TH10 Base Building Guide door Derpy & Scott

De handleiding voor het bouwen van een TH10-basis van Derpy & Scott is een goed begin om te leren oorlogsbases te ontwerpen. Deze Th10 Base Building-gids helpt je om je eigen bases te bouwen. Met betrekking tot de plaatsing van gebouwen en ideeën om populaire aanvalsstrategieën te verdedigen. Derpy & Scott is te vinden op de Base Building-server voor meer informatie en tips. #clashon #clashofclans

Learning

Multi Infernos zijn het maken of breken van een goede basis. Daarom zal een goede opstelling voor een multi-compartiment garanderen dat je het goed doet in het bouwen van een basis. Er zijn geen specifieke ontwerpen en normen die u moet naleven, zoals bij de koningin, dus het is een beetje eenvoudiger.

Het bereik dat een aanvallende koningin een hel kan raken, verschilt van andere gebouwen, wat leidt tot een echt rare compartimentvorm. 

Multi inferno compartiment. Buiten koningin bereik.
Rare compartimentvorm

Als je dat idee in een basis gebruikt, zou het eigenlijk de hersenen van mensen breken. Bovendien zou het de grenzen van een multi-compartiment naar een nieuw niveau tillen.

Multi inferno compartiment
multi inferno compartiment

Compartimenten met meerdere inferno zijn cruciaal voor een gestructureerd ontwerp. Dus hier zijn verschillende multi-inferno-compartimenten in mijn ervaring die me met geluk hebben behandeld. Wees creatief met je inferno-compartimenten, want er zijn niet veel verkeerde manieren om het te doen

Multi Inferno-compartiment
Gedeelte
Multi Inferno-compartiment
Gedeelte
Multi inferno compartiment

Pathing naar infernos zijn belangrijk. Ik zal je laten zien wat ik bedoel.

Simplistisch pad

Zonder enige verdediging hieromheen, kun je gemakkelijk naar het inferno gaan. Dat wil je helemaal niet.

multi-inferno en paden
Simplistisch pad
Simplistisch pad

Gestructureerd pad

Moeilijker naar pad naar de hel met loons of varkens.

Gestructureerd pad - moeilijk te pad met Loons of varkens
Gestructureerd pad

De meeste lucht- en grondgebruikers zullen op de lange termijn erg ingewikkeld zijn. Als je een hel in een extreem eenvoudige compartimentopstelling wilt weggeven, zorg er dan voor dat het 4-5+ verdedigingen duurt voordat het er echt is. Zorg er ook voor dat je een luchtmijn zoekt als je een slammer probeert te stoppen.

Queen compartiment 

Over het algemeen is het hebben van een relatief gesloten en moeilijk te koningin-compartiment voor de koningin goed voor het verdedigen van de meeste strategieën. Het hebben van een open en breed gebied in de buurt van de koningin of met het koningincompartiment kan tot 2 problemen leiden.

(1) Queen charge gebruikers zullen meer waarschijnlijk je basis aanvallen (tegen te gaan)

en

(2) Veel te veel waarde geven in de buurt van de koningin (fixeerbaar).

Zoals je kunt zien, kunnen beide worden opgelost en gerangschikt. Laten we leren hoe we kunnen verhelpen en helpen voorkomen dat laders van koningin je basis vernietigen.

Bevestig open compartimenten

Om open compartimenten in de buurt van een koningin te repareren, verandert u deze in een lokaasbasis voor een koningin. Ik raad het af om een ​​veegmachine op de compartimenten te houden en te richten. Simpelweg omdat een veegmachine eigenlijk niets anders doet dan het opladen moeilijker maken. Het ontkent de koningin-aanval helemaal niet. Om dit daadwerkelijk te doen, lok je een voor de hand liggende koningin-aanval, zodat 90% van de aanvallers de ene locatie zal indrukken, omdat deze open en gemakkelijk te laden is. Houd daarom zowel je multi's als al je vallen uit de buurt van de lading.

Waarde in de buurt van de koningin

Zoek de waarde die in de buurt van de koningin ligt en beslis of de gebruiker lalo of hogs zal doen. Meer gebruikers in deze meta zijn gewend aan queen walk lalo, dus verwacht dat de meeste mensen dat over varkens doen. Gebruik de juiste plaatsing van de vallen voor de bijbehorende verdedigingsvallen. Ze zullen het moeilijk krijgen in de 2e helft van de aanval. Zorg ervoor dat een OP-kill-squadron geen extreme valstrik en basiswaarde kan krijgen. (Zet goede hoeken vast waar de kill-ploeg niet wordt verzonden en de 2e fase wel) 

Om te bepalen hoeveel te veel waarde wordt gegeven vanuit het compartiment van de koningin, kijk je naar de compartimenten rond de koningin en wat ze kan bereiken. Kan ze 2 x-bogen en een multi-inferno bereiken? Dat is niet goed. Kan ze zowel luchtvegers als een tovenaarstoren bereiken? Vrij goede prijs als je het mij vraagt. Nadat je jezelf dit hebt afgevraagd en je afvraagt ​​wat er moet worden veranderd en wat je kunt doen om een ​​hoge DPS bij de koningin te behouden en tegelijkertijd geen waarde te geven. De beste manier om dit te doen, is ervoor te zorgen dat de aanvaller niet gemakkelijk een multi en koningin kan krijgen. Met hoe compact je een goede basis wilt, is dit niet mogelijk. Maak het gewoon moeilijk. Heb een goede multidekking en heb goede compartimentvormen en -afmetingen en een goede valindeling.

Koningin plaatsing

Dit is de sleutel voor aanvallers. Als je een koningin in het pad van een muurkiezer hebt, zal de muurkraan hoogstwaarschijnlijk worden ingezet. Als je koningin super blootgesteld is in de buurt van het stadhuis. Verwacht een zelfmoordstenen slammer met valken. Het draait allemaal om het balanceren van uw plaatsing van de koningin. Laat haar een beetje compenseren maar niet blootleggen en een beetje in de buurt van de kern, maar niet in de kern en niet in de buurt van de andere waarde. Verwarrend maar het werkt het beste. Mijn # 1 tip voor elke speler hier en nu is om het stadhuis bij de koningin te hebben.

Beleg machines

Muurvernietiger

Richt zich op de locatie van het gemeentehuis, zelfs als deze is vernietigd, in een rechte lijn vanaf de neergelaten locatie. (DOET NIET OP MUREN). Wordt gebruikt in gevallen waarin aanvallers een zeer simplistische route naar uw gemeentehuis kunnen krijgen. Probeer het voor hen lastig te maken om dit zelfs maar te gebruiken door bases te maken met L-vormige bochten en het pad dat een muurkraker zou gaan is niet direct, het is ongemakkelijk. Evenzo zorgt het stadhuis in de basis ervoor dat ze vanuit veel plaatsen een muurkraker kunnen sturen. 

Peboho, sui mijnwerkers, ww ks lalo en pekkabobat zijn populaire aanvallen met de wall wrecker. Er is niet veel dat je kunt doen om HP tegen een muurwrak tegen te gaan met een enkele hel, want ze kunnen gewoon een bevriezing brengen voor hun kill-squadron. Je kunt een wall wrecker lokken als je wilt, maar de basis zelf zal slechts één treffer verdedigen omdat je echt een Hound CC nodig hebt om een ​​goede kill squadron te kunnen verdedigen.

Slap luchtschip

Richt zich op het stadhuis in een rechte lijn vanaf de afgevallen locatie. Deze belegeringsmachine in combinatie met de muurkraan is de reden dat ik eerlijk zeg dat je het stadhuis aan de kant van de koningin moet hebben. Als je een varkensmoordenaar probeert te lokken, zal elektron vernietigen. Als je echter probeert om elektronen te verdedigen, zal een kill-squadron je vernietigen. Elektronisch is de enige haalbare strategie met de blimp van mijn kennis en als je het correct gebruikt, kun je de helft van de basis verkrijgen met weinig gebruikte waarde. bovendien kan een luchtballon geraakt worden door zwarte mijnen en ernstige schade oplopen. Ik zou niet aanraden om elektronen te lokken, voornamelijk vanwege genoemde redenen. In tegenstelling tot de meest recente update waarbij de blimps meer HP hebben gekregen, staan ​​ze nog steeds niet in deze meta.

Stenen slammer

De meest veelzijdige en overweldigde belegeringsmachine. Richt de verdedigingswerken als een ballon, laat een bom uit de lucht vallen die de meeste th2-verdedigingen afschiet en vernietigt onmiddellijk muren in de buurt van verdedigingswerken als een aardbeving. 10 zwarte mijnen halen er bijna uit. Hoewel de slammer traag is, veroorzaakt deze extreme schade aan plaatsen zonder SAMS- of luchtverdediging. Als gevolg hiervan is dit waarschijnlijk de reden waarom het maken van een waanzinnig goede basis nu onmogelijk is. Een slammer voorkomen is moeilijk. Het is ook niet helemaal mogelijk om te "voorkomen". Daarom is het idee alleen maar om erachter te komen in welk stadium van de aanval de slammer zal worden gebruikt.

Wanneer mensen slammers gebruiken

Mensen gebruiken slammers aan het begin, midden en einde omdat het gewoon zo goed is. Het wordt gebruikt in lalo's, dragbataanvallen, squadrons en zelfs mijnwerkersaanvallen! Om slammers moeilijker te maken zonder voorspelling, moet je ervoor zorgen dat je waarschijnlijke slammer-plaatsen SAM'd en luchtverdediging beschermd zijn. Gelukkig voor jou zijn er veel strategieën die je kunt doen!

Om dit idee te begrijpen, moet u begrijpen hoe ver slammers kunnen slaan. Ze kunnen muren raken die gebouwen raken. Het is beter om ze hier de 2e laag te laten breken, omdat ze niet met troepen kunnen binnenkomen zonder muurbrekers of een sprongbetovering. Combineer dit met een luchtstroom en een zoekende luchtmijn om elektronen te verdedigen.

Slammer pad
Slammer bescherming

Zoals je kunt zien, versterkt dit de slammerbescherming extreem goed, terwijl het enige nadeel extra kosten in muren zijn. 

Gemakkelijkere strategie voor beginners

Deze strategie is eenvoudiger voor beginners. De zones waar een slammer naartoe wordt gestuurd, zijn waarschijnlijk uw gebieden zonder luchtverdediging, wat cruciaal is om te hebben bij het maken van een anti-lalo-basis. Je had dus moeten zoeken naar luchtmijnen daar. De sleutel tot het verdedigen van Lalo is het hebben van deze anti lava hondengebieden. Probeer dus niet overal op uw basis te adverteren. Het enige dat hier slecht aan is, is dat je rode luchtmijnen hebt in de buurt van luchtmijnen.

Hardere strategie voor bekwame bouwers

Dit is niet voor de beginnende bouwers. Een slammer lokken is moeilijk en buitengewoon moeilijk. Over het algemeen wil je dit doen nadat je de basis zelf en de dubbele stapel hebt gemaakt, beschermd op zoek naar luchtmijnen ergens in de buurt van de eerste laag waar ze niet kunnen worden gelokt door een ballon. De plaats waar mensen de slammer willen plaatsen, varieert afhankelijk van het type basis dat je maakt. Dus als je een moeilijk te dichtslaan entry base maakt, verwacht dan dat een mid raid slammer zal beëindigen, maar als je een gemakkelijke slammer entry hebt, behalve misschien een slammer KS of sui slammer. Dragbats gebruikt ook een slammer als een trechter. Ze gebruiken het voor een hoekgebied op de basis naast de kant waarop ze hun draken zullen sturen. Als de draken de zoekende luchtmijnen raken, is dat sowieso een pluspunt voor de verdediger.

compartimenten

Wat zijn enkele standaardcompartimenten en deadzones die ik zou aanbevelen? Deze compartimenten zijn extreem goed getest en laten beter gebruik zien dan andere. Zorg ervoor dat je het probeert te mixen met enkele deadzones en wees creatief. Maak niet zomaar een vierkante basis

Compartiment maat 9 x 5

Standaard compartimentgrootte. Goed voor vrijwel alles. Zorg dat je er minimaal 5 in je basis hebt. Probeer de afstand te behouden (zie volgende). De enige uitzondering op het feit dat er geen tussenruimte is, is wanneer u het pad van wallbreaker wilt afschrikken, zodat ze niet gemakkelijk worden opgeladen. Doe niet met 2 verdedigingen.

Compartiment maat 5 x 5

Dit compartiment is van een redelijk formaat, mits correct gebruikt. Niet alleen gebruiken, kan worden gebruikt om qc wb spot omhoog te schroeven, kan worden gebruikt als een dode zone richting de kern. (1 muur binnen) te gebruiken als splitter in een 9 × 9

Compartiment maat 9 x 9

Het best te gebruiken op randen of kern van de basis met deadzones. Laat ze niet veel in deze compartimenten slaan. Waarschijnlijk de beste compartimentgrootte om een ​​koningin te lokken.

Compartiment maat 13 x 5

Het beste te gebruiken aan de buitenzijden van een basis die aan de platte kant is gericht, niet naar de kern toe gericht. Dat zal tot gemakkelijke waarde leiden. Ook het best gebruikt voor de deadzone multi. 

Compartiment maat 10 x 5

Goed voor het plaatsen van GB's in de basis en het splitsen van zappable AD's

deadzones

Deadzones worden gebruikt om troepen te splitsen, waarde af te snijden en over het algemeen elke basis te verbeteren indien correct gebruikt. De lengte kan variëren, maar de breedte is de sleutel. Het hebben van hen met 1 spatie of 2 spatie is de meest voorkomende, maar als je wilt, kun je 3 ruimtes doen met muren of bouwhutten erin.

Deadzones met en zonder bouwhutten
deadzones

Hoe de meest populaire aanvallen te verdedigen.

heksen

GB + 3 SB's is niet mijn stijl omdat het mini-bommen verspilt. Ik gebruik gewoon bases met veel L-vormige bochten en die goede buiten multi dekking hebben. Een goed voorbeeld hiervan is de inferno-decoratieglitch, deze reikt veel buiten de basis.

Bats

Vleermuizen zijn super overweldigd en hebben een nerf nodig, ondanks dat dat al eerder is gedaan. Als je een zeer specifieke wizard-tower-opstelling hebt, kun je vleermuizen, heksen tegengaan en zelfs varkens en lalo verdedigen. Hier zijn mijn tips voor dragbats van mijn discord-server, waar natuurlijk nog meer tips komen.

Tips tegen vleermuizen
Tips tegen vleermuizen

Peboho

Zeer sterk leger, hoewel heel gemakkelijk te verdedigen.
Allereerst was mijn mening over deze aanval gemakkelijk te weerleggen, maar naarmate de meta vorderde, begonnen er meer pekka's te worden gebruikt. Ik denk dat de beste manier om dit tegen te gaan, is door goede deadzones te hebben, goede valstrikplaatsingen, terwijl het stadhuis op een ongemakkelijke locatie in de buurt van de koningin staat, en door dps die de kern bedekken die niet gemakkelijk kan worden gestuiterd.

 QW lalo

Beste hit in het spel.
Queen-aanvallen kunnen niet volledig worden tegengegaan. Daarom wil je ervoor zorgen dat ze gewoon niet al je waarde al te gemakkelijk kunnen krijgen, en 2e fase vallen weg van de oplaadlocaties hebben en tegelijkertijd de killsquad-locaties balanceren. Meerdere compartimenten zouden een bevriezing of een sprong moeten forceren. Opbergruimtes kunnen de koningin vertragen, terwijl DPS de koningin in woede brengt.

Gedetailleerde valplaatsing 

Wanneer u een nieuwe build voltooit, moet u weten hoe u vallen correct kunt plaatsen. Juiste valconfiguraties zijn de sleutel tot verdediging, vooral tegen meer ervaren aanvallers.

Spring vallen

Zoals velen van jullie weten, is het primaire doel om varkens te verdedigen. De eerste stap voordat je springvallen plaatst, is door naar je basis te kijken - of misschien een vriend ernaar te laten kijken - en te beslissen waar de meest waarschijnlijke deelname aan het kill-squadron zal zijn. Op basis daarvan plaats je springvallen weg van het gebied van de kill-squadron.

Bij het plaatsen van veren is het belangrijk om het pad van varkens te begrijpen. Je zou al een algemeen idee moeten hebben van waar varkens van elke verdediging naar de andere gaan. Als het verdedigingswerken zijn die 3 × 3 tegels groot zijn, plaatst u de veer tussen beide verdedigingen op de middelste tegel. Er zijn echter uitzonderingen op deze regel:    

Uitzondering # 1

Stel je dit voor. Een mortier voor een 9 × 5 compartiment met 2 verdedigingswerken, die het beschermt zodat ze niet rechtstreeks naar de verdediging kunnen gaan. Als ze van de mortierkant komen, gaan ze naar de zijtegel van de verdediging nadat ze over de muur zijn gesprongen, wat betekent dat de meesten van hen naar de dichtstbijzijnde bovenste tegel zullen reizen omdat ze niet in een directe lijn naar het midden zullen zijn. Plaats de veer op de bovenste tegel als de aanvaller de varkens vanaf die kant start.

Uitzondering # 2

Verspringende verdedigingen zorgen ervoor dat varkens een iets ander pad volgen. Je hebt bijvoorbeeld een mortier en een boogschutterstoren buiten de muren van je basis; De boogschuttertoren (verdediging A) staat 1 tegel rechts van de mortier (verdediging B), maar verschuift naar boven of naar beneden. Varkens zullen van de mortier naar de tweede tegel van de boogschuttertoren gaan, daarom moet je veer op de middelste tegel van de boogschuttertoren worden geplaatst. 

Uitzondering # 3

De laatste uitzondering is wanneer varkens van de ene verdediging naar een compartiment reizen met 2 verdedigingswerken naast elkaar (met een opening van 1 tegel ertussen). Varkens reizen bijvoorbeeld van een x-boog (verdediging A) naar het compartiment dat er parallel aan loopt, met daarin een boogschuttertoren (verdediging B) en een luchtverdediging (verdediging C). De varkens zullen splitsen van verdediging A tussen verdediging B en C, wat betekent dat de varkens naar de dichtstbijzijnde hoektegel gaan tussen beide verdedigingen (in die 1 tegelopening die de verdediging scheidt). 

Gigantische bommen

Gigantische bommen hebben twee doelen op TH 10: (1) je kunt ze gebruiken om je tegenstander te 'genezen', of (2) je kunt ze gebruiken voor iets dat 'heksenbommen' wordt genoemd. Persoonlijk geloof ik dat heksenbommen zonde van de vallen zijn. De reden hiervoor is omdat het een combinatie van 1 gigantische bom plus 3 kleine bommen vereist. In de volgende paragraaf zullen we dit iets meer bespreken en waarom het niet praktisch is om heksenbommen te gebruiken.

Out-helen-zonering

Naar mijn mening is dit de meest efficiënte manier om gigantische bommen te gebruiken. Het idee hiervoor is om varkensaanvallen te verdedigen. Net als springtrappen, wil je je gigantische bommen weg hebben van een ingang van een kill-squadron. Dit betekent niet dat je alle 5 gigantische bommen aan de kant van het stadhuis moet hebben, maar het zou ideaal zijn als je liever minstens 3 of 4 aan de achterkant van een ingang van een moordteam hebt. Doorgaans waren er 3 gigantische bommen te vinden aan de kant van het stadhuis, met 2 gigantische bommen aan de zijkanten van de basis. Dat is maar een voorbeeld, maar het idee is om te voorkomen dat een moordploeg gemakkelijk twee of meer gigantische bommen kan uitschakelen.

Veel voorkomende fout om te vermijden

Een veel voorkomende fout die ik bij nieuwe basisbouwers zie, is het gebruik van meerdere gigantische bommen in de basis. Dit kan je basis kwetsbaar maken voor varkens als er te veel gigantische bommen binnen de muren van de basis zijn, omdat dit gigantische bommen dichter bij elkaar brengt, waardoor genezing zones soms overlappen. Een goede algemene regel voor het plaatsen van gigantische bommen is om er minstens 3, bij voorkeur 4 of alle 5 buiten je muren te hebben. De reden hiervoor is dat de gigantische bom varkens zal beschadigen voordat ze het in je basis bereiken. Indien goed geplaatst, zal een multi-hel of tovenaarstoren het gebied bedekken waar de gigantische bom explodeerde. Dit zorgt ervoor dat varkens veel sneller uitdunnen en voordat ze de kernverdediging bereiken, zoals een x-bow of inferno. 

Bomtorens en gigantische bommen

Een ander ding om in gedachten te houden is dit: bomtorens fungeren als een beetje van een andere gigantische bom. Om deze reden wil je gigantische bommen weghouden van bomtorens. Een algemene vuistregel is om ervoor te zorgen dat een genezingspreuk niet tegelijkertijd een bomtoren en een gigantische bom kan dekken.

Heksenbommen

Hoewel ik persoonlijk heksbommen als een verspilling van vallen beschouw, zijn ze een effectieve manier om bevroren heks en andere op heks gebaseerde aanvallen te verdedigen. Witch Bombs zijn de combinatie van 1 gigantische bom en 3 kleine bommen ernaast geplaatst. Als een heks tegelijkertijd alle 3 de kleine bommen en een gigantische bom activeert, zal ze onmiddellijk sterven. Dit kan een bevroren heksenaanval verpesten, omdat een hele zijflank van heksen onmiddellijk zal sterven. Hieronder is een voorbeeld van een heksenbom, evenals een voorbeeld van hoe je alle gigantische bommen op een basis kunt plaatsen (met het gebruik van 1 heksenbom):

Heks bom en gigantische bom plaatsing
Heksenbom

Kleine bommen

Kleine bommen zijn waarschijnlijk de meest over het hoofd gezien val. Geloof het of niet, een enkele kleine bom kan een hele aanval vernietigen. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze correct worden geplaatst om een ​​poging tot het laden van een koningin te stoppen. 

Kleine bommen moeten 2 of 3 tegels uit de buurt van een muur worden gehouden. Om te begrijpen hoe je het beste kleine bommen plaatst, moet je de basis begrijpen van muurbreker AI. Om het simpel te houden: muurbrekers richten zich op gebouwen. Een muurbreker gaat voor de dichtstbijzijnde muur met een gebouw erachter vanaf de plaats waar de muurbreker wordt ingezet. 

2 tegels weg van de muur

Dit is de meest gebruikelijke methode om kleine bommen te plaatsen. Stel dat er maar 1 prullenbak voor je muur staat. In dit geval wilt u de kleine bom op slechts 2 tegels van de muur houden. De reden hiervoor is omdat als de kleine bom 3 tegels verwijderd was, een testmuurbreker niet ver hoeft te reizen om de kleine bom te activeren. Als je het slechts 2 tegels weglegt, zou een boogschuttertoren genoeg tijd hebben om de muurbreker te doden voordat het de kleine bom kan activeren (tenzij de koningin of trechtertroepen de boogschuttertoren tankten).

3 tegels weg van de muur

Dit is de veiligste manier om een ​​kleine bom te plaatsen, want als een testmuurbreker door een woedeaanval loopt, kan hij GEEN schade aanrichten aan de muur waarop hij is gericht voordat de kleine bom hem doodt. Het wordt echter aanbevolen dat je 2 lagen of afval buiten je muren hebt waar je een kleine bom op 3 tegels afstand hebt geplaatst. De reden hiervoor is dezelfde als hierboven: het geeft een boogschieter tijd om een ​​muurbreker te doden voordat het de kleine bom kan activeren. Hieronder staan ​​foto's van de juiste plaatsing van kleine bommen: 

Plaatsing van kleine bommen
Plaatsing van kleine bommen

Rode Luchtmijnen

Dit zijn misschien wel de belangrijkste verdediging als het gaat om het verdedigen van een aanval van Lalo. Rode luchtmijnen moeten buiten de basis worden geplaatst, met misschien een rode luchtmijn in de basis die weinig plons of multidekking heeft. Hieronder zijn een paar dingen om in gedachten te houden:

Luchtverdediging en rode luchtmijnen

Rode luchtmijnen moeten uit de buurt van luchtverdedigingen worden geplaatst. Als een rode luchtmijn een luchtverdediging bedekt, dan is het te dicht bij een luchtverdediging. Als een rode luchtmijn te dicht bij een luchtverdediging staat, wordt deze 90% van de tijd door een lavahond getankt, waardoor de lavahond de rode luchtmijn zou activeren voordat een ballon kan. 

Puntverdediging en rode luchtmijnen

Rode luchtmijnen worden het meest effectief geplaatst in de buurt van puntverdedigingen die worden afgedekt door een tovenaarstoren of een multi-hel. Het doel hiervan is dat de Loons aanzienlijke schade aanrichten voordat de tovenaarstoren of multi-inferno worden uitgeschakeld, dit zijn de twee belangrijkste verdedigingen die worden gebruikt om Lalo-aanvallen te verdedigen. Om ervoor te zorgen dat Loons niet sterven, moet de gebruiker de Loons genezen of de spatschade of multi-inferno bevriezen. Om deze reden zou het ook ideaal zijn om multi-helden te hebben die de meeste tovenaarstorens bedekken, met tovenaarstorens die puntverdedigingen bedekken (kanonnen, boogschiettorens of teslas). Hieronder staan ​​voorbeeldfoto's van correct geplaatste rode luchtmijnen: 

Plaatsing van rode luchtmijnen
Red Air mine plaatsing

Het is ook belangrijk om dit te onthouden bij het plaatsen van rode luchtmijnen: ze moeten verspreid zijn. Je wilt nooit dat twee rode luchtmijnen overlappende bereiken hebben, omdat dit goede waarde zou creëren voor een genezing voor de Loons. 

Zwarte luchtmijnen

Zwarte luchtmijnen hebben twee belangrijke doelen: (2) het doden van genezers tijdens een QC-aanval van lalo en (1) het doden van stenen slammers / honden.

Dood genezers tijdens een QC Lalo-aanval

Zoals velen van jullie misschien weten, is Queen Charge Lalo een zeer populaire metastrategie voor aanvallen in verschillende competities. Om deze reden is het belangrijk om 1-2 genezers uit te schakelen met het zoeken naar luchtmijnen. Om dit te doen, moet je beslissen wat het meest waarschijnlijke gebied voor een koningin charge is. Op basis hiervan zou je 2 zoekende luchtmijnen in dit gebied moeten hebben die op de meest mogelijke weg zijn voor genezers die de koningin volgen.

Hier zijn eigenlijk geen regels voor. Sommige spelers kiezen ervoor om luchtmijnen te zoeken die zich dichter bij de rand van de kaart bevinden. Anderen hebben de neiging om hun zoekende luchtmijnen wat dichter bij hun muren te houden. Naar mijn mening is het belangrijk om het moeilijk te maken voor een enkele ballon om een ​​zoekende luchtmijn te activeren. Als de zoekende luchtmijn te dicht bij de rand van de kaart of langs de rand van je afvalgebouwen ligt, zal een enkele duiker gemakkelijk een zoekende luchtmijn uitschakelen. Als de zoekende luchtmijn echter iets dichter bij je muren is en minder blootgesteld, kan de duiker afdrijven om een ​​verdediging uit te schakelen en de zoekende luchtmijn volledig vermijden. Aan de andere kant kan een luchtverdedigings- of boogschuttertoren + tesla-duo de duo doden voordat het zijn doel dient.

Stenen slammers doden

Met de implicatie van stenen slammers een tijdje terug, is het cruciaal geworden in de basisbouw om luchtmijnen te zoeken in de buurt van je tesla of gebieden met zware spatten, omdat dit de meest waarschijnlijke gebieden zijn voor een aanvaller om zijn steenslagmachine in te zetten. Het idee is om zware schade toe te brengen aan een steenslag voordat deze te veel waarde haalt, dus je moet goed op zoek zijn naar luchtmijnopstellingen.

Een algemene regel bij het runnen van Tesla-boerderijen is dat u 1 zoekende luchtmijn moet hebben voor een gebied met slechts 2 tesla (en een andere verdediging) of 2 zoekende luchtmijnen (die elkaar niet overlappen) voor een gebied met 4 tesla en een paar andere verdedigingen. Zodat de steenslag naar beneden gaat voordat hij te ver in de basis komt. Als een steenslag diep in de basis komt, fungeert het als een tank voor Loons. 

Lavahounds vermoorden

Een ander ding om te verdedigen met het zoeken naar luchtmijnen is om lavahonden zo snel mogelijk te helpen uitschakelen terwijl ze een luchtverdediging tanken. Om dit te doen, moet je een algemeen idee hebben van waar lavahonden zullen worden ingezet tijdens een Lalo-aanval. Over het algemeen moet je 1 op zoek zijn naar een luchtmijn in de buurt van een luchtverdediging, omdat dit zware schade zal toebrengen aan een lava hound en ervoor zorgt dat deze kort na zijn weg naar de luchtverdediging knalt. U moet er echter voor zorgen dat er een evenwicht is tussen het zoeken naar luchtmijnen tussen tesla-boerderijen, spatschade en luchtverdediging. In het ideale geval kunt u 2 luchtmijnen zoeken voor luchtverdediging, 2 voor tesla-locaties en 1 voor een gebied met zware spatschade.

Hieronder is een foto van goed zoekende locaties / plaatsing van luchtmijnen:

Op zoek naar plaatsing van luchtmijnen
Op zoek naar plaatsing van luchtmijnen

Skelet Traps

Skeletvallen zijn goed voor zowel lucht- als grondverdediging. Hoewel je op de hoogte bent van de huidige meta van queen charge lalo / drag vleermuizen / spam-aanvallen, moet je een balans hebben tussen air skellies en ground skellies. Persoonlijk denk ik dat een goede balans bestaat uit 2 skeletvallen ingesteld op lucht en 1 ingesteld op grond. 

Luchtskeletval

Wanneer u een luchtskeletvanger plaatst, moet u deze uit de buurt van de luchtverdediging houden. Zorg er daarom bij het plaatsen voor dat de luchtlaag geen luchtverdediging bedekt. De reden hiervoor is hetzelfde als bij rode luchtmijnen. Luchtschilden bevinden zich het best in de buurt van Tesla, die moet worden afgedekt door een multi-hel of spatschade (tovenaarstoren).

Gemalen skeletten

Grondskeletten zijn iets moeilijker te plaatsen. Houd bij het plaatsen van grondschilfers rekening met varkens- en mijnwerkersstrategieën. Daarom vind ik het het beste om een ​​grondvel te hebben in de buurt van mijn teslas, koning of in de buurt van mijn hoogste DPS-gebied. Als je ze in de buurt van de teslas of de koning hebt, is dat erg handig bij het verdedigen van op varkens gebaseerde strategieën. Als het zich in een gebied met hoge dps bevindt (bij voorkeur met de koning in de buurt), zullen de skeletspreuken prima mijnwerkers verdedigen. Dit houdt mijnwerkers lang genoeg afgeleid voor een gebied met hoge DPS om de groep mijnwerkers echt uit te dunnen. Soms kan dit een aanval ruïneren als je een zeer geconcentreerde DPS hebt in de buurt van een gebied met een skelly. 

Voorbeeld van plaatsing van skeletval
Skelet val plaatsing

(Lucht- en grondwerken in dit scenario)

Volledig gevangen basisvoorbeeld

Volledig gevangen basisvoorbeeld
Volledig gevangen basisvoorbeeld.

Een basis maken

Dus je bent klaar om een ​​basis te maken. Voordat je het haalt. Ik zal je laten zien hoe de gemakkelijkste manier om een ​​basis te maken naar mijn mening is, evenals een LIVE build vanaf 5-21-19

Twee stijlen van het starten van een basis zijn volgens mij de enige twee manieren. Ik vind het ook gemakkelijker om 1 voor 1 te beginnen, maar mensen klagen dat ze geen muren meer hebben, maar dat kun je alleen maar breken door te oefenen. 

1. Koningin gebied eerst. 

2. Inferno compartiment eerst.

Live bouwen

Ik koos ervoor om eerst het koninginnencompartiment te bouwen, vooral omdat het veel gemakkelijker is.

Een basisvoorbeeld bouwen
Koningin gebied eerst

Ik realiseerde me dat ik het stadhuis bij de koningin was vergeten. En die opslag van elixers is zeker een goede plek! Vervolgens moest ik vertakken. Laten we een CC-compartiment doen. En inferno-compartiment met enkele kleine 9 × 5's voor DPS.

clan kasteel compartiment
Clan kasteel compartiment

Op dit punt verwijderde ik de muurruimtes omdat ik geen muren meer had en het ontwerp dat ik momenteel had er solide uitzag zonder hen. Ik heb een paar dingen aangepast.

Ik heb al AD en wizard tower plaatsing plus x-bogen eerst geplaatst.

Luchtverdedigingstoven toren en x-bow plaatsing
AD, Wizard-torens en x-bow plaatsing


Laten we tot slot de rest van de basis afmaken. Je krijgt het idee hier. 

voltooide basis zonder vallen Voltooide basis zonder vallen

Laten we nu de vallen doen. Met de valgids kun je echt goede valplaatsingen maken die ik niet heb gedaan, omdat ik echt dom ben.

Voltooid bouwen met vallen
Voltooide build met vallen.

Analyseren en beoordelen

Er zijn altijd fouten in builds. Daarom moet je het leren analyseren om je te helpen meer te begrijpen over hoe je beter kunt bouwen. Ik plaatste het in de Pro-Chat van de Builder Base Discord en vroeg om beoordelingen. We waren het erover eens dat de veegmachines te veel waarde hadden om bij het koningincompartiment te hebben en het was kwetsbaar voor een zware KS. Daarom moet ik een Ice Golem CC runnen om het kill-squadron echt te ergeren. 

Aangepaste basis na beoordeling
Aanpassingen gemaakt na beoordeling.

Beter! Zelfs goed kan fouten verbeteren / maken! Deze basis is zwak voor mijnwerkers (onderbenut), ks hogs, en misschien een sui-slammer. Schade CC zou waarschijnlijk goed zijn misschien met een kraam. Misschien ook CC als we risicovol proberen te zijn

TH10 CC vult

Mix voor baby-drag 

Vul het spel het best in. Kan in elke basis worden gebruikt om de tegenstander echt te ergeren. Meng deze niet met Loons. Meng deze met ijsgolems, valkyries, boogschutters, tovenaars, kobolden.

IJs golem mix

Goed in brandtijd. In feite een halve lavahond. Gebruik dit verstandig om het squadron en de koningin aanvallen te vertragen, terwijl je tegelijkertijd een schade cc behoudt.

Jachthond CC

Goed voor het verdedigen van 1 treffer. Goede aanvallers weten hier goed op te reageren.

Winnaar BB Ape-evenement

Dit is een speciale winnaar van een evenement dat wordt georganiseerd via mijn onenigheid (link aan het einde van het artikel), zorg ervoor dat je meedoet als je er nog niet bent. De winnaar was Thomas, en nee hij is geen aap, hij is mijn testaap. Ik ga hem en jou laten zien hoe iemand zo goed als ik kan en zelfs beter kan bouwen dan sommige competitieclans.

Dit is zijn basis die hij heeft ingediend.

De basis van Thomas ingediend in een speciale gebeurtenis
Thomas 'basis

Thomas 'basis repareren

Ziet er eigenlijk leuk uit, ik wil het opknappen dus laten we beginnen. Allereerst merk je zijn basislay-out zelf op. Er zijn een paar wandlay-out en waardesplitsingdetails die ik wil repareren, dus heb ik alles weggenomen en de wandlay-out hersteld. Toen vulde ik er wat van om te beginnen.

De muren bevestigen

Het eerste wat opvalt, is hoe gedetailleerd die L-vormige bochten in de basis zijn in plaats van alle bochten zo dichtbij te hebben, dit maakt padvorming, belegeringen en vele andere dingen moeilijker. Let ook op mijn tovenaarstoren en luchtverdedigingsopstelling, de 2 tovenaarstorens. 1 raakt een multi en één raakt een luchtverdediging. Ik heb de spatdekking helemaal gemaakt, de waarde voor het bevriezen hard gehouden en ook mijn tovenaars weggehouden van luchtverdediging. Dus laten we de basis afwerken, behalve alle vallen (sommige GB's en teslas die ik plaats)

Basis aangepast

Merk op dat ik de koning verplaatste. Dat de koning veel te dicht bij de koningin staat, is niet de beste beslissing. Hij bevindt zich nu op een afgelegen locatie rond de backend, naast wat DPS en plons om aanvallers te irriteren. Laten we ook kijken hoeveel meer mijn vuilnislaag opruimt en hoe efficiënt mijn pad is vergeleken met wat Thomas had. Laten we nog wat repareren en het trapping beëindigen.

Paden verholpen

Een kill-ploeg zou komen van 12-3. Dus ik sloeg dienovereenkomstig vast, die dubbele gigantische bom was veel te veel waarde, dus ik verplaatste het ergens anders. Nu is het compleet, en je kunt al zien hoe anders mijn versie is vergeleken met die van Thomas. Bedankt voor het aanmelden van je basis voor mijn evenement en ik hoop dat je iets hebt geleerd!

Als je vragen hebt, kun je me een bericht sturen. Naar mijn mening zijn we een waanzinnig goed basisbouwduo en deze gids heeft ons heel hard gewerkt, dus ik dank u voor uw tijd.

The End

Bedankt voor het lezen van deze handleiding. Ik zou het niet kunnen doen zonder Scott en ik zou niet zijn waar ik ben zonder elke dag te proberen beter te worden. Je kunt gemakkelijk hetzelfde doen als je dezelfde vastberadenheid hebt als ik. ~ Derpy

Deze gids is geschreven door:
Derpy # 7936 - Eigenaar van onenigheid over het bouwen van een basis.
Scott | APT # 3053 - Moderator van onenigheid over basisopbouw

Base Building discord, waar je je bases kunt laten beoordelen door professionals: https://discord.gg/7TJVHFt
gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy