Beste basissen voor elk stadhuisniveau

Beste basissen voor elk stadhuisniveau

Ben je het beu om 3-sterren te krijgen in oorlogen? In deze blog delen we de beste basissen voor elk stadhuisniveau voor oorlog, landbouw en trofeeën van TH2-TH15.

Mis deze exclusieve "gratis" bases op onze website niet. Alle gedeelde bases hebben de basis kopie link en aanbevolen clankasteel.

TH2

Nou, je hebt geen toegang tot de dorpseditor. U moet de basis handmatig kopiëren. De meesten van jullie hebben waarschijnlijk een upgrade uitgevoerd voorbij TH2. Hier is de basis

TH3 

Vrijwel hetzelfde als TH3. U heeft geen toegang tot de basiseditor. Je kunt dus maar één basis draaien. Hier is de basis. 

Aanbevolen clankasteel: 2 ballonnen 

Th3 basis

TH4

Hoera! je hebt nu toegang tot de basiseditor. Je kunt nu schakelen tussen landbouw- en oorlogsbases. Vanaf TH4 hebben we elk één basis voor landbouw, oorlog en trofee.

TH4 landbouwbasis:

De basis richt zich op het beschermen van je buit, zoals elke landbouwbasis zou moeten doen. De plaatsing van de opslagplaatsen helpt je meer buit te behouden bij elke verdediging,

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 10 boogschutters, 1 ballon

Bouwer: Dani

TH4 boerderij basis

TH4 trofeebasis:

Een gecentreerd stadhuis beschermd door muren en verdedigingswerken. De verdediging is gelijkmatig verdeeld om de TH vanuit elke richting te beschermen.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 10 boogschutters, 1 ballon

Bouwer: Dani

TH4 trofeeënbasis

 TH4 oorlogsbasis:

Het doel van een oorlogsbasis is om te voorkomen dat de basis 3 sterren krijgt. We doen dit door de "belangrijkste verdedigingswerken" op de basis te beschermen. 

Een gecentraliseerde mortier helpt de basis te beschermen, aangezien het een van de sterkste verdedigingswerken is op lage niveaus. Als je extra bouwhutten hebt, plaats ze dan in een hoek om een ​​tijdfout te forceren als de aanvaller ze vergeet.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 10 boogschutters, 1 ballon

Bouwer: Dani

TH4 oorlogsbasis

TH5

Nu hebben we veel meer muren om mee te werken, en die kunnen we gebruiken om onze basis beter te beschermen. 

TH5 Trofeebasis:Nogmaals, gericht op het beschermen van de TH om het moeilijk te maken om de tweede ster veilig te stellen. Plaatsing van clankastelen maakt het moeilijker om de troepen uit de verdediging van CC te lokken. Een gemiddelde aanvaller zal het moeilijk hebben om met de CC-troepen om te gaan.

De belangrijkste verdedigingswerken, luchtverdediging en tovenaarstorens, zijn ook zeer goed beschermd.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 5 Barbaren, 5 Boogschutters, 5 Goblins

Bouwer: Zeedos

TH5 oorlogsbasis:

Ballonnen zijn de meest gebruikte aanvalsstrategie bij TH5-oorlogsaanvallen. Om ons daartegen te beschermen, hebben we de Archer Tower NIET direct beschietbaar gemaakt met ballonnen. Ook de luchtverdediging is gecentraliseerd in de basis. De rode luchtbommen zijn op optimale plekken geplaatst om grote pakken ballonnen te raken. 

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 5 Barbaren, 5 Boogschutters, 5 Goblins

Bouwer: Zeedos

TH5 landbouwbasis

Reuzen worden vaak gebruikt bij landbouwaanvallen op TH5. De kanonnen aan de buitenkant helpen de reuzen weg te trekken van hun gewenste doelen. De buit wordt gelijkmatig over de basis verdeeld.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 5 Barbaren, 5 Boogschutters, 5 Goblins

Bouwer: Zeedos

TH6

De META bij TH5 en TH6 blijven vrijwel gelijk. We krijgen toegang tot nog een paar vallen en gebouwen. We kunnen nu dus nog beter verdedigen.

TH6 landbouwbasis:

De landbouwbases zijn ontworpen om de buit te beschermen. De buitenverdediging trekt reuzen en gekken van het pad af, zodat de binnenverdediging ze kan neerschieten.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 7 Barbaren, 7 Boogschutters, 6 Goblins

Bouwer: Zeedos

TH6 Oorlogsbasis

De veervallen op de basis zijn de perfecte plek om elke vorm van grondaanval met reuzen tegen te gaan. De positie van de veegmachine maakt het erg moeilijk om loons de basis in te vliegen. Als de aanvaller van achter de veger komt, groeperen ze zich en worden ze bespat door tovenaarstorens en rode luchtbommen. Een zeer sterke basis om je die solide verdediging in oorlog te geven.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 7 Barbaren, 7 Boogschutters, 6 Goblins

Bouwer: Zeedos

TH6 Trofeebasis:

Nogmaals, gericht op het beschermen van de TH om het die tweede ster moeilijk te maken. De verdediging is goed geplaatst om de toegang vanaf elke kant van de basis te dekken.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 7 Barbaren, 7 Boogschutters, 6 Goblins

Bouwer: Zeedos

TH7 

Je krijgt nu eindelijk toegang tot Dark Elixir, de meest waardevolle hulpbron in Clash of Clans (na Gems natuurlijk). Je kunt nu ook je eerste held ontgrendelen, de Barbarian King. Hij zal je verdediging een enorme boost geven.

TH7 landbouwbasis:

Concentreer je op het beschermen van je duistere elixer, aangezien het een kostbare hulpbron is. De plaatsing van dubbele gigantische bommen ontneemt aanvallers van varkens een gemakkelijke doorgang door de basis.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 7 Goblins, 2 Wizards, 1 Ballon

Bouwer: Derpy 

TH7 oorlogsbasis:

In de TH7-oorlogsbasis gebruiken we de opslag om de belangrijkste verdedigingswerken in de basis te beschermen. De luchtverdediging op de basis bevindt zich in eilandcompartimenten. Dit maakt het erg lastig voor draken om door de basis te lopen. De dubbele gigantische bommen worden gebruikt om varkensruiters te decimeren

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 11 Boogschutters, 1 Tovenaar, 1 Ballon

Bouwer: Derpy 

th7 oorlogsbasis

TH7 Trofeebasis:

De TH7-trofeebasis en oorlogsbases zijn vergelijkbaar. In de trofeeënbasis richten we ons opnieuw op het beschermen van onze belangrijkste verdedigingswerken door onze middelen als schilden te gebruiken. De grondstofgebouwen hebben hoge hitpoints, dit geeft de verdediging voldoende tijd om de troepen neer te schieten wanneer ze gefocust zijn op de opslagplaatsen. Onthoud dat het doel van een oorlogs-/trofeeënbasis is om de basis te verdedigen, niet de buit.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 11 Boogschutters, 1 Tovenaar, 1 Ballon

Bouwer: Derpy 

TH8

Je hebt eindelijk TH8 bereikt, waar dingen goed beginnen te worden. Als je aanvalt, ontgrendel je Golem, Pekka en valks, waardoor je een enorme boost krijgt in grondverpletterende aanvallen en GoHo-aanvallen.

TH8 landbouwbasis:

De basis is gebouwd om te verdedigen tegen de twee meest voorkomende landbouwstrategieën bij TH8, Barch en Dragons. De luchtverdediging is verspreid en niet-zappable. De buit wordt ook gelijkmatig over de basis verdeeld.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 5 Boogschutters, 1 Draak

Bouwer: Caetano

th8 landbouwbasis

TH8 Trofeebasis:

De basis richt zich opnieuw op het beschermen van de TH. Het is erg diep in de basis. De muren rond de TH zorgen ervoor dat de troepen rond de TH lopen zonder deze te richten. De tesla-boerderij is een leuke verrassing voor iedereen die je Barbarian King vroeg in de aanval wil uitschakelen.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 13 Boogschutters, 1 Heks

Bouwer: Caetano

TH8 oorlogsbasis:

Zap Dragons (bliksemspreuk + massale draken) is verreweg DE meest gebruikte aanval in TH8-oorlogshits. Deze basis doet geweldig werk bij het verdedigen van Zap-draken. Dit is waarom.

De luchtverdediging op deze basis is gelijkmatig verdeeld. Geen van de luchtverdedigingen kan samen worden gezapt. De verdediging is zo geplaatst dat de draken weglopen van de kernluchtverdediging. 

Er zijn opslagruimtes geplaatst rond de bovenste en onderste luchtverdediging om de luchtverdediging meer tijd te geven om draken neer te schieten terwijl ze zich op de hoge HP-opslag bevinden. De tesla-boerderij kan alle achterblijvende draken oppikken die zich van de basis afsplitsen.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 5 Boogschutters, 1 Valk, 1 Heks

Bouwer: Caetano

th8 oorlogsbasis

TH9

Dit is waar het ECHT interessant begint te worden. Je ontgrendelt je tweede en een van de sterkste helden, de boogschutterkoningin. Er zijn zoveel strategieën die draaien om koninginnenwandelingen en koninginnenaanvallen op TH9.

Je ontgrendelt ook Lava-honden, die de weg vrijmaken voor verschillende soorten Lava-loon-aanvallen. Lalo is een van de sterkste aanvallen op alle TH-niveaus. 

Daarom is het meer dan belangrijk om een ​​solide basis voor uw TH9-account te krijgen. Daarmee hebben we je gedekt.

TH9 landbouwbasis:

Dark Elixir is de belangrijkste hulpbron bij TH9. Je moet je BK upgraden van niveau 10 naar 30 en je AQ helemaal van niveau 1 naar niveau 30. Daarom zou het beschermen van de Dark Elixir-opslag je prioriteit moeten zijn. Deze basis doet precies dat. Bovendien boort Dark Elixir ook relatief in de basis. Houd er rekening mee dat je 75% van het niet-verzamelde donkere elixer in de boor verliest.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 1 babydraak, 1 draak

Bouwer: Zeedos

TH9 boerderij basis

TH9 Trofeebasis

Draken zijn erg populair bij TH9, vooral Zap-draken. Deze trofeeënbasis heeft alle luchtverdediging verspreid over de basis. Het zal je misschien ook opvallen dat er geen boogschutterstorens zijn die door de luchtverdediging kunnen worden gezapped. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat er extra waarde aan de zap-spreuk wordt gegeven.

Je zult misschien ook opmerken dat er een opslagboerderij in de basis is. Dit zorgt ervoor dat de draken vast komen te zitten bij het neerhalen van de hoge HP-opslaggebouwen, terwijl de luchtgerichte verdedigingswerken om hen heen ze omsmelten. 

Tesla Farm en Seeking Air Mines (SAM's) zijn ook in de kern gezet om nog meer DPS in de kern toe te voegen.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 8 boogschutters, 1 babydraak, 1 heks

Bouwer: Zeedos

TH9 trofee duwbasis

TH9 Oorlogsbasis

Heksen zijn populairder dan draken in TH9-oorlogsaanvallen. Je zult merken dat er gigantische bommen zijn gecombineerd met 2 kleine bommen aan de buitenkant van de basis. Deze opstelling zorgt ervoor dat alle heksen die naar die val lopen, onmiddellijk sterven. 

Geared Archer Tower (GAT) is DE sterkste verdediging op TH9. Laten we het op deze manier bekijken. X-bow heeft 80 DPS, terwijl een GAT 140 DPS heeft. Ik raad het ten zeerste aan om het in je bases te gebruiken. 

Alle pro's upgraden hun Builder Base om de GAT op TH9 te ontgrendelen. Het verschil dat het maakt in de verdediging is astronomisch als het goed wordt gebruikt. Zijn hoge vuursnelheid kan heel snel door de aanvallende troepen heen schieten.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 8 boogschutters, 1 babydraak, 1 heks

Bouwer: Zeedos

TH9 oorlogsbasis

TH10

Bij TH10 ontgrendel je de Inferno-torens(IT) bij verdediging. De meeste basisontwerpen op TH10 zullen gecentraliseerd zijn rond het beschermen van de IT en het maken van troepen eromheen. Laten we eens kijken.

TH10 Landbouwbasis

Bij TH10 massa is Baby Dragon een gebruikelijke landbouwstrategie. De boogschutterstoren en luchtverdediging op de basis zijn uitgespreid om dat aan te pakken. De donkere elixeropslag is weer gecentraliseerd.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 1 Ballon, 1 Valk, 1 Babydraak, 1 Heks

Bouwer: Zeedos

TH10 Trofeebasis:

De TH is opnieuw diep in de basis gecentraliseerd om de tweede ster te beschermen. Het is erg moeilijk om met je troepen toegang te krijgen tot de Inferno Towers. 

Een ding dat je misschien is opgevallen, is dat de DE-opslag aan de buitenkant wordt bewaard. Dit wordt gedaan om de aanvallers te verleiden om simpelweg de DE-opslag te besluipen met goedkopere troepen en de aanval te beëindigen. Dit levert je een succesvolle verdediging op, en dat is wat je wilt bereiken met een trofeeënbasis.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 1 boogschutter, 1 babydraak, 2 heksen

Bouwer: Derpy

TH10 oorlogsbasis:

Bij TH10 krijgen we toegang tot belegeringsmachines. Met dit in gedachten hebben de bases op TH10 en hoger hun TH in een zodanige hoek geplaatst dat het hun waarde minimaliseert. Vooral de Wall Wrecker en Battle Blimp omdat ze zich rechtstreeks op de TH richten. Het wordt ook gedaan om de invoer voorspelbaar te maken en daartegen te vangen.

Deze basis verdedigt goed tegen de meest voorkomende TH10-aanvallen: Witches, Lalo en Dragon spam.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 1 boogschutter, 1 babydraak, 1 heks

Bouwer: Zeedos

TH11

Eindelijk heb je TH11 bereikt. Nu ontgrendel je niet alleen de Eagle Artillery en Grand Warden. Maar je ontgrendelt ook Super Archer bij overtreding. Ze zijn een van de coolste troepen en we weten allemaal dat TH11-muren de mooiste muren zijn die er zijn. TH10 richtte zich op het beschermen van de IT's. Op TH11 zullen we ons sterk richten op het beschermen van de Adelaarsartillerie.

TH11 landbouwbasis:

De Eagle Artillery wordt beschermd door een Tesla-boerderij ervoor. De verdedigende CC-troepen en de TH fungeren ook als buffer en beschermen deze. De buit wordt over de basis verdeeld met de DE-opslag in de kern

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 1 lavahond, 1 ballon

Bouwer: Goddog

TH11 Trofeebasis:

Deze trofeeënbasis maakt het erg moeilijk voor Zap Witch- en BoWitch-aanvallen om de kern te bereiken. Het compartiment rond de TH zorgt ervoor dat de troepen weglopen van het TH-compartiment.

Om Laval Loon tegen te gaan worden de SAM's tussen de luchtverdediging geplaatst om honden te raken. De rode luchtbommen worden in de kern geplaatst, weg van een AD om de ballonnen te raken.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 1 lavahond, 1 ballon

Bouwer: Goddog

TH11 oorlogsbasis:

Eagle Artillery (EA) en Infernos zijn de belangrijkste verdediging bij TH11. Zoals je zult zien, hebben al deze verdedigingen hun eigen compartiment om ze te beschermen. Het maakt het moeilijk voor de troepen om naar hen toe te gaan en ze uit te schakelen.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 13 boogschutters, 1 babydraak, 1 heks

Bouwer: Vitor

TH12

De TH met een opwindend thema. Bij TH12 verandert de TH zelf in een verdediging, en wel een hele belangrijke. Het grootste deel van het basisontwerp zal nu ook gericht zijn op het beschermen van de TH.

TH12 landbouwbasis:

De opslagplaatsen zijn zeer ver van elkaar verspreid om de verliezen in elke verdediging te minimaliseren. De kernplaatsingen van de DE-opslag beschermen het goed. Je merkt misschien ook dat alle "sleutelverdedigingen" (TH, EA, IT) allemaal goed beschermd zijn.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 4 Boogschutters, 2 Koppensnellers, 2 Super Minions

Bouwer: Zeedos

TH12 Trofeebasis

We gaan weer voor een gecentraliseerde TH-aanpak. Om de vleermuisspreuk tegen te gaan, zijn de spatverdediging op de basis uit elkaar geplaatst (Wizard Towers, Infernos). Dit zorgt ervoor dat je basis niet zwak is tegen vleermuisaanvallen. Ook kan één bevriezingsspreuk niet twee spatverdedigingen dekken

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 2 boogschutters, 1 koppensneller, 1 heks, 1 draak

Bouwer: Zeedos

TH12 oorlogsbasis:

Naarmate je hoger in de TH-niveaus komt, begin je prioriteit te geven aan zwaar verdedigen, specifiek tegen een enkel type aanvalsstrategie. Op deze basis zie je de rode luchtbomboerderij in de kern in combinatie met een tornadoval. Dit kan gemakkelijk een heel pak ballonnen wegvagen.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 4 boogschutters, 1 koppensneller, 1 lavahond

Bouwer: Zeedos

TH13

Bij TH13 ontgrendel je de scattershot. Het is een zeer sterke verdediging omdat het volledig smelt door zwermtroepen. Je ontgrendelt Royal Champion ook bij een aanval, dus het kan zijn dat sommige bases Tesla Farm-aas hebben om zich tegen haar te verdedigen.

TH13 landbouwbasis:

Dit is een basis in teaserstijl met een enigszins verschoven TH. De bases in teaserstijl zijn gebruikelijk vanaf Th13. Je ziet ook de Tesla Farm rond de TH waardoor het niet heel makkelijk is om met een kleine investering aan de TH te komen.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 45 boogschutter OF 1 lavahond, 3 ballonnen OF 3 ijsgolems OF 3 boogschutters, 3 koppensnellers, 2 heksen.

Bouwer: Vitor

TH13 Landbouwbasis

TH13 Trofeebasis

Deze box-achtige basis verdedigt tegen elke vorm van queen-charges en air spam-aanvallen. De tornado is perfect geplaatst om elke luchtballon te vangen die op weg is naar een gemakkelijke TH-snip.

Het voordeel van het uitvoeren van een basis in boxstijl is dat als de aanvaller een vergissing maakt, dit gemakkelijk kan resulteren in een 1-sterverdediging.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 9 Boogschutters, 1 Heks, 1 Super Minion

Bouwer: Sreenath


TH13 Oorlogsbasis

De basis lijkt misschien op de trofee-basis, maar is anders (en niet alleen rondgedraaid). De belangrijkste verdedigingswerken bevinden zich op verschillende plaatsen. De oorlogsbasis probeerde zich te verdedigen tegen een grotere verscheidenheid aan aanvallen.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 3 boogschutters, 2 koppensnellers, 1 lavahond

Bouwer: lus

TH13 Oorlogsbasis

TH14

De aanval op TH14 krijgt een mooie verbetering met de toevoeging van de huisdieren aan de helden. De basisbouwstijl evolueert om zich daaraan aan te passen. Laten we eens kijken naar enkele van de beste bases op TH14.

TH14 landbouwbasis:

De bergingen zijn goed beveiligd. Als de aanvaller van bovenaf komt, loopt hij de TH en opslagplaatsen aan de onderkant mis. Het scattershot flankeert ook de troepen die naar de kern gaan en veel schade aanrichten.

Als de aanvaller besluit om van onderaf te komen, zullen ze gedurende de hele aanval vuur laten regenen door adelaarsartillerie, en we weten allemaal hoe verwoestend dat is.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 3 boogschutters, 2 koppensnellers, 1 lavahond

Bouwer: lus

TH14 landbouwbasis

TH14 Trofeebasis

Voor de trofeeënbasis hebben we een trofeeënbasis in box/teaser-stijl. Je denkt misschien dat de TH gemakkelijk kan worden afgesneden, maar dat is niet het geval. De IT-, CC-troepen en verdedigende helden beschermen de TH. Dit zorgt ervoor dat de aanvaller een enorme investering moet doen om die hele sectie uit te schakelen. We hebben de tornadoval gebruikt om de zeppelins te vangen die van de andere kant van de TH komen. De tornado klontert ook de duiker samen die door de kern gaat en de RAB's spatten ze op.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 9 Boogschutters, 2 Koppensnellers, 2 Super Minions

Bouwer: lus

TH14 Trofeebasis

TH14 Oorlogsbasis

Bij hogere TH-niveaus draaien veel aanvalsstrategieën om het vroeg in de aanval uitschakelen van de TH. De bouwers zijn zich daar terdege van bewust en doen hun best om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. 

In deze basis zul je merken dat er kleine bommen rond de TH liggen. Hun doel is om het voor stiekeme goblins moeilijker te maken om de TH te beveiligen.

De opstellingstellers van de tesla-boerderij en een soort solo-koninklijke kampioen of barbaarse koning stormen het scattershot-compartiment binnen.

Er zijn meerdere veervallen in dat gedeelte. Het is om hybride aanvallen van varkensmijnwerkers te lokken. Hogs en Miners die door dat deel van de basis gaan, zullen al heel vroeg in de aanval tevoorschijn komen. Dit zal resulteren in een solide verdediging voor de basis.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 3 boogschutters, 2 koppensnellers, 1 lavahond

Bouwer: lus

TH14 Oorlogsbasis

TH15

Ah eindelijk th15, momenteel het hoogste TH-niveau in het spel. De verdediging kreeg een enorme boost met de toevoeging van spreuktorens en de "hero-killer" Monolith. De bouwers van Clash Champs zijn al gewend aan de nieuwe META en weten daar het beste gebruik van te maken.

TH15 Landbouwbasis

Sneaky goblin is een populaire strategie om mee te farmen bij TH15. Om ze tegen te gaan, zijn de opslagplaatsen gelijkmatig over de basis verspreid. De wandsegmenten maken de sneakies een pad om hen heen om de opslagplaatsen te bereiken. Dit zorgt ervoor dat ze kostbare seconden van hun onzichtbaarheid verspillen in de reistijd.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 5 boogschutters, 1 ijsgolem, 1 lavahond

Bouwer: Satans

TH15 Landbouwbasis

TH15 Trophy Duwbasis

De boxbases werken ook ongelooflijk goed bij TH15. Opnieuw kan een kleine vergissing van de aanvaller resulteren in een 1-ster. De toevoeging van spreuktorens en monoliet straft de aanvaller nog harder voor hun misstappen.

De kern heeft 2 giftorens. Ze zijn het moeilijkst om mee om te gaan, ongeacht de strategie van de aanvaller. Giftorens ontzeggen veel gebieden waar de aanvaller een luchtballon kan landen.

De verdedigende CC bestaande uit drie ijsgolems bevriest de troepen in de basis voor een zeer lange tijd. Dit geeft de verdediging voldoende tijd om ze neer te schieten.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 5 boogschutters, 3 ijsgolems

Bouwer: lus

TH15 Trophy Duwbasis

TH15 Oorlogsbasis

Deze TH15-oorlogsbasis verdedigt veel verschillende strategieën. Meerdere meta-aanvallen werden tegen deze basis getest en deze hield goed stand. De plaatsing van de woedetoren op 9 uur maakt het een gevaarlijk gebied voor elk type troep om erin te stormen.

De tesla-boerderij beschermt de monoliet tegen boogschutterkoningin of koninklijke kampioenssnippen. De aanvallers zullen de tesla-boerderij pas opmerken als ze de basis al hebben aangevallen. 

De plaatsing van de tornado-vallen ontkent elke luchtballon die van de andere kant van de TH komt.

Link:Download de basis

Aanbevolen CC: 4 boogschutters, 1 koppensneller, 1 ijshond

Bouwer: Godblin

Dit omvat onze lijst met beste bases voor elk stadhuisniveau van TH2-TH15. Deel deze blog met je clangenoten over die geweldige verdedigingen. 

Als u een aangepaste basis voor u wilt laten bouwen, ga dan naar deze link.

Als u feedback of suggesties heeft, kunt u ons dit laten weten in het opmerkingengedeelte.

Bots op.

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy