Nieuwe Prioriteiten Upgrade Stadhuis 2019

Dit artikel bevat mijn gedachten over de prioriteit van upgrades voor elk nieuw stadhuisniveau dat je bereikt. Door een bepaalde volgorde van upgrades te volgen, worden buit- en oorlogsaanvallen gemakkelijker. Hoe je upgrades ook doet, ze moeten uiteindelijk bij je speelstijl passen.

Ik raad altijd aan om je basis te maximaliseren en ervoor te zorgen dat je opslag vol is voordat je upgrade naar het stadhuis is voltooid.

Je moet minimaal 3 Builders hebben als je TH7 of lager bent en 4 vanaf TH8 en hoger. Anders richt je je op het duwen van trofeeën om de edelsteenbeloning te krijgen voor de aankoop van de extra bouwer. Bewaar alle edelstenen die je hebt opgedaan bij het verwijderen van obstakels en evenementen totdat je extra bouwers kunt kopen.

Upgradeprioriteiten voor elk nieuw stadhuis is één ding, maar het is ook belangrijk dat je je bouwers effectief gebruikt. Je wilt al je Builders bezig houden met upgrades. Door vooruit te plannen, kunt u de middelen krijgen die nodig zijn voor upgrades. Door je bouwers te scheiden, voorkom je dat er een grote zwakke plek in je basis ontstaat. Als je bijvoorbeeld alle bouwers stuurt om 4x AD's tegelijkertijd te upgraden, kan het een probleem zijn om al het goud te krijgen. Je gebruikt je elixer dan niet goed en je basis is erg kwetsbaar voor luchtaanvallen.

Belangrijkste upgradeprioriteiten: laboratorium, spelfabriek, kazerne

Laboratorium-spell-factory-kazerne
Upgrade laboratorium, spell fabrieken en kazerne

Zodra je upgrade van het stadhuis eindigt, moet je beginnen met je laboratoriumupgrade. Dit moet altijd je EERSTE prioriteit zijn! Dit zorgt ervoor dat je kunt beginnen met je onderzoek naar troepen / spellen terwijl je je concentreert op andere upgrades van gebouwen. NIET DOEN laat je laboratorium stilstaan. Plan vooruit en laat het constant onderzoek doen. Over het algemeen duurt onderzoek zo lang, zo niet langer, dan het upgraden van uw gebouwen.

Tweede en derde belangrijkste upgrades zijn Barracks and Spell Fabrieken. Probeer minstens één elixer en één donkere barak klaar te krijgen. Upgrade beide spelfabrieken zo snel mogelijk. Door nieuwe troepen en spreuken te ontgrendelen, kun je onderzoek in je laboratorium starten. Je kunt ze niet alleen upgraden, maar ook gebruiken voor oorlogs- en buitaanvallen. ONTHOUDEN: Als je troependranken beschikbaar hebt, kun je alle troepen / spreuken gebruiken op het maximale niveau dat door je laboratorium is toegestaan.

Clankasteel en legerkampen

Prioriteiten upgraden Clan Castle Army Camps
Upgrade Clan Castle en Army Camps

De extra troepen / spreukruimte die je opdoet bij het upgraden van je Clan Castle maakt een enorm verschil en is weer een topprioriteit. Hetzelfde geldt voor legerkampen. Krijgen van leger kampen vroeg opgewaardeerd, zal enorm helpen bij buit en oorlogsaanvallen.

Nieuwe gebouwen

Upgrade prioriteiten nieuwe gebouwen
Bouw nieuwe gebouwen en upgrade naar huidige niveaus.

Over het algemeen is het beter om eerst alle nieuwe gebouwen te plaatsen en te bouwen in plaats van upgrades op bestaande gebouwen te starten (behalve de bovengenoemde upgrades). Nieuwe gebouwen zijn goedkoper en sneller te voltooien dan een upgrade naar een hoger niveau. DPS (schade per seconde) verkregen door het toevoegen van nieuwe verdedigingen zijn meestal hetzelfde als het upgraden van dure hogere verdedigingen met langere upgradetijden. Begin daarom met het plaatsen van nieuwe verdedigingen zodra een bouwer / buit beschikbaar komt.

Bouw eerst alle nieuwe vallen en muren zonder upgradetijden. En upgrade nieuwe verdedigingswerken naar hetzelfde niveau als de huidige verdedigingswerken voordat je ze upgradet naar de nieuwe niveaus van het stadhuis.

Laboratorium upgrades

Upgrade prioriteiten laboratorium upgrades

Mijn advies aan iedereen is hetzelfde. Upgrade eerst de troepen die je het meest gebruikt. Ik weet wel dat sommige spelers liever eerst oorlogstroepen upgraden. Je hebt buitentroepen nodig GET de middelen om oorlogstroepen te kunnen onderzoeken. Onthoud ook dat je om de dag twee oorlogsaanvallen uitvoert, vergeleken met tien tot vijftien multi-player aanvallen per dag.

Zolang je je bouwers en je laboratorium bezig houdt, groeit en groeit je basis in een mum van tijd! Gelukkig botsen!

Snelle lijst:

  • Zorg voor voldoende bouwers
  • Vul je opslagplaatsen voordat je upgrade van het stadhuis eindigt
  • Eerste prioriteit: laboratorium, spellfabrieken, barakken
  • Tweede prioriteit: Clan Castle, Army Camps
  • Derde prioriteit: nieuwe gebouwen bouwen en op niveau krijgen
  • ONDERZOEK NON-STOP

Conclusie

Ik hoop dat deze upgradeprioriteit je helpt. Houd er rekening mee dat ik me erop heb gericht alles te bestellen zodat je een kijkje kunt nemen. Uiteindelijk moet u altijd één ding prioriteit geven boven deze lijst - nooit een werkloos laboratorium hebben, nooit heb een inactieve Builder.

Als dat gebeurt, ga dan gewoon voor upgrades in plaats van te wachten, wat die upgrade ook is. Alles upgraden in Clash of Clans duurt jaren en het hebben van inactieve Builders zal je niet helpen dat sneller te doen.

Gerelateerde links

~ Th5 Upgrade Prioriteiten 2019

Aangepast van: https://www.allclash.com/upgrade-priority-for-all-town-hall-level/

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy