Queen Charge Lavaloon Guide - Town Hall 9 van Irfan Gaming Academy

#clashon #clashofclans @Irfan_Gaming_

Deze Queen Charge Lavaloon Guide is geschreven door Irfan Gaming Academy. Volg hem hier op sociale media: YouTube, Twitter, Facebook en Instagram.

Introductie

In deze gids zal ik door Queen Charge Lavaloon TH9 (QC Lalo) gaan. QC Lalo is een van de sterkste aanvalsstrategieën op alle niveaus. Afgezien van TH13 momenteel vanwege de hoeveelheid spatten. Deze aanvalsstrategie is een must voor elke clasher. Leren hoe je Queen Charges (QC) moet doen, is erg belangrijk. Dit komt omdat de meeste aanvalsstrategieën op hogere niveaus betrekking hebben op QC. Deze aanval is meer een bekwame basisaanval dan spammen en bidden dat je een drievoudige krijgt. Je moet oefenen in de landbouw of Friendly Challenges voordat je oorlog voert. QC Lalo kan waarschijnlijk 90% van de honken op TH9 raken voor 3 sterren. In mijn ervaring kunnen de bases die specifiek zijn ontworpen om specifiek Lavaloon tegen te gaan, gemakkelijk worden verwijderd door GoHoBo.

In deze gids zal ik de samenstelling van het leger, de basisidentificatie (belangrijkste structuren om neer te halen), de inzet van de koningin (trechtering, opladen, paden enzovoort), Lalo-paden, spreukinzet en veel voorkomende fouten behandelen. Laten we er dus zonder verder op ingaan.

Queen Charge Lavaloon Samenstelling

Koningin lading lavaloon samenstelling
QC Lalo-troepen

Dit is de samenstelling van het leger die ik graag ren. Deze gids is evenwichtig in termen van het geven van voldoende spreuken / troepen aan zowel de Queen Charge- als de Lavaloon-delen van de aanval. De DPS op TH9 is niet waanzinnig hoog om 5 genezers te moeten nemen. Daarom zijn twee woede voldoende om de koningin door de aanval te dragen. Acht muurbrekers zijn voor het openen van 2 lagen muren voor koninginlasten. In de meeste gevallen zou dit je koningin in staat moeten stellen om alle belangrijke structuren te verwijderen die nodig zijn.

Een Lavahound wordt genomen in het leger en een andere in het clan kasteel (CC). Dit is voldoende genoeg om de Loons te bevoorraden. Vijf haastige spreuken om Loons door Tovenaarstorens, Tesla-boerderijen, x-bow compartimenten, enz. Te dragen. Evenzo zijn 4 genezers genoeg om je koningin in leven te houden. Op TH9 hebben bases in tegenstelling tot Th11, Th12 of Th13 zeer zelden op zoek naar luchtmijnen (SAM'S) buiten de basis. Je loopt bijna nooit het risico om je genezers vroeg in de aanval kwijt te raken vanwege SAM's.

Ik raad aan om gif in cc te nemen en te bewaren voor vijandelijke clankasteeltroepen. Gebruik ook geen gif op de vijandige koningin !! Daarover meer hieronder.

QC Lalo voor oorlog of boerderij?

Dit is naar mijn mening de beste legercomp. Ik voer deze strategie ook graag uit voor landbouwaanvallen. Veel van de bases in gevechten met meerdere spelers zijn niet goed ontworpen. Bijgevolg gebruik ik in veel gevallen mijn clankasteelhond of -spreuk niet. Een ander voordeel is dat de meeste van hen internetbases zijn, zelfs maxed. Dus als je in een clan zit die niet in staat is om (max.) troepen te doneren, is dit je go-to-strategie voor landbouw.

Voor oorlogsaanvallen kun je indien nodig van troepen wisselen en het nog perfecter plannen.

Ik zou aanraden om op zijn minst een koningin van niveau 20 te hebben voor het gebruik van deze strategie in oorlogen tegen maximale bases. Voor farming moet je beginnen met ten minste een koningin van niveau 10 – 15 om te oefenen en het onder de knie te krijgen.

duikers MUST wees niveau 6 en haast spell niveau 2. Neem voor oorlogen liever een max Lavahound in je CC. Je kunt met niveau 1 beginnen met boeren en Lavahound helpen je zelfvertrouwen op te bouwen.

Waarom wallbreakers en niet Earthquake (EQ) of Jump Spells?

Bij Th9 krijgen we slechts 9 spell-spaties + 1 in je CC. Het toevoegen van sprongspreuken (2 spaties) beperkt de spreuken die zijn toegewezen aan het QC- of Lalo-gedeelte van de overval. Aardbevingen (4 ruimte) zijn eveneens een no-no. EQ is goed op hoger TH-niveau zoals 11, 12 en 13, omdat je meer spell-slots hebt. De waarde die we van EQ krijgen, ligt meer op hogere niveaus, waarbij de hitpoints van gebouwen zoals EA, Infernos en Xbows worden beschadigd en verlaagd. De hoeveelheid toegang die wordt gegeven door eq op hogere TH-niveaus is ook hoog. Bij Th9 kan hetzelfde werk worden gedaan door 8 muurbrekers te gebruiken (in sommige gevallen zelfs minder). De enige significante hoge HP-structuren op stadhuis 9 zijn X-bogen.

Basis identificatie

In deze sectie wijs ik op de belangrijkste doelstellingen die je zeker moet halen met de koningin-aanval. Als je de doelstellingen in deze gids kunt bereiken, dan ben je goed om de basis te raken met Queen Charge Lavaloon.

Om een ​​succesvolle Lalo van welke aard dan ook te runnen moet vijandelijke boogschutter koningin (AQ) uitschakelen alsmede de vijandelijke Clan Castle-troepen (CC) voordat je de Lalo start. Het uitschakelen van vijandige koningin is je topprioriteit voor de vijandelijke CC.

Omgaan met de vijandige koningin

De DPS van een koningin van niveau 30 is 327, wat hoger is dan de DPS van een luchtverdediging van niveau 8. Terwijl de maximale luchtverdediging op Th9 slechts niveau 7 is. De koningin heeft ook een hogere vuursnelheid, ze is mobiel en de Loons richten zich niet op haar. Vertrouw dus NIET op loondruppels of woedende pups om haar neer te halen. In werkelijkheid is de kans dat dat gebeurt extreem klein. De kans dat je aanval waarschijnlijk mislukt, is erg groot als je de vijandelijke koningin niet neerhaalt.

Vijandelijke Clan Castle-troepen

Meenemen vijand CC is duidelijk, omdat de Loons er niet op kunnen richten. Als je van scouts weet dat de cc geen bedreiging vormt voor Loons, moet je het helemaal niet trekken. Troepen die geen bedreiging vormen voor Loons zijn onder andere ijsgolem, hond, loons, valkyries, pekka, golem, barbaren en reuzen.

Luchtafweer uitschakelen (AD)

Een andere grote bedreiging voor loons, na cc en queen, zou luchtverdediging zijn. Je moet ernaar streven om minstens 1 luchtverdediging uit te schakelen met de koninginaanval. Als je in staat bent om 2 ADS te verwijderen, zou dat geweldig zijn! Zelfs als je slechts 1 AD samen met de AQ en CC van de vijand neerhaalt en je een goed pad voor je Lalo creëert, zou het goed moeten komen.

Creëer een pad voor de Lalo

Terwijl je de Queen-aanval uitvoert, moet je een pad maken voor het gedeelte van de aanval, zoals in deze gids wordt getoond. Dit wordt gedaan om de volledige spellwaarde te krijgen, maar het zorgt er ook voor dat je Loons niet uit elkaar gaan.

Queen Charge lavaloon-gids
Trechter / pathing

Zoals te zien is in de bovenstaande afbeelding, begint de QC vanaf ongeveer 4 uur. Ze duwt de basis in met muurbrekers en krijgt de vijandelijke koningin en CC inclusief luchtverdediging. Ze ruimt ook een hele compartimentverdediging op (weergegeven in groen). Hierdoor loopt de Lalo, die begint vanaf het 12 uur gebied, heel mooi langs. De triple op de basis krijgen met nog 3 luchtverdedigingen overeind. De haast-spreuk moet altijd in de buurt van wiz-torens en tesla-boerderijen worden geplaatst. In dit geval was het vrij duidelijk dat het in de buurt van bouwhutten zou zijn.

Queen Charge-implementatie

Ingangspunt

Kies een toegangspunt dat u toegang geeft tot alle hierboven genoemde doelstellingen door slechts 2 lagen muur te openen. Kies ook het gebied dat niet onder vuur ligt van beide x-bogen, terwijl hun DPS en de snelheid van vuur smelt.

Luchtveger

Je moet ook proberen veegmachines te verwijderen die wijzen naar het gebied waar je Lalo vandaan komt. Het zal je aanval aanzienlijk helpen en heeft een enorme impact erop. Wat ik zeg, wordt hieronder uitgelegd.

Koningin laadt lavaloongids, luchtvegers
Luchtveegmachines

In de bovenstaande schermafbeelding ben ik van plan QC te starten vanaf 4 uur en Lalo vanaf ongeveer 12. Dus de Sweeper (gemarkeerd als 1) zal mijn Loons van mijn Lalo terugduwen. Die eruit halen zal de sleutel zijn. Sweeper 2 heeft geen enkel effect op het Lalo-gedeelte en kan daarom worden genegeerd.

De koningin trechterend

Als trechter gebruik ik aan de ene kant Barbarian King (BK) en aan de andere kant een babydraakje. Zorg ervoor dat je koningin schade oploopt als je haar laat vallen, zodat de genezers niet overschakelen naar de BK. Om dit te voorkomen, laat u de BK vallen voordat u de AQ laat vallen. Laat ten slotte de koningin vallen nadat de BK de trechter heeft opgezet. Aarzel niet om de vaardigheid van de koning vroeg te gebruiken wanneer deze op 50% gezondheid is om de trechter strakker te stellen. Meestal steun ik het BK ook met 1-2 tovenaars.

Doorgaan met opladen

Nadat je de trechter hebt geplaatst en de koningin hebt laten vallen, laat je de muurbrekers (WB's) vallen om de koningin de basis te laten binnengaan. Laat altijd 1 TEST wb vallen om naar kleine bommen en springvallen te zoeken. Laat dan nog 3 vallen om de muur te breken (max niveau op th9). Houd de aanval gaande door 1 woede te laten vallen als je koningin schade oploopt door meerdere verdedigingen of zelfs sneller door de basis te duwen. Laat een andere woede vallen wanneer je de vijandige koningin inschakelt. Je koningin kan gemakkelijk voor de vijandige koningin zorgen en gezond leven met een woede op haar.

Boogschutter Koningin Vermogen

Ik bewaar graag het vermogen van mijn koningin voor later in de aanval. Gebruik Rages vroeg om de koningin in het begin van de aanval te genezen als ze meerdere verdedigingen op haar heeft gericht. Wanneer ik de lalo start, wordt mijn aandacht afgeleid naar het ondersteunen van de lalo met spreuken. Ik mis misschien de gezondheid van mijn koningin, dus als ik de mogelijkheid voor later bewaar, kan ze de AUTO-mogelijkheid proberen om zichzelf te redden.

Hoe gebruik je je gif?

Ik ben tegen het vergiftigen van de vijand AQ. Je gif moet worden gebruikt op vijandelijke cc-troepen zoals heksen, E-drag, lavapups enzovoort. Een level 4 Electro Dragon doet 1,155 schade per treffer en een level 30 AQ heeft 1,324 HP. Het wordt riskant. Je koningin kan onmiddellijk sterven zonder haar vaardigheid te gebruiken. Zelfs als ze maar één keer wordt geraakt en niet bijna volledig gezond is. Als ze onder niveau 21 zit, sterft ze bij volledige gezondheid met slechts één schot van een maximale E-drag.

Daarom vergiftig ik de E-drag om hem te vertragen. In de MEESTE gevallen kan de E-drag de koningin niet eens raken. Hetzelfde geldt voor andere HIGH DPS-eenheden zoals meerdere valks (320 DPH per valk met hogere hit-snelheid) of PEKKA (1098 DPH), Wizard (345 DPH), enz. De statistieken zijn in plaats daarvan in DPH (schade per hit) van DPS (schade per seconde) die we in botsing zien.

Dubbele heksen zijn ook lastig, omdat ze miljoenen skeletten voortbrengen. Gif helpt ze mooi en gemakkelijk op te ruimen, evenals met Lavapups.

Dus kortom een ​​woede voor het vechten tegen vijandige koningin, waar nodig, vergif voor CC.

Pro Tip:

Probeer de 1 WB's (muurbrekers) te laten vallen wanneer de AQ woedend is, je kunt misschien een andere laag muur openen met slechts 1 WB's en toegang krijgen tot nog meer basis.

Lavaloon-implementatie

Algemeen plan

Zodra je de hoofddoelen hebt bereikt met de Queen Charge (cc, vijandelijke koningin en minstens 1 AD zoals eerder vermeld in deze gids), kun je doorgaan met de Lavaloon-fase.

U moet uw Lalo zodanig inzetten dat deze met de klok mee of tegen de klok in gaat via het pad dat met de AQ-lading is gecreëerd.

Een voorbeeld wordt hieronder getoond.

Dit was de basis die moest worden geraakt met QC Lalo.

Hier is hoe ik de basis raakte.

AQ lading om koningin en 1 AD uit te schakelen, oranje pad is trechter (BK gaat naar boven en Baby drag (BBD) gaat naar beneden omdat er geen AD naar beneden is om BBD te doden tijdens het treuzelen).

Blauwe cirkels zijn RAGE spreuken. Merk op dat ze ook de volgende laag muren bedekken voor muurbrekers.

Het Lalo-gedeelte begint vanaf 12 uur en gaat met de klok mee. Roze cirkels zijn ruwweg geplaatst waar ik mijn haastige spreuken zou laten vallen, in werkelijkheid kunnen ze enigszins variëren naarmate de overval vordert.

Hier is een voorbeeld van hoe een aanvaller deze basis benaderde.

Er waren maar weinig dingen die verbeterd hadden kunnen worden:


Ten eerste: De koningin stormde vanuit de verkeerde richting (had voor AQ moeten gaan). Als gevolg hiervan bleef het vijandelijke AQ in leven en doodde 10-12 loons.

Ten tweede: Hoewel de koningin vanuit de andere richting stormde, werd het Lalo-pad gecreëerd. Het Lalo-gedeelte had volgens de BLAUWE lijnen moeten worden ingezet (tegen de klok in vanaf 6 uur). In plaats daarvan werd het ingezet in een "muur" formatie (oranje lijnen) en de Loons splitsten zich opzij.

Ten derde: De Haste-spreuken hadden naar de rand moeten worden gedropt, omdat we Loons moeten haasten en niet Lavahounds bij deze aanvallen. Hieronder meer daarover.

Loons en Lava inzet

Dit moet vrij eenvoudig zijn, laat je Lava eerst vallen en daarna Loons. Laat beide Lavahounds op een afstand van elkaar vallen zodat ze meer gebied kunnen bedekken en rode luchtmijnen kunnen opzuigen. Rode mijnen zijn over het algemeen dichtbij Wiz-torens. Dus als je Lava eroverheen vliegt, zou het goed zijn. Soms moet je 1 lava laten vallen op 1 advertentie of 2 op 1 AD, misschien moet je zelfs wachten voordat je de tweede lava laat vallen. Het hangt allemaal af van de basis en je leert snel wat je moet doen als je je aanvallen oefent.

Chirurgische looninzet

Loons moeten 'chirurgisch' worden ingezet, wat betekent dat ze elke verdediging direct moeten naderen. Je hebt 3 ballonnen nodig voor tovenaarstorens en AD, 5 voor X-bogen en 2 voor de meeste andere puntverdedigingen zoals kanonnen, Archer torens (AT), etc.

Het aantal zwarte pijlen komt overeen met het aantal vallende Loons.

Hier is hoe het gaat ...

Je moet ook 1 loon per tovenaartoren sparen als er back-end tovenaarstorens zijn om ze af te leiden wanneer je hoofdmacht het bereikt. Zodat je opeengestapelde Loons niet geraakt worden door spatten. Ik bespaar ook 1 Loon voor het opruimen voor het geval ik het ergens nodig heb.

Spelling implementatie

Spellingimplementatie is een van de meest cruciale onderdelen voor een succesvolle aanval en is ook trouw aan Lalo. Zoals eerder vermeld, worden Woede toegewezen aan Koningin Charge, de CC vergiftigd en 1 woede bespaard voor het vechten tegen vijandige koningin.

Laat haastige spreuken vallen die betrekking hebben op de nadering van de eerste verdedigingswerken. Nadat Loons de spreuk zijn gepasseerd, worden ze nog steeds voor een korte tijd 'gehaast'. Om deze reden heeft de aanpak de voorkeur.

De reden dat ik geen voorkeur heb voor woede voor het Lalo-gedeelte is dat de Loons al een zeer hoge DPH (480's) hebben. Je hoeft ze alleen maar te versnellen, niet te 'poweren'. Hastes geven meer snelheid dan een Rage. Rage kost ook 2 spellruimte en haast 1 spatie. Als je een berekening maakt van het gebied bedekt door haast en woede spreuken zul je zien dat 2 haast dekking meer zijn dan 1 woede doet. Rage heeft 5 tegels radius en haast heeft 4 tegels: (2X∏42˃Π52). 

Schoonmaken

Een ander belangrijk punt om te onthouden is om zo snel mogelijk te beginnen met opruimen. Daarom moet je beginnen met het opruimen van je opruimtroepen heel snel nadat je je Lalo hebt laten vallen. Laat de meeste vallen aan de kant waar je de Lalo bent begonnen, ze moeten ook achter de Lalo zijn.

Ik neem meestal 4 boogschutters mee voor hoekbouwhutten. Ik bewaar ook 1 loon voor opruimen indien nodig voor een hoek tesla. Om te voorkomen dat de tijd tekortschiet, start je de Lalo wanneer je tijdens een aanval de 1 min 30s-markering bereikt. In de landbouw ben ik vaak geëindigd met een hoog percentage 2 sterren, omdat de tijd om was. Daarom begin ik mijn lalo rond de 1min 40s-markering om veilig te zijn. Het ergste dat u waarschijnlijk kan overkomen, is een time-fail. Vooral nadat je de basis hebt VERPLETTERD en er nog 10+ Loons over zijn.

Basis identificatie:

In deze sectie bespreek ik bases die met Lalo kunnen worden geraakt en die moeten worden vermeden.

Je moet honken raken die dat zijn niet erg compact om te voorkomen dat je koningin tegelijkertijd schade oploopt door meerdere verdedigingen. Als ze door drie of meer verdedigingen wordt geraakt, sterft ze en raakt haar waarde snel op. Compacte bases kunnen worden geraakt door Kill Squad (KS) -aanvallen omdat het enorme waarde krijgt, bijvoorbeeld GoHoBo.

Basen die geen goede AD-plaatsingen hebben als 'ankerpunten' voor lavahounds moeten ook worden vermeden. Ankerpunten Ik bedoel bases waarin Lava niet in positie zal zijn zodat het voor Loons tankt.

Over het algemeen zijn er zeer weinig bases die effectief tegen Lalo-aanvallen op TH9 kunnen aanhouden, de Queen Charge geeft je echt veel veelzijdigheid en creativiteit in aanvallen.

Veelgemaakte fouten en hoe ze te vermijden

Dit zijn de veel voorkomende fouten die mensen maken bij het gebruik van deze strategie. Ik maakte deze fouten ook toen ik deze strategie voor het eerst begon te gebruiken. Dit zijn de dingen waar u altijd voor moet waken.

BK steelt je genezers

Als je koningin geen schade oploopt van verdediging, genezen de genezers de BK liever als hij dichtbij genoeg is en schade oploopt. Dit is uiterst frustrerend en kan ook gebeuren als hij een basis ingaat. Vermijd dit scenario door je BK uit de buurt van je koningin te starten terwijl je ervoor zorgt dat je koningin aanvallen van verdediging neemt.

Muurbreuk mislukt

Dit kan gebeuren als je geen test-WB's laat vallen en ze allemaal worden uitgeschakeld door een kleine bom, of als resultaat worden geraakt door x-bogen. Je koningin heeft misschien ook alle structuren opgeruimd in het compartiment waarin je wilde inbreken. In dit geval richten wb's zich op een andere muur, omdat ze achter gebouwen aan gaan en niet op muren. JA! Je leest het goed, ze gaan achter gebouwen aan.

Koningin sterft vroeg

Dit gebeurt als ze door meerdere verdedigingen wordt beschoten of als haar genezers worden neergeschoten, omdat ze zich in een vreemde hoek begaf. Breng het pad in kaart dat je koningin zal nemen voordat hij aanvalt. Vraag jezelf af of ze het doelwit wordt van veel verdedigingen of dat haar genezers binnen het bereik van AD's worden gesleept.

Koningin loopt

Het gebeurt met de beste spelers wanneer koningin dingen doet en op je loopt in plaats van naar de basis te gaan. Dit kan gebeuren door een slechte trechter, soms trekken een vijandelijke BK- of CC-troepen of skeletvallen haar eruit. Zelfs als dat gebeurt, probeer dan de beste waarde uit je koninginwandeling te halen. Probeer altijd door te gaan met je aanval.

Geen herhalingen bestuderen

Dit is wat ik denk dat de meeste spelers niet altijd doen. Ze kijken niet naar herhalingen. De meeste van de bovenstaande fouten kunnen worden vermeden in je volgende aanval als je alleen naar je eigen herhalingen kijkt. Het geeft veel ruimte voor verbetering. Het is zelfs beter om het te delen met je clangenoten en om advies te vragen. Ik kijk persoonlijk naar mijn herhalingen van de oorlog elke keer als ik niet in staat ben om een ​​triple te landen. Soms kijk ik zelfs naar een 3-sterren aanval om te kijken waar ik mezelf kan verbeteren.

Conclusie

Queen Charge Lalo is een van de sterkste aanvalsstrategie op alle TH-niveaus. Dit is iets dat je MOET hebben in je arsenaal. Queen Charging is ook iets dat je moet weten als je een goede speler wilt zijn. Het is een essentieel onderdeel van de meeste aanvallende strategieën op hogere stadhuisniveaus. Deze gids klinkt misschien als veel werk, maar als je eenmaal begint met Queen Charge lavaloon lijkt het natuurlijk te doen. Het slopen van bases op TH9 is een fluitje van een cent voor jou.

Hier zijn enkele video's die je kunt bekijken met betrekking tot de lavaloongids van Queen Queen.

In deze clip waren we ons aan het voorbereiden op de Th9 ESL 5v5. Ik probeerde herhalingen op te nemen die de punten bespraken die in de lavaloongids voor de koningin waren besproken.

In de bovenstaande video demonstreert Nemo 3 soorten Lalo-aanvallen, de tweede is Queen Charge Lavaloon die relevant is voor deze gids. Je moet deze eens bekijken! Hij doet uitstekend werk in het uitleggen van het pad en waarom het nodig is.

Bedankt voor het lezen tot nu toe. Je zou nu de basisprincipes van Queen Charge Lavaloon moeten kennen. Het enige dat nu nog over is, is uitgaan en oefenen, oefenen en nog wat oefenen!

Gelukkig botsen!

Op zoek naar leden, een clan of basis lay-out? We hebben u gedekt! Doe mee met ons plezier toernooien om Champ Bucks te verdienen om uiteindelijk in de Beloningenwinkel!

Ben je dol op wat we doen? Steun ons met behulp van de makercode CLASH-KAMPS terwijl je in-game aankopen doet.

Maker-code: Clash Champs
Maker Code: Clash Champs

Andere Clash Champ-artikelen die u misschien leuk vindt:

Aanval Strategiegidsen

Siege Barracks: 3-sterrengids

Basis bouwgidsen

Bradder's Th10 BB Guide ◊  Bradder's Th12 BB GuideDerpy & Scott TH10 BB-gidsDerpy & Scott TH10 BB Guide - Duits

Gebouwen

LukraakGiga Inferno

Clanfuncties

De Bilderbergs

Clash Champ-hulpmiddelen

Nooit meer Clanless zijnBase Finder Tool ◊  Ik heb een basisupdate nodig  ◊  Mis nooit meer oorlogsaanvallen  ◊

E-Sports

◊  Katowice, Polen  ◊Stamgaming ontbinding  ◊

Algemeen

◊  Pro-gamer wordenHoe een geweldige leider te zijnGemotiveerd blijven  ◊

Hero's

Koninklijk kampioen  ◊

troepen

YetiBeleg kazerne

Update / nieuws over evenementen

Wereldwijd verdwenenCoC Creator-boostCreator Boost verlooptJolly Barbarian Skin

Prioriteiten / gidsen upgraden

Elk nieuw stadhuisGemeentehuis 5Gemeentehuis 6

gerelateerde berichten
2 reacties
  1. Echt goed geschreven en een diepgaande gids.
    @Admin het zou geweldig zijn als jullie een apart tabblad voor gids over clash champs zouden maken, het zal voor gebruikers gemakkelijker zijn om het dan te vinden en zal het algehele verkeer op je kanaal vergroten.

    Bedankt

    1. Die gaan we zeker toevoegen! Bedankt Rishi voor de feedback 🙂

Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy