Maak kennis met uw nieuwe Clash Coach, eVe MAXI

Welkom bij Clash School eVe Maxi, nieuwe coach
#clashon #clashofclans

Maak kennis met MAXI!

met Clash of Clans klaar voor weer een geweldig jaar, wat is een betere tijd dan nu om te leren van een professionele speler. Teamcaptain van Tribe Gaming, eVe MAXI is je nieuwste Clash schoolcoach! We zijn verheugd hem in de selectie te hebben! MAXI is verheugd om je nieuwste Clash School-coach te zijn! Hij is goed thuis in veel Clash-strategieën en weet wat er nodig is om pro te worden. Een van de tips die hij gaf aan iedereen die een professional wil worden, is lid worden van gevestigde, concurrerende clanfamilies. Veel clans moeten hun roosters van 15 invullen voor CWL. Ze zijn altijd op zoek om nieuwe spelers uit te proberen voor toevoegingen. Als je een professional wilt worden, een clan wilt leiden of gewoon je Clash-vaardigheden wilt verbeteren, bekijk dan zeker de coachingcursus van eVe MAXI. We zijn heel blij dat hij aan boord is!

Grote ambities

MAXI begon zijn Clash-carrière in 2015 toen een van zijn vrienden hem vertelde de game te downloaden. Nadat MAXI tijd had doorgebracht met het leren van het spel in casual clans, wilde ze een nieuwe uitdaging. Dus plaatste hij op de Clash of Clans-forums, op zoek naar een competitieve clan. De clan Lions Ascension vond zijn post en heette hem welkom in het team. Daar bracht hij zijn vaardigheden door en oefende hij in oorlogen op hoog niveau om de beste aanvaller te worden die hij kon zijn. Toen merkte een van de grootste competitieve clans, eleVen Original, zijn toewijding op en wilde MAXI op hun lijst.

De Pro-scène

Spelen met eleVen Original heeft de vaardigheden van MAXI echt tot het uiterste gedreven. MAXI is echter een harde werker, zoals blijkt uit zijn rechtenstudies buiten Clash. Hij was klaar voor de uitdaging. Zijn harde werk in Clash wierp zijn vruchten af ​​toen Tribe Gaming zijn succes opmerkte en hem rekruteerde voor het eerste getekende Clash of Clans Esports-team. MAXI accepteerde en was klaar voor weer een nieuwe uitdaging, Worlds 2019.

Tribe Gaming eindigde als vierde in het eerste Wereldkampioenschap. MAXI was een beetje teleurgesteld, maar zag het als een leerervaring op weg naar de volgende. MAXI ging terug naar eleVen Original om deel te nemen aan de TH12 Cup in december 2019. Het vergde veel toewijding, maar eleVen Original won uiteindelijk het toernooi! MAXI had echter vrije tijd nodig om zich te concentreren op zijn rechtensexamens en hij ging met pensioen. Tribe maakte uiteindelijk de pre-kwalificatie voor Worlds 2020 en ze riepen MAXI terug uit pensionering. Hij hielp Tribe naar drie kwalificatiewedstrijden te verdrievoudigen met een indrukwekkend percentage van 50% terwijl hij veel strategieën gebruikte, waaronder draken, zwijnen, superheksen en lalo!

Toekomstige plannen

Helaas heeft Tribe Worlds 2020 niet gehaald en miste ze een gebouw in hun laatste kwalificatie! MAXI werd gepromoveerd tot kapitein van Tribe Gaming toen het team hun eigen weg ging. Hij begon spelers te rekruteren voor de nieuwe Tribe-selectie en nu zijn ze klaar om de competitie in 2021 te domineren!

Touringcar MAXI

MAXI is verheugd om je nieuwste Clash School-coach te zijn! Hij is goed thuis in veel Clash-strategieën en weet wat er nodig is om pro te worden. Een van de tips die hij gaf aan iedereen die een professional wil worden, is lid worden van gevestigde, concurrerende clanfamilies. Veel clans moeten hun roosters van 15 invullen voor CWL. Ze zijn altijd op zoek om nieuwe spelers uit te proberen voor toevoegingen. Als je een professional wilt worden, een clan wilt leiden of gewoon je Clash-vaardigheden wilt verbeteren, bekijk dan zeker de coachingcursus van eVe MAXI. We zijn heel blij dat hij aan boord is!

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy