Clash of Clans verwijdert Global Chat!

doei wereldwijde chatclash van clans

Per Supercell is de functie Global Chat in Clash of Clans niet meer!

Bekijk deze blogpost van ClashofClans.com

We hebben heel belangrijk nieuws dat we graag willen delen over de richting die het team inslaat met betrekking tot sociale interactie in Clash of Clans.

In de volgende update gaan we dat zijn de wereldwijde chat verwijderen kanaal van het spel.

Toen we het Global Chat-kanaal creëerden, was ons doel om een ​​centrale hub van sociale interactie te creëren die Clashers van over de hele wereld aanspreekt om met elkaar te communiceren.

Hoewel dit een nobele onderneming was, heeft de realiteit ons helaas een les geleerd. In de loop van de jaren hebben we vastgesteld dat we niet al te veel middelen hebben ingezet voor de controle van wereldwijde chat met behulp van toegewijde support- en fraudebestrijdingsagenten, evenals spamdetectie en verschillende mechanismen proberen spelers te beschermen tegen aanstootgevende of ongepaste communicatie die nergens voorkomt in Clash of Clans.

Een van de belangrijkste functies die Global Chat biedt, is een kanaal voor Clans om nieuwe rekruten te vinden. Dit is een van de belangrijkste obstakels geweest die verhinderden dat het Clash-team Global Chat kon verwijderen; zonder een verbeterde Clan-wervingstool, bleef Global Chat de primaire methode voor spelers om een ​​nieuwe Clan te vinden buiten sociale mediakanalen of de officiële forums. In de volgende update zullen we de Clan-wervingsfunctionaliteit verbeteren, waardoor het voor Clans gemakkelijker dan ooit wordt om nieuwe leden te vinden en voor spelers om Clans te vinden die het beste bij hun speelstijl passen.

Hoewel we het jammer vinden om Global Chat te zien gaan, denken we dat we de middelen die zijn toegewezen aan Global Chat beter kunnen inzetten voor het verbeteren van de Clash of Clans-ervaring voor onze spelers. 

Botsen op!

- Het Clash of Clans-team 

gerelateerde berichten
2 reacties
  1. Ik heb problemen met het uploaden van een basis, het spel lijkt te crashen

    1. Als u een basis vindt die niet voor u werkt, gebruik dan de functie Rapportbasis. Als alle bases niet werken, probeer dan je spel opnieuw op te starten. Proost

Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy