Meta-aanvallen verdedigen op TH13 - Gids door damoose95

#clashon #clashofclans

Deze gids over het verdedigen van meta-aanvallen op Th13 is geschreven door Champ basissen Pro bouwer, damoose95.

Belangrijk !!

Je kunt niet alles verdedigen, maar je kunt alles wel moeilijk maken. Bouw dus bases die bij je tegenstanders passen als je kunt. Als je speelt tegen Clans die bekend staan ​​om luchtaanvallen, richt je dan vooral op het verdedigen daarvan. Als je tegen teams speelt die meestal grondaanvallen gebruiken, plan dan om dat te verdedigen. Dwing ze om iets te doen waar ze zich niet prettig bij voelen, of versla ze in hun eigen spel. Deze gids moet worden gebruikt om u te helpen bij het plannen van Th13-bases die helpen bij het verdedigen van huidige meta-aanvallen, en bij het aanbrengen van wijzigingen in uw huidige bases.

Yeti verplettert

Dit is een van de meest populaire en gemakkelijkste aanvallen om uit te voeren. Yeti smash krijgt waarde door de belangrijkste verdedigingen die op het pad van yeti's zijn. Dus de sleutel tot het verdedigen van deze meta-aanval op Th13 is waardespreiding. Er zijn hotfixes die u kunt gebruiken, maar u wordt hierdoor zwak voor andere aanvallen. 

Bekijk de basis hieronder

Bestudeer de verspreiding in het geel en hoe nog steeds spreuken en sprongen voor pad en aardbeving kunnen worden gebruikt.

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

In welke richting dan ook, je kunt alleen zoveel van de basis openen met spring- en aardbevings spreuken. 

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

Het bovenstaande is een illustratie van belangrijke verdedigingsplaatsing. Als je je machtsverdedigingen in de kern hebt (verdediging = Blue X) en er toch een smash binnenkomt, raken ze de basis vanwege de betoveringsondersteuning die ze hebben. Woede en bewaker houden de aanval levend.

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

Voor de rest van de basis heb je de lichtverdediging en belegeringsbarakken met zwijnen en of RC maakt licht werk van de achterkant.

Pathing troepen

Een ander ding dat je kunt doen, is pad troepen. Wanneer een aanvaller alle yeti's laat vallen, hebben ze minimale controle over waar de yeti's naartoe gaan. Dit is de tijd van de verdedigers om troepen te sturen waar ze willen dat ze heen gaan. Kijk naar de basis hieronder en hoe de open ring rond de gele het zal doen tegen yeti-paden.

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

Kanalen creëren

Deze kanalen spreiden de basis uit, helpen bij het verspreiden van waarden en voorkomen zo de controle over het pad van de troepen. Kanalen werken goed met een gedeelte van de basis dat is gecompartimenteerd. Het gebruik van de bovenstaande basis als ze door het kanaal aanvallen (groen en geel), is moeilijk te volgen en ze zullen de spreuken moeten gebruiken zoals sprongen en woede, voordat ze bij de compartimenten en het moeilijke gedeelte van de basis komen. Als je via het wit aanvalt, komen je troepen nooit in het geel en lopen ze er gewoon omheen.

Maar te veel kanalen maken een gemakkelijke verplaatsing van troepen in de basis mogelijk. Bekijk de twee basisontwerpen hieronder. Onderzoek de verschillen: basis 1 wordt vernietigd door yetis, terwijl basis 2 geldt voor yetis. 

Base 1

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

Base 2

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

Na het testen heb ik minder beweging nodig voor troepen. Door meer compartimenten te bouwen, moeten aanvallers springen of aardbevingen gebruiken waar jij ze ook wilt. 

Hotfixes

Yetis gedijen met woede en genezers. Zoeken naar luchtmijnen in de kern na de hoedanigheid, zal de genezers doden en de genezing stoppen. 

Rode luchtbomstapel brengt 1488 schade toe aan een groep genezers. Genezers hebben 1600 gezondheid. Elke luchtverdedigingsverdediging kan de laatste hand leggen aan de genezers. 

Luchtverdediging uit de ingangen van het Yetis-pad kan de genezers richten. Gemalen x-bogen kunnen ook helpen.

Lalo

Lalo is een meer basisspecifieke aanval, maar is erg sterk omdat de meta gemalen is en aanvallen op Th13 zou moeten verdedigen. Het beste voor lalo is een goede hoedanigheid en kill squad (queen charge (qc), electrone, yetibomb, sui). De beste verdediging tegen de ballonnen zijn het gemeentehuis, de scattershots, de adelaar en de boogschutter. koninklijk kampioen is ook leuk, maar is meer een accessoire. Ze hebben een sterke pijn gedaan aan aanvallende ballonnen. 

Plaatsing gemeentehuis

Allereerst moet u ervoor zorgen dat het stadhuis niet beloopbaar is voor de koningin en niet geschikt is.

Deze muren voorkomen dat muurbrekers binnendringen en maken het moeilijk om een ​​koningin in de basis te leiden. Als het stadhuis gemakkelijk te pakken is, kan de bewaker op de rest van de basis worden gebruikt. Een ander ding om jezelf aan te herinneren is: waar is de koningin?

Koningin plaatsing

Vergelijk de basis hierboven en de basis hieronder en kijk dan naar de plaatsing van de koningin. 

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

De koningin hier, is vlakbij het gemeentehuis en ook dichtbij de adelaar. Een koningin zal het stadhuis en koningin of koningin en adelaar ophalen. Je moet het stadhuis en de adelaar gescheiden houden van elkaar en de koningin. 

Inferno toren plaatsing

De volgende verdediging is de infernotoren. De multi-inferno is goed tegen ballonnen en de enkele inferno is goed tegen koningin-aanvallen. Gebruik dit om u te helpen weten waar u single of multi moet plaatsen. Als je koningin wordt opgeladen via een multi, maak het dan single, en als ballonnen eindigen op een single, maak het dan multi. 

Onderzoek deze basis. Zoek naar de belangrijkste verdediging en welk type inferno is waar?

Veel betere spreiding van de belangrijkste verdedigingen, en er zijn veel goede verdedigingen om te grijpen bij 6. Maak er een enkele die tegen de aanval van de koningin helpt en de ballonnen zullen in de multi-infernos moeten terechtkomen. 

Spatbescherming

Scattershots en Wizard-torens zijn belangrijk vanwege de spatschade die ze kunnen aanrichten. Zorg ervoor dat hun aanvalsbereik geen luchtverdediging binnen bereik heeft. Je wilt dat tovenaartorens en scattershots de ballonnen raken en niet de honden. We kunnen de basis hierboven gebruiken. Kijk voor alle scatter shots en tovenaartorens. Merk op dat geen van hen een luchtverdediging in zijn bereik heeft. 

Speel ten slotte met verdedigingspaden. Houd ballonnen weg van spatschade. 

Hot fix

Rode luchtbommen moeten 8 tegels worden geplaatst vanuit een luchtverdediging en buiten de jachtpaden. Uitzonderingen hierop zijn als je weet waar honden sterven. Als honden nooit een luchtverdediging halen, kun je ze daar plaatsen. Plaats ze in de buurt van tovenaartorens voor extra spatten. Houd ze uit de buurt van kill-squadrons zoals hierboven gedefinieerd. 

Het zoeken naar luchtmijnen kan in de buurt van luchtverdediging worden geplaatst om honden sneller te doden. 

Air x-bows helpen ook.

Hybride

Dit is een extreem sterke grondaanval op Th13 en het is echt vervelend om te verdedigen. Het is de maker, zei Lando Gaming: 'Ik wou dat ik de wereld deze aanval nooit had laten zien'. Bij hybride draait het dus allemaal om padvorming en de L-vorm. Hopelijk neem je die daarna niet meer. 

Pathing en spread dps zijn de beste manier om hybride aanvallen te verdedigen. Het weghouden van de scattershots van elkaar en op verschillende delen van de basis is hierbij essentieel. Hier is een voorbeeld van. De sleutel is het vermogen van de bewaker. Kijk naar de twee scattershots en zie de tussenruimte. Een warden-vaardigheid dekt dan slechts 1 scattershot.

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

Blauw en geel zijn de verschillende ingangen of L's voor hybride paden. Dit betekent een vroege bewaker en veel basis over. Dit soort opgelopen schade door de hele basis geneest op elk deel van de basis.

Hybride paden

Laten we met dezelfde afbeelding kijken naar het pad. De L-vormen zijn dik. Met dik bedoelen we breder dan één genezingspreuk. Volg het gele pad, beginnend bij de adelaar. De basis blijft de hele weg door het eerste inferno breed. Concentreer u nu op defensief pad. Wanneer varkens dat eerste inferno bereiken (het gele pad volgen), blijven ze omhoog gaan naar de Tesla-boerderij in plaats van over te steken naar het andere inferno.

Hier is de vorige versie van deze basis. Zoek naar verschillen in plaatsing van scattershot en verdedigingspad. 

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

De verdedigingstroepen bewegen zich veel gemakkelijker door inferno-compartimenten in plaats van eromheen. Ook kan de aanvaller door de scattershots bewaken en de rest van de basis veel gemakkelijker doorkomen. 

Hybride Queen Charge

Het volgende is zorgen voor de koningin. Zorg ervoor dat het gemeentehuis niet beloopbaar is, en blokkeer de noodzakelijke nog-bommenwaarde-doelen. Als de koninginlading of de yetibomb het stadhuis of de adelaar kan halen, zorg er dan voor dat ze een kleine trechter doorsnijden of een dikke L achterlaten om te bewandelen. Dat geeft je de kans om de hybride te verdedigen. Wederom helpt duurzame dps tegen koninginlading. Het zal haar niet doden, maar het zal het niet gemakkelijk maken. 

Hot Fix

Spring Traps zijn super belangrijk, als je basis verdrievoudigd wordt door hybride, bekijk dan de verdediging totdat elke lente 3 varkens of 3 mijnwerkers oppakt. Je hebt 8 veren, en met 3 elk zijn dat 21 troepen die je hebt met de veerval. Hybrid heeft meestal ongeveer 32 troepen, 16 en 16. 

Gigantische bommen zijn geweldig. Probeer ze weg te houden van helende of bewaakte zones. Plaats ze tussen verdedigingen. Dit zal genezingen afdwingen waar ze niet willen genezen.

Multi-inferno's zijn belangrijk. Ze houden aanhoudende dps op de troepen. Gebruik meerdere inferno's aan de achterkant, weg van de koninginlading om maximale waarde te krijgen.

Gemalen x-bogen zijn ook leuk.

Sleep kloon

Echt effectief tegen anti-2-sterren ontwerpen. Als je wordt verdrievoudigd door een drag-kloon, stop dan met het gebruik van anti-2-sterrenontwerpen. Op een serieuze manier is het stoppen van de luchtballon en het volgen van paden de goede oplossing tegen drag-kloon. De aanval moet paden voor de draken creëren. Het gebruik van de luchtballon en elektronen is geweldig bij het snijden van een diepe trechter. Draken zijn als mijnwerkers, ze vallen elk gebouw aan, dus het is gemakkelijk om ze uit de kern van de basis te trekken als ze geen sterke trechter plaatsen.

Het hebben van 3 of 4 luchtverdedigingen na kloon is een goed teken dat je zult verdedigen. Zorg ervoor dat je ze bijhoudt en ze zijn niet gemakkelijk te krijgen met helden. Hier is een goede basis tegen draken. Zelfs als er hier een goede prijs is, wordt het beschermd door de veegmachine en Sam. De luchtballon zal het nooit zo diep maken en zal niet veel waarde krijgen.

Hot Fix

Op zoek naar luchtmijnen in de kern, weg van het vermogen van de directeur, zal de draken ook snel uitdunnen. 

Inferno's met één doel roosteren draken.

Luchtskeletten voor de blimpgebieden van uw basis. Ze helpen de e-drag af te leiden en geven je verdediging meer tijd om hem te doden.

Heks of boogschutter cc.

Air x-bows zijn ook leuk. 

Yetibomb of electrone

Yetibom is ook een populair alternatief voor elektronen. Het krijgt veel waarde van de yetimites, vooral onder woede. De belangrijkste vorm van levering is de gevechtsblimp. Het heeft een lage gezondheid, dus alles wat je hoeft te doen is het doden voordat het zijn bestemming bereikt. Je kunt ongeneeslijke zoekluchtmijnen gebruiken, 2 voor een onmiddellijke moord of 1 met behulp van andere verdedigingen. Een andere manier is sterke dps, zoals een tesla-boerderij en luchtverdediging. Hoewel momenteel niet populair, zal een hond met blimp alle huidige yetibomb-stops tenietdoen, dus plaatsing van luchtverdediging is belangrijk.

Hier zijn dus drie voorbeelden van alle genoemde manieren.

Verdedig Meta-aanvallen op Th13

Hot fix

Ga op zoek naar luchtmijnen om de Yeti-bom te doden. 

Sleep vleermuis en yeti vleermuis

Dragbat is een betere aanval geworden op th13, terwijl yeti bat wat aan kracht heeft gewonnen . De te verdedigen meta-aanvallen zijn vanaf de grond en inferno's met één doel zijn weer actief op Th13. Dit betekent echter dat je minder spatschade op de basis hebt als je inferno's met één doel uitvoert. De meeste bases die ik zie die verdrievoudigd worden, hebben 3 enkele inferno's of 3 of 4 xbows op de grond. De sleutel tot het stoppen van vleermuizen is een verspreiding van spetters die elkaar ook bedekken.

Laten we deze illustratie nog eens bekijken.

Als al je spatschade binnen bereik of in het pad van de draken of yeti's ligt, lopen vleermuizen gewoon langs de rand, zonder problemen.

Dus als de spatschade buiten het killerteam van draken valt of toch valt de aanval snel uit elkaar, omdat de vleermuizen snel zullen sterven. 

Laten we een basis onderzoeken om de plons te zien

Spatschade is geel gemarkeerd. Merk je een trend op? Het lijkt erop dat we een groep spetters hebben bij het stadhuis en het clankasteel. Nu hebben we een groene lijn die de basis opsplitst in 4 kwadranten. Q3 heeft veel spetters terwijl Q4 nul heeft. Als deze basis zou worden verdrievoudigd door dragbat of door yetibat, zou ik moeten kijken of ik mijn spatschade zou kunnen verspreiden. 

Een ander ding is tovenaartorens. Ze lijken tijdens het bouwen gemakkelijk te worden vergeten. Stel ze nog steeds in om inferno-torens te bedekken en hebben inferno-torens die tovenaartorens bedekken. Als je tovenaartorens op randen van bases plaatst, moet je er ook voor zorgen dat het niet kan worden getankt door een ijsgolem. Dat maakt vleermuisaanvallen heel gemakkelijk. Het laatste is de koninklijke kampioen. Ze kan de rand van de basis rennen om eventuele tovenaartorens aan de rand op te ruimen. Dus als je dit probleem hebt, kijk dan naar skeletvallen, kanonnen en Tesla's om haar te doden. Tesla's hebben een hoge dps en zullen haar snel naar beneden halen, kanonnen overleven haar vermogen om haar aan te vallen en een skeletval om haar te stoppen, zodat ze individuele skeletten aanvalt. Ook kan een grondboog haar meestal vastzetten en dps helpen toevoegen.

Hot Fix

Multi-inferno's zijn beter in het doden van vleermuizen, dus gebruik meerdere inferno's.

Bescherm de tovenaartorens aan de randen.

Verspreid ook spatschade.

Het hebben van lucht x-bogen helpt ook tegen vleermuizen en draken. Misschien wil / heb je een combo nodig voor zowel yeti als vleermuizen.

Deze gids over het bouwen van een basis om meta-aanvallen op Th13 te verdedigen is geschreven door Damoose 95. Damoose95 maakt deel uit van de Champ Bases Pro-bouwers team, het bouwen van de beste professionele oorlogs-, trofee- en CWL / ESL-achtige bases tegen een betaalbare prijs.

Clash Champs is de Premier Tournament League voor Clash of Clans War Champions. Het tilt Clash Wars naar een heel nieuw niveau door toernooien te maken met de resultaten van Clash of Clans War.

Op zoek naar leden, een clan of basis lay-out? Bent u op zoek naar de beste pro oorlogsbasissen concurreren op de hoogste niveaus? We hebben je gedekt! Doe mee met ons plezier toernooien om Champ Bucks te verdienen om in de Beloningenwinkel!

Volg ons op Clashschool voor al uw coachingbehoeften, waar bekende professionals klaar staan ​​om u te begeleiden om het beste uit uzelf te halen.

Ben je dol op wat we doen? Steun ons met behulp van de makercode CLASH-KAMPS terwijl je in-game aankopen doet.

Gebruik Code Clash Champs
Gebruik Code Clash Champs

Andere Clash Champ-artikelen die u misschien leuk vindt:

Aanval Strategiegidsen

Belegeringsbarakken: driesterrengidsTh9 Queen Charge Lavaloon-gids

Basis gebouw

Koop professionele Base War LayoutsBradder's Th10 BB-gids ◊  Bradder's Th12 BB-gidsDerpy & Scott TH10 BB-gidsDerpy & Scott TH10 BB Guide - Duits

Gebouwen

LukraakGiga Inferno

Kampioen Elite
Word lid van ons esportteam
Clanfuncties

De BilderbergsMutantenstam

Clash Champ-hulpmiddelen

Wees nooit meer clanloosBasiszoeker-tool ◊  Ik heb een basisupdate nodig  ◊  Mis nooit meer oorlogsaanvallen  ◊

Clashschool coaching

Clashschool is LIVE!

E-Sports

◊  Katowice, Polen  ◊Tribe Gaming ontbinden  ◊

Algemeen

◊  Pro-gamer wordenHoe word je een geweldige leider?Gemotiveerd blijven  ◊ Aangepaste Esport-truien  ◊ Geavanceerd Builder Management  ◊

Hero's

Koninklijk kampioen  ◊

Spells

De ultieme spreukgids

troepen

YetiBeleg kazerneStiekeme koboldSuper reusSuper muurbreker

Update / nieuws over evenementen

Wereldwijd verdwenenCoC Creator-boostCreator Boost verlooptJolly Barbaarse huidPrijsverlagingen voorjaarsupdate 2020Lente-update 2020 Nieuwe upgradeniveausSuper Troepen Lente Update 2020Supercell wordt 10

Prioriteiten / gidsen upgraden

Elk nieuw stadhuisGemeentehuis 5Gemeentehuis 6

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy