het lezen hiervan zul je beter gewapend zijn om die onbreekbare bases te maken.

Overzicht

De huidige meta vereist dat je een compacte basis bouwt met veel verdedigingen die tegelijkertijd gericht zijn op binnenkomende vijandelijke troepen. Op deze manier eet je inkomende aanvallen op en laat je de aanvaller zich afvragen ... Waar zijn mijn troepen gebleven?

De basis moet het lalo-pad en grondtroeppad bemoeilijken zonder het drievoud aan draken op te geven met gemakkelijk snipe-capabele luchtverdediging (inferno's met één doel stoppen aanvallen van de draak).

Verplicht

Als je het nog niet hebt geraden, zijn er dingen die absoluut verplicht zijn in elke build die je doet. Ze zijn de basis en dus wordt in dit gedeelte veel materiaal uit verschillende th9-geleiders gehaald. Post update de grootste verandering in th10 meta volgt op th9 meta, heb geen weerloze kern want varkens zijn weer in bedrijf, op een grote manier!

Vallen

Deze zijn onbekend bij de nieuwe hit, dat maakt ze belangrijk !!!! In elite-competitie is de eerste hit vaak een nieuwe 10v10 of 11v10 als de th9s niet goed genoeg zijn vrijgemaakt om te scouten. Dus de aanvaller maakt al een schatting van waar je vallen zijn, help hem of haar niet door het duidelijk te maken!

Lentevallen

Zoals uitgelegd in verschillende th9-geleiders moeten veervallen binnen de 1 tegelafstand tussen verdedigingsgebouwen worden geplaatst. Er is geen andere manier om dit te zeggen, kijk hier is een foto:

De 2 kruisen werken tegen troepbewegingen, maar slechts in één richting en niemand vond One Direction leuk.

Skelet Traps

Houd ze weg van je koningin.

Smalle bommen

Individu kleine bommen moeten met opzet 1 tegel van de muur worden geplaatst om de muurbreker te dwarsbomen. In de laatste update werden kleine bommen gepolijst om dezelfde muurbreker uit te schakelen als de bom zelf. De afstand van 2 tegels betekent dat de bom wordt geactiveerd en explodeert voordat de kamikaze notenkraker, brekers succesvol zijn. Kleine bommen recht tegen de muur exploderen niet snel genoeg om te voorkomen dat de muurbreker een gat in die prachtige muurlijn blaast. Merk op dat muurbrekers tussen gebouwen doorheen lopen en er niet doorheen!

Twee tegels van de muur zullen woedende muurbrekers doden:

Gigantische bommen

Vroeger was het verdubbelen van gigantische bommen de bedoeling, maar de meta is veranderd. Deze willen goed verspreid zijn, op deze manier kunnen aanvallers van het varken niet 1 genezingsspreuk gebruiken om met meerdere gigantische bommen om te gaan. Uitgespreide gigantische bommen betekenen ook dat een binnenkomende moordploeg meer kans loopt om te worden betrapt door ten minste 1 gigantische bom (als je slim bent, kun je dit garanderen). Sommige van mijn bases ontworpen om de dip te verdedigen, hebben 4 van de 5 gigantische bommen buiten de buitenkant van de muren.

Luchtbommen

Plaats deze niet naast luchtverdedigingen. Hun doel is om Loons uit te schakelen, geen honden. Dus doe het gewoon niet.

Luchtmijnen zoeken

Plaats deze in de buurt van luchtverdediging, ze worden verondersteld honden uit te schakelen, geen Loons. Dus ga je gang, doe het. Als je deze buiten de muurlaag kunt plaatsen, helpt het ook om koninginwandelingen te voorkomen, maar word er niet gek van als de pauze van het interieur van SAM sleept, het is een afweging.

Verdedigingen en helden

Nu de gebouwen die de nieuwe slagman kan zien.

Clan kasteel

Dit hier geplaatst omdat het een bereik heeft. Het clankasteel mag niet te lokken zijn, laat de aanvaller minstens 15 troepruimte doorbrengen als ze de clankasteeltroepen willen lokken, geef ze niet alleen weg.

Cannons

Plaats deze onder uw luchtverdediging zodat u een goede bodembedekking krijgt die bij uw luchtafdekking past.

Boogschutter torens

Plaats deze onder uw Wizard Towers zodat u een goede luchtafdekking tegen defensie behoudt, samen met uw spatten beschadigende verdediging. Denk eraan dat u luchtrichtingsspatten nodig heeft die de hele basis bedekken.

Wizard Torens

NIET DOEN plaats deze zo, omdat de luchtverdediging binnen hun bereik is, een tovenaartoren gericht op een hond slecht nieuws is.

Bomtorens

Plaats deze niet in de richting van de buitenkant van een basis ... Als een koningin dit gebouw van buiten de basis kan sluipen, weet je zeker dat de aanvaller op zoek is naar een eenvoudige manier om dit bomeffect gratis te activeren.

Zie hier hoe ze de koningin beschermen tegen een woedende skelly spreuk. De koningin richt zich op de hond en de bomtorens beschermen de koningin terwijl ze toert.

mortieren

Letterlijk de meest nutteloze verdediging in oorlogsspel, er moest iets zijn. Gebruik deze om treuzelen lastig te maken.

Verborgen tesla

Ik heb deze hier opgenomen, hoewel ik denk dat ze een val konden zijn. Ze zijn belangrijk, vooral voor die nieuwe hit. Gebruik ze om treuzelen onhandig te maken, of onhandig te maken. Onthoud, troll teslas werken.

X-bogen

Over het algemeen is er een beetje een mix als het gaat om xbogen, het enige verplichte is dat je jezelf niet rekruteert door ze door een koningin te laten lopen.

Luchtverdediging

Als groep is het verplichte ding om te doen met luchtverdediging niet laat ze alle vier lopen of snipen, als je dit doet, stel je jezelf open voor een drag hit van enige variatie.

Luchtveegmachines

Deze moeten niet zodanig worden geplaatst dat ze genezers uit de basis duwen ... Het enige dat de koningin langer laat lopen, is tenzij je het op zo'n manier kunt plaatsen dat het betekent dat de koningin onder te veel dps staat terwijl de genezers worden geduwd weg.

Inferno-torens

Het verplichte ding om te doen met Inferno Towers is do laat ze instellen op multi-target.

Als je infernos op multi zijn, laat ze dan niet door een koningin lopen en maak het moeilijk om een ​​multi-inferno te laden.

Barbaarse koning

Uitstekende verdediger tegen varkens, dus sta de aanvaller niet toe hem in een gemakkelijke trechtersituatie voor hun koning te ruilen.

Boogschutter koningin

Ze is een absoluut beest, bescherm haar. Dit is verplicht. Niet optioneel. Stel haar niet bloot. Geef haar niet goedkoop weg.

uitschot

Ik ga niet elk afvalgebouw behandelen, het verplichte ding om hier te doen is geen hoogrenderende afvalgebouwen te gebruiken als ankerpunt voor inkomende kill-squadrons. Het andere verplichte punt is om afvalgebouwen niet zo te plaatsen dat bowler stuitert op defensieve gebouwen kan worden bereikt.

Dat betekent dat je afval minstens 3 tegels verwijderd moet zijn van het dichtstbijzijnde verdedigingsgebouw als het hogere trefferpunten heeft dan dat verdedigende gebouw! Ik realiseer me dat dit niet altijd kan worden bereikt voor afval in het interieur, maar het is een must voor het exterieur. Dat betekent meestal 2 tegels van de muur, 2 tegels! Op deze manier kunt u tesla-locaties verbergen. OR direct naast de muur om de trechter moeilijk te maken, maar nooit 1 tegel weg op th10 omdat dit nutteloos is. Verdubbel de vuilnislaag in gebieden waar je de trechter wilt laten stoppen, kijk naar treffers van gebouwen om ervoor te zorgen dat de binnenste vuilnis niet kan worden neergezet met een bowler-stuiter uit het buitenste afvalgebouw

Het stadhuis, het is een goudopslagplaats van 4 × 4 tegels. Leg het niet in de kern. Het stadhuis is TRASH! Het stadhuis moet ook een driehoekige vorm hebben met je infernotorens, meestal met een rechte lijn of bijna rechte lijn door je TH gaan en 2 infernos openen je naar grote hits van het KS-type (massa pekka, bevroren heks)

Samengevat

Deze gids behandelt verplichte functies waarvan ik aanneem dat u eerst enige kennis heeft.

optioneel

Dit is waar een deel van die creatieve vrijheid begint in te sluipen en waar het plezier begint ...

Vallen

Nu komt hier de echte gedachte. Iedereen kan verdedigingen bij elkaar gooien, maar als je een stapje terug doet en een werkelijke gedachte hebt over de waarschijnlijke aanvalsstijl van de tegenstander en de uitvoering van die aanval, blikje breek hem of haar.

Skelet vallen

Plaats deze binnen het bereik van spatschade, omdat de AI van mijnwerkers skellies op elke andere structuur richten, zodat mijnwerkers letterlijk hun schoppen met een schopje tegen deze kleine kleine skelly kunnen houden, terwijl de Inferno van uw keuze ze smelt, tovenaarstorens willen ook mijnwerkers rekruteren terwijl ze slingeren naar skellies.

Lentevallen

Ok dus deze slechte jongens zijn de beste manier om varkens te dwarsbomen, als ik een varkensaanvaller ben, wat zijn mijn belangrijkste doelstellingen voordat ik de varkens instuur? De voor de hand liggende doen er niet toe (koningin, cc, een hel enz.). Tovenaarstorens, Hogs zijn zwak voor tovenaarstorens, dus als ik kan, zal ik proberen tovenaarstorens op te pakken met mijn kill-squadron of koninginwandeling. Als het nog niet duidelijk is, wat ik bedoel, zijn veervallen niet noodzakelijkerwijs het beste geplaatst bij de prestatie van tovenaarstorens, omdat ervaren hog-aanvallers proberen zoveel mogelijk wiz-torens te vermijden. Nu zijn er duidelijk uitzonderingen, maar het is een stuk eenvoudiger om je varkens door 4 luchtverdedigingen te breken dan het is wiz torens ... Zie je al waar ik heen ga? plaats ze aan de voeten van luchtverdediging! En altijd tussen 2 gebouwen zoals hierboven vermeld. Bij voorkeur weg van je koningin, hog hotters moeten je koningin grijpen voordat ze hogs naar binnen sturen, dus plaats geen veren in het pad van de ks of qc.

Kleine bommen

Er is hier niet veel optie, ze gaan ofwel in een combo om heksen te verdedigen (uitgelegd in th9 gidsen) of ze gaan 1 tegel van de muur af waarvan je verwacht dat muurbrekers proberen te breken.

Gigantische bommen

Behandeld in verplichte sectie evenals th9 gidsen. Ik heb er meestal graag 3 buiten de basis. Maar geen dubbel. Spreid deze uit dus een genezingsspreuk kan niet betrekking hebben op meerdere bommen (inclusief je bomtorens).

Luchtbommen

Deze werken goed naast of in de buurt van uw tovenaarstorens evenals naast of in de buurt van heltorens. Stapel ze echter niet op. En nogmaals, dit is waar je tot nu toe naar je basisontwerp moet kijken en goed moet nadenken over waar de Loons worden verzameld, want dat is waar je deze nodig hebt.

Luchtmijnen zoeken

Dit zijn bijna precies het tegenovergestelde van luchtbommen. Je wilt ze in de paden van honden en / of genezers op koningin wandelingen evenals inkomende blimp / ss. Nogmaals, kijk naar je basis, waar zou je je honden naartoe sturen? Als je deze ook op het pad van koninginwandelingen kunt plaatsen die werkt als een koop, krijg je er een gratis, nogal.

Verdedigingen en helden

Nu de gebouwen die de verse hitter blikje te zien.

Cannons

Meestal bevinden deze zich allemaal in de buitenmuurlaag, ze bieden een zeer goede grondpuntverdediging, ze kunnen een koningin lopen voortijdig beëindigen of op zijn minst dwanggebruik gebruiken. Een zeer onderschatte verdediging. Ze bieden geen luchtafdekking dus laten we eens nadenken over wat deze moeten koppelen met ... Luchtverdediging!

Boogschutter torens

Van de 7 die je hebt, worden er minimaal 6 meestal uit de buurt van luchtverdedigingen geplaatst, omdat ze een andere vorm van puntverdediging zijn. Ze zijn zeer veelzijdig en worden meestal vergezeld door tovenaarstorens, maar houd er opnieuw rekening mee dat je de hele basis wilt beschermen door luchtspatten om vleermuizen te bestrijden.

Wizard Torens

Deze kunnen allemaal redelijk dicht bij elkaar worden geplaatst, maar niet zo dicht bij elkaar dat één genezing ze allemaal bedekt, omdat een waanzinnige of hog-aanvaller ongelooflijke waarde krijgt en vergeet niet dat ze de hele basis moeten beschermen tegen vleermuizen, alleen Wiz-torens en Inferno-torens op multi kan dit. Plaats deze opnieuw weg van je luchtverdediging en plaats ze op de paden waar dreigers en varkens waarschijnlijk ophopen.

Bomtorens

Dus we hebben ontdekt dat deze redelijk centraal geplaatst moeten zijn, tenminste buiten het bereik van een koninginwandeling, maar waar? Het eenvoudige antwoord is, deze moeten zo worden geplaatst dat ze de koningin beschermen tegen een skelet spreuk terwijl ze op een hond staat te schieten. Bomtorens richten zich niet op luchttroepen, dus ze zijn geweldig om die skellies te verspillen (dit is de reden waarom tovenaarstorens niet zo voorbereid zijn op dezelfde taak).

mortieren

Nog steeds nutteloos bij het verdedigen, maar ze kunnen slim worden gebruikt om ervoor te zorgen dat varkens en loons het binnenste van de basis verlaten, waardoor waardevolle tijd verloren gaat.

Verborgen tesla

Zeg nee tegen Tesla-boerderijen (tenzij ze van invloed zijn op trechtervorming / padvorming), zeg ja tegen het plaatsen van deze 2 tegels uit de buurt van een mortier, zoals uitvoerig uitgelegd in de th9-gidsen. Voeg natuurlijk de kleine bom en de gigantische bomcombinatie toe! Het is ook een goed idee om deze te gebruiken om Loons of varkens opnieuw het interieur van de basis te verlaten en tijd te verspillen aan het jagen op een enkele tesla die buiten de basis is geplaatst.

X-bogen

Deze kunnen centraal of iets minder centraal worden geplaatst, laat ze echter niet als koningin lopen en in het algemeen is het een slechte vorm om er 2 in hetzelfde compartiment te hebben; dat is een advertentie om er een te kopen, krijg er een voor mij. Hierop zijn natuurlijk uitzonderingen.

Luchtverdediging

Maak lastige lalo-paden naar luchtverdedigingen, als je een vierkant maakt van je luchtverdedigingen, wees dan voorbereid om het kaartenhuis te zien vallen. Met alle 4 in een lichte bocht of lijn aan een kant van de basis of diagonaal door de basis, kunnen honden echter nergens heen wanneer de luchtverdediging wordt aangepakt, waardoor de duimen ophopen en afsterven. Als luchtverdedigingen redelijk dichtbij zijn, betekent dit ook dat de binnenkomende honden het doelwit zijn van meer dan één luchtverdediging, ze verdubbelen twee keer op die arme hond. Het maken van een "raketvorm vanuit luchtverdediging werkt ook redelijk goed".

Luchtveegmachines

Ik zou deze altijd van elkaar af laten wijzen, ik zou er een hebben die de koningin bedekt tegen een inkomende blimp en een die tegenover staat om inkomende koningin aanvallen / belegering slammers te stoppen.

Inferno-torens

Inferno-torens zijn ook een tot nadenken stemmende structuur, maar worden vaak vrij vroeg in de bouw geplaatst, dus misschien minder dan veegmachines.

Infernos willen zo geplaatst worden dat een sprong niet de twee compartimenten verbindt die hen tegenhouden, tenzijze bevinden zich aan aangrenzende zijden van de basis. Het hebben van infernos aan aangrenzende zijden van de basis zal helpen bij het verdedigen van mijnwerkeraanvallen, omdat het pad lastiger en onvoorspelbaarder wordt.

Bescherm je helden, ze zullen je beschermen. Sta niet toe dat ze bowler worden overgeslagen uit elke richting, indien mogelijk, helseilanden zijn niet meer verplicht, maar deze hebben een hoge pk en zijn het waard vast te houden omdat ze vaak het verschil kunnen zijn tussen 99 en triple.

Inferno-eilanden zijn weer binnen, gebruik ze, maak pad lastig, vergeet niet om de hele basis te bedekken met luchtspetter.

Barbaarse koning

Kan worden gebruikt om je koningin te beschermen of kan weg zijn van je koningin op het waarschijnlijke pad van varkens. Je zult je snel vervelen als je dit leest, maar denk alsjeblieft na over je ontwerp en plaats je koning waar hij nodig zal zijn, het beschermen van je koningin of het slaan van varkens, beide werken.

Boogschutter koningin

Het is een veilige gok om je koningin centraal te plaatsen, het werkt vaak goed, beschermt haar en ze kan elke stijl van aanvallen stoppen die de aanvaller in hun kast heeft.

uitschot

U moet altijd rekening houden met afvalpunten en deze overeenkomstig plaatsen in de verplichte sectie. Je kunt afval met een hoog trefferpunt gebruiken om je helden te beschermen, dit is gebruikelijk om te zien in nieuwe metabasisontwerpen in gemeentehuis 10, maar onthoud de regel met 3 tegels tussen helden en andere structuren, dit is ook niet verplicht.

Samengevat

Er zijn nog veel dingen die u kiest, de belangrijkste is de daadwerkelijke vorm en het ontwerp van de basis ... u hoeft alleen maar alles te omvatten wat u tot nu toe hebt gelezen.

Creatieve vrijheid

Het is je basis, je ontwerp, je baby. Gebruik wat je weet om een ​​badass-basis te maken. Als je deze gids volgt, heb je een nieuwe meta-formaatbasis gecreëerd (juli 2019) die mogelijk meerdere keren in het hoogste niveau van concurrentie kan tegenhouden.

Clan Castle-troepen

Centrale CC

Als je denkt dat je basis zwak is voor mijnwerkers enkel en alleen, je kunt overwegen om een ​​golem in je CC te hebben, dit is de snelste manier om mijnwerkers te zien, maar het doet weinig anders tegen andere aanvalsstijlen.

In het algemeen hebben gecentraliseerde cc's lalo in zich om zware kill-squadrons te vertragen terwijl de koningin de hond raakt in plaats van verdedigingen.

Als het kill-team vóór cc door de koningin komt, zou ik kiezen voor een variant met cc-schade. Anders willen centrale CC's een Hound / Loon-combinatie (ALLEEN).

Compensatie CC

Offset cc's kunnen 3 valks en een babydraak omvatten om een ​​koninginwandeling te slopen als dat volgens jou de waarschijnlijke aanval op je basis is.

Als je denkt dat je 11v10 gedipt krijgt, is het gebruik van 2 heksen en een baby een geweldige manier om de edrag-kloonaanvallen te vertragen die we zo vaak zien.

Aantrekkelijk CC

Je bent een idioot, waarom heb ik de moeite genomen om dit te schrijven (kan binnenkort iets worden - bradders 2017) - dit is nooit iets geworden - bradders 2019.

Mijn builds

Zoals uitgelegd in andere handleidingen en hier. Je moet je ding vinden. Het zal naar je toekomen.

Bij het starten van een build krijg ik meestal het idee voor een functie in de build, een die ik misschien ergens anders goed heb zien werken, zoals een dode zone die troepen vermeden tijd te kosten of iets dergelijks. Ik zal dan de gewenste functie maken en de huidige metabase rond die functie plaatsen. Ik kan niet veel meer zeggen dan dat zonder je fysiek een build te laten zien ... en nou, ze zijn voor mij en de mijne dus zullen hier niet worden getoond.

Ik eindig door het te bekritiseren door minstens 3 van mijn meest vertrouwde bouwers (in clan) en krijg het dan vriendelijk uitgedaagd door spelers met talent en door meerdere aanvallen te beginnen met degene waar het zwak uitziet.

Live bouwen

Ik heb de basis hieronder gebouwd in 2017 en als je deze tot het einde volgt, leg ik uit hoe deze eenvoudig kan worden aangepast om in juli 2019 te werken.

Hier zal ik een build van start tot finish laten zien, zoals ik het doe. Natuurlijk ga ik mijn beste werk niet weggeven, maar deze sectie zou je een goed beginpunt moeten geven van de stappen die ik volg bij het bouwen van een basis.

Het idee

Oké, dus ik ben hiermee vrij basic gegaan, mijn idee voor deze build was dat we allemaal de basis 9 × 9 grid bases hebben gezien op th9, nou kunnen we er een maken op th10, laten we eens kijken ...

Ik begin met het gebruik van willekeurige 3 × 3-gebouwen om ervoor te zorgen dat ik de compartimentgroottes correct krijg (dit is slechts een handige tip)
Hier is het rooster
Ik dacht dat het rooster er nogal saai uitzag, dus ik heb het een beetje zo scheefgetrokken
Ik verwijder nu de gebouwen die ik gebruikte om de juiste compartimentgroottes te krijgen en heb nu een mooi canvas
Eerste dingen eerst, infernos. Ik heb er hier een geplaatst en besloten om het compartiment een beetje te verkleinen omdat ik niet te veel muurbeetjes wilde gebruiken om de dode ruimte op te vullen.
Ik plaats nu mijn koningin, vrij centraal, maar ik wil niet dat een kleine moordploeg probeert om beide helden en mijn koningin in één beweging te krijgen.
Ik besloot op deze basis dat ik een centraal geplaatste luchtverdediging wil, dit leidt vervolgens tot plaatsing van de bomtoren, geen van beide kan worden bewandeld en beide beschermen mijn koningin maar bevinden zich niet in hetzelfde compartiment.
Ik kan dan de rest van mijn muren plaatsen, ik heb de helse hoek opgevuld om beide helden minder toegankelijk te maken (ik heb ook interne muren toegevoegd om compartimenten voor 2 structuren te creëren).
Ik plaats vervolgens de resterende luchtverdedigingen op zo'n manier dat het lalo-pad moeilijk is, hier heb ik 3 die niet direct richtbaar zijn, ik heb ook de eerste x-bow geplaatst, opnieuw, niet direct richtbaar (luchtverdedigingsplaatsing betekende dat een van mijn bomtorens is verplaatst)
Nu kunnen de andere 2 xbogen opnieuw niet worden bewandeld
Het kasteel van de clan past centraal (dit betekent dat ik lalo zal zoeken voor verdediging omdat ik van plan ben mijnwerkers geen optie te maken). Nu de luchtverdediging aanwezig is, kan ik mijn tovenaars neerwerpen, ze zijn allemaal extern geplaatst om teefaanvallen te voorkomen en zijn allemaal buiten bereik van luchtverdediging
Nu heb ik een paar kanonnen in de buurt van luchtverdedigingen en opslagplaatsen gegooid om de infernos te beschermen (let op het aantal tegels tussen de infernos en een andere structuur, ze zullen niet door de bowler worden gestuiterd!)
Een gouden opslag geplaatst tussen de 2 xbogen om 10 uur, dit zal helpen om inkomende aanvallen te vertragen, vooral goed in het vertragen van mijnwerkers en beschermt de koningin een beetje
Er zijn nu een paar boogtorens geplaatst, de basis begint vorm te krijgen (ook een gouden opslag toegevoegd om 10 uur aan de basis, dit is gedaan om een ​​dode zone te creëren, hopelijk splitsing van troepen zoals varkens / Loons)
Ik heb hier het stadhuis in geplaatst, het had naar buiten kunnen gaan, maar ik heb het gebruikt om een ​​dode zone te creëren, het heeft een hoge pk en beschermt de hel daar ook in de buurt (bradders 2017 meta op het moment van het bouwen van de basis, om deze 2019 meta te maken, moet het stadhuis op 9 uur rechts in de buitenste hoek of 3 uur rechts in de buitenste hoek worden geplaatst om een ​​driehoek tussen de 2 infernotorens te maken , nadat ik dit had gedaan, zou ik ook overwegen om de infernotorens verder uit elkaar te spreiden)
Veegmachines geplaatst en in elkaar wijzend om genezers niet van de verdediging weg te duwen (2019 meta op deze basis als het stadhuis om 9 uur werd geplaatst om 2019 meta te zijn, zouden de veegmachines geconfronteerd worden met 3 uur en 9 uur 's nachts om inkomende gevechtsblimps te stoppen en de koningin lading vanaf 9 uur te stoppen)
Nu kan ik beginnen met het plaatsen van externe verdedigingen zoals mortels en tesla (zie hier hoe ik een ring rond de verdedigingswerken heb gemaakt om het pad lastig te maken)
Gevuld in dode zones bij infernos
Meer extern geplaatste verdedigingswerken geplaatst om varkens de basis te laten verlaten en ook geplaatst om golem om hoeken te laten lopen in plaats van naar de basis
Gigantische bommen vallen extern binnen
Hoogwaardig afval in de hoeken om trechters lastiger te maken
Weergave van 12 uur:
Begonnen om mijn mortieren te beschermen (geen bowler stuitert)
Rommel met laag hitpunt toevoegen langs rechte lijnen zoals de legerkampen om 7 uur
Kleine bommen worden nu geplaatst tussen gebouwen waar ik denk dat een koningin aanval zou kunnen worden geprobeerd
In feite is al het afval nu geplaatst
Springvallen zijn nu weg van helden geplaatst in het waarschijnlijke pad van varkens
Hier heb ik een zoekende luchtmijn bijna in elke hoek geplaatst (stop wandelingen en beschietingen, ik heb er een centraal geplaatst voor slepen)
Luchtbommen zijn in de buurt van spatschade geplaatst en ik heb ze op plaatsen geplaatst waarvan ik denk dat de aanvaller geen honden zal overvliegen (ik wil niet dat een hond deze opzuigt)
het plaatsen van de laatste stukjes afval in hoeken om de basis verder te verspreiden
Hier is de laatste build (anddddd fresh dip tripled rip the base-building dream)

(terugkijkend hierop in 2019 zou ik proberen het 6 uur moeilijker te maken om nu te trechteren, in de verwachting dat het stadhuis om 9 uur zou zijn geplaatst.)

Conclusie

Veel hiervan lijkt misschien erg vaag, maar het is niet de bedoeling, ik wil het graag zien als inspiratie voor die onverslaanbare bases die uiteindelijk "die wanky internetbasis" worden genoemd wanneer de meta volgend jaar weer verandert.

Vang mijn live build-streams op https://twitch.tv/ogbradders voor meer tips en trucs. Ik ben altijd bereikbaar op Discord op: @ Bradders # 8451

Het is op geen enkele manier gelukt om hier alles te behandelen, dus wanneer de vragen binnenkomen, zal ik deze handleiding dienovereenkomstig updaten.

Versie: 4.0

Laatst bijgewerkt: 28/06/2019 (Dat klopt, ik ben in het VK)

Bedankt voor het lezen tot nu toe, ik hoop dat het helpt!

Deze gids is geschreven door Bradders. Artikelbanner gemaakt door

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy