Nieuwe belegeringsbarakken - Ultieme driesterrengids door Sir Moose Gaming

Siege Barracks - Ultieme gids
#clashofclans #clashon @SirMooseGaming

Quick Navigation

  1. Beleg kazernes en grondaanvallen
  2. Ondersteuning van het hoofdleger
  3. Het is trechter tijd!
  4. Jump / Earthquake (EQ)
  5. Luchtsteun
  6. Het is trechter tijd
  7. Belegering van kazernes en luchttroepen - Houd het simpel
  8. Andere Clash Champ-artikelen die je misschien leuk vindt

Er is een nieuwe BOSS in de stad... de Siege Barracks, het is verbazingwekkend en het herontdekt de aanvalsstrategieën van TH11-TH13. In deze Ultieme Gids met 3 Sterren kijken we naar de beste manieren om je Belegeringskazerne te gebruiken om je tegenstander te vernietigen = 3 Sterren KABOOOOM! Hier is de stapsgewijze handleiding voor het gebruik van je belegeringskazerne om die 3 sterren te krijgen!

Beleg kazernes en grondaanvallen

Er zijn 2 hoofdmanieren om deze geweldige strategie te gebruiken en we zullen ze hieronder behandelen. Voel je vrij om de samenstelling van het leger te gebruiken die je wenst, hoewel de meeste aanvallen tot nu toe een soort PEKKA Smash gebruiken, meestal:

5 x genezers / 5 x PEKKA / 10 bowlers / 1 x jump spreuk / 4 x EQ spreuken.

Ondersteuning van het hoofdleger

Deze eerste strategie is bij uitstek geschikt voor typische oorlogsbases (Zie afbeelding hieronder) met het stadhuis aan de rand van de basis, moeten deze basissen eenvoudig worden gekozen voor deze strategie. In dit voorbeeld hebben we 3 Star een top oorlogsbasis!

Laten we deze Top War Base 3-sterren geven
Laten we deze Top War Base driesterren

Vergeet niet, omdat je belegeringskeuze de belegeringskazerne zal zijn, je hebt een van beide nodig Sprong spreuk of 4 x aardbeving spreuken (of beide) om in de basis in te breken. Je moet deze stappen volgen voordat je je Siege Barracks inschakelt.

HET IS TIJD!

Ja, het is trechtertijd, ons favoriete deel van de dag! Bouw je trechter zorgvuldig en neem de tijd, als je dit niet goed doet, kan de hele aanval mislukken. Serieus jongens ... oefenen!

Trechter instellen.
trechtervorming

Springen / aardbeving (EQ)

Zodra je trechter is ingesteld, moeten we je troepen in de basis krijgen, ze zullen niet alleen in de basis zweven via osmose, dus we moeten een Jump Spell of 4 x Earthquakes (of beide) gebruiken. In dit voorbeeld gebruiken we een Jump Spell om toegang te krijgen tot het gemeentehuiscompartiment en vervolgens 4 x EQ om de basis te openen (witte cirkel op foto) ... KABOOOOOM!

De belegeringsbarak achter het hoofdleger inzetten.
Wanneer gebruik je de Siege-kazerne?

Luchtsteun

Dit is het moment! Ja, nu is de trechter ingesteld en hebben we toegang tot de basis, het is tijd om de Siege Barracks direct achter de hoofdaanval in te schakelen, wacht niet te lang, je wilt de Siege Barracks inschakelen zodra je troepen begon in de basis te gieten.

De trechter loont!

Level 4 Siege Barracks geeft je 1 x PEKKA en 12 Wizards ... dit is het HUGE en geeft je ongeveer 25% meer troepen. Daarom verplettert deze aanvalsstrategie TH13! Ik stel voor dat je na het lezen van dit artikel de YouTube-link bekijkt om de topspelers deze strategie in actie te zien gebruiken.

Bekijk deze strategie in actie in de onderstaande video.

Het is FUNNEL Tijd

Laten we nu eens kijken naar een andere geweldige manier om de Siege Barracks te gebruiken.

Deze tweede strategie is eenvoudiger te gebruiken en ondersteunt uw aanval door het treuzelen te vereenvoudigen. De meeste bases zijn opgezet om van trechteren een nachtmerrie te maken (zie afbeelding 5). Met de kazerne kun je vrijwel een hele kant van de kaart wissen, het maakt het zo veel gemakkelijker!

Nogmaals ... Het instellen van de trechter is de sleutel.

Belegeringsbarakken en luchttroepen - Houd het EENVOUDIG!

Deze stap is eenvoudig, beslis waar het maken van een trechter het meest voordelig is ... in dit geval halen we een Legend League-basis neer met draken, dus ik wil een hoek vrijmaken zodat de draken binnen de hoofdbasis blijven. Vergeet niet dat een trechter twee kanten nodig heeft! Met een PEKKA en 2 tovenaars kun je een groot deel van de kaart wissen, wees niet bang om de belegeringsbarakken met een held of een deel van je leger te ondersteunen indien nodig.

Dat is het ... één fase, maak gewoon een GEWELDIGE trechter zoals hieronder en ga die 3 sterren halen!

Zorg ervoor dat uw trechter is ingesteld.
Zorg ervoor dat uw trechter is ingesteld.
De 3-sterren!
Je hebt het gedaan!

Bekijk deze strategie in actie hieronder.

Vergeet niet te volgen Sir Moose-gaming op zijn YouTube Channel als je deze geweldige aanvallen en meer in actie wilt zien met Sir Moose.

Deze Siege Barracks 3-sterrengids is geschreven door Sir Moose Gaming

Op zoek naar leden, een clan of basis lay-out? We hebben u gedekt! Doe mee met ons plezier toernooien om Champ Bucks te verdienen om in de Beloningenwinkel!

Ben je dol op wat we doen? Steun ons met behulp van de makercode CLASH-KAMPS terwijl je in-game aankopen doet.

Maker-code: Clash Champs
Maker Code: Clash Champs

Andere Clash Champ-artikelen die u misschien leuk vindt:

Basis bouwgidsen

Bradder's Th10 BB Guide ◊  Bradder's Th12 BB GuideDerpy & Scott TH10 BB-gidsDerpy & Scott TH10 BB Guide - Duits

Gebouwen

LukraakGiga Inferno

Clanfuncties

De Bilderbergs

Clash Champ-hulpmiddelen

Nooit meer Clanless zijnBase Finder Tool ◊  Ik heb een basisupdate nodig  ◊  Mis nooit meer oorlogsaanvallen  ◊

E-Sports

◊  Katowice, Polen  ◊

Algemeen

◊  Pro-gamer wordenHoe een geweldige leider te zijnGemotiveerd blijven  ◊

Hero's

Koninklijk kampioen  ◊

troepen

YetiBeleg kazerne

Update / nieuws over evenementen

Wereldwijd verdwenenCoC Creator-boostCreator Boost verlooptJolly Barbarian Skin

Prioriteiten / gidsen upgraden

Elk nieuw stadhuisGemeentehuis 5Gemeentehuis 6

Terug naar boven

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy