Hoe gemotiveerd te blijven in Clash of Clans

Blijf gemotiveerd in Clash of clans
#clashon #clashofclans

Dit is een bericht dat ik al heel lang wilde maken. Ik ben echt mijn eigen verloren motivatie voor Clash of Clans. Ik denk dat bijna iedereen het probleem had dat het spelen van Clash of Clans de magie verloor. Misschien werd het saai en sommigen zeggen zelfs bijna: "Ik stop met het spel". Dit is wat ik doe om mezelf op te peppen om weer meer enthousiast te worden over Clash of Clans.

De algemene gaming-mentaliteit

"Soms ben je de jager en soms ben je de prooi". In Clash of clans betekent dat soms dat alles gewoon de goede kant op gaat. Als je aanvalt vind je bases met enorme buit en zelfs fouten van jou eindigen in het winnen van de aanval. Je bereikt prestaties en hebt genoeg edelstenen op je account om jezelf nog harder te pushen.

De goede dagen - motivatie komt gemakkelijk
The Good Days - The Hunter

Nou, soms vind je gewoon geen bases en in elke clanoorlog sta je voor veel hardere tegenstanders. Zo is het leven. Daarom hebben we motivatie nodig.

de oh zo erg slechte dagen - motivatie is moeilijk te vinden
De oh zo erg slechte dagen - The Prey

We hebben altijd verschillende manieren waarop we dingen onthouden. Er is een Chinees gezegde dat het vrijwel vasthoudt: "Als ons iets goeds overkomt, schrijven we het in het zand, de slechte dingen hakken we in steen". Dit betekent dat je de goede dingen neemt en ze veel sneller vergeet dan de slechte dingen. Niemand zegt na een goede raidsessie: "Goed gedaan, Supercell"! Na een vreselijke sessie als je een slecht resultaat had, ben je down en geef je Supercell of de AI de schuld.

Het belangrijkste is wat kunt u hieraan doen?

Motiveer jezelf dagelijks voor Clash of Clans

Een beetje vooruitgang elke dag optelt, een beetje motivatie
Stel kleine doelen.

Stel jezelf een specifiek doel. Ik wil al mijn Archer Towers upgraden naar level 13. Misschien ook iets anders, zoals ik wil ballonnen upgraden naar level 7. Wat er ook gebeurt, je moet gewoon iets nemen dat je altijd al wilde bereiken. Log tijdens je "down" -tijd in op het spel en er zit niets anders voor je in dan naar dit doel toe te werken. Dit motiveert me altijd, vooral als je je doel bereikt. Stel altijd een nieuw doel als u er een bereikt.

Rust even uit

Neem een ​​pauze van de maling.
Dit betekent jij!

Ik kan toegeven dat ik ooit een down had die ik niet kon overwinnen. Dat was in de vroege zomer van 2015. In de eerste week logde ik alleen 's ochtends en' s avonds in bij lege verzamelaars en startte ik misschien upgrades. Daarna heb ik zelfs niet lang meer ingelogd. Toen heb ik de app verwijderd. Waar het op neerkomt is dat ik bijna 4 maanden een volledige pauze heb genomen. Toen een van mijn clanmaatjes contact met me opnam, besefte ik hoeveel ik ze en Clashing mis. Soms kun je het gewoon zo laten totdat je het weer leuk vindt om het te spelen. Vergeet niet dat Clash of Clans een spel is en een spel dat leuk moet zijn.

Ik weet dat de druk vandaag voor iemand die nog niet in het eindspel zit veel hoger is. Ik hoorde iemand eens zeggen: "Ik weet dat Clash of Clans niet leuk is totdat je Town Hall 9 bent ...". Dat is gewoon verkeerd! Deze game is leuk vanaf het eerste moment en niet alleen in het eindspel. Zodra je een upgrade naar Town Hall 12 hebt, mis je Town Hall 8-11 vrijwel.

Uiteindelijk ben jij het die kan beslissen. Het is jouw leger, jouw dorp en het belangrijkste - het is jouw tijd.

Blijf botsen!

Champs gebruiken de makercode: Clash kampioenen

Aangepast van: https://www.allclash.com/motivated-clash-clans-overcome-downs/

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy