Een interview met een Clash-wereldkampioen

#clashon #Clashofclans

Deze week hebben we hier een heel speciale gast bij ons. Hij is de teamcaptain van ATN.aTTaX, wereldkampioen en je nieuwste Clash School-coach, de enige echte Bumm! Na het winnen van het Clash of Clans 2020 Wereldkampioenschap, was BuMm zo vriendelijk om te praten over wat er nodig is om te winnen. Hij bespreekt ook zijn vroege Clash-begin en hoe hij een winnend team moet leiden.

Hoe hij begon

BuMm hoorde in 2013 van zijn vrienden over Clash en downloadde de game zodat hij er met hen over kon praten. Het duurde niet lang voordat hij verslaafd raakte vanwege de strategie die betrokken was bij het plannen van aanvallen. Hij genoot van de uitdaging om in oorlog te verdrievoudigen en leerde nieuwe strategieën via YouTube-video's van goede spelers. Al snel werd BuMm erg goed van oefenen en wilde hij een nieuwe uitdaging.

BuMm wilde zijn spel naar een hoger niveau tillen door zich aan te melden voor de clan Dark Looters, een erg populaire Duitse clan met enkele van de beste spelers ter wereld. Dark Looters zag het talent van BuMm en accepteerde hem in hun gemeenschap. En zo begon de professionele carrière van BuMm!

Wereldkampioenschappen Clash of Clans

Snel vooruit naar 2019, Supercell hield het eerste Clash of Clans Wereldkampioenschap. BuMm was opgewonden om erin te spelen, en toen Tribe Gaming hem een ​​plek aanbood op hun selectie van play-offs, sloot BuMm zich aan voor een kans op de wereldtitel. Helaas werd Tribe Gaming geëlimineerd, maar BuMm gebruikte dit als een leerervaring. Hij besefte dat ze niet genoeg oorlogen in het professionele formaat hadden geoefend. Dus toen BuMm zich bij ATN.aTTaX aansloot als de leider van de pro-selectie, probeerde hij fouten uit het verleden te herstellen.

BuMm vertelde ons dat het oefenen van overtreding in oorlogen van een uur niet alleen hun planningsvaardigheden hielp, maar ook hun teamgeest. Hij zei dat het succes van ATN voortkwam uit hun vermogen om snel plannen te maken, zodat ze zich konden concentreren op de uitvoering van die plannen. Het team pusht ook in Legend League, wat hen dwingt om in slechts dertig seconden plannen te maken.

Wat er in het verschiet ligt met Clash School

Onlangs heeft BuMm gestreamd Trekken en commentaar geven op live oorlogen. Hij zei dat dit helpt bij coaching, omdat hij kan oefenen met het uitleggen van aanvallen aan kijkers die geen TH13 zijn. Het analyseren van de aanvallen is ook nuttig om te proberen te begrijpen wat een andere speler denkt. Dat maakt het gemakkelijker om een ​​worstelende student te helpen bij het aanleren van nieuwe aanvalsstrategieën.

Nieuwe professionele spelers

BuMm vertelde ook hoe nieuwe spelers kan worden ontdekt. Hij weet dat er verborgen bekwame spelers zijn en hij wil dat ze pro worden. Deze spelers hebben misschien gewoon geen zelfvertrouwen of hebben geen tijd om op pro-niveau te spelen. Als ze gemotiveerd kunnen raken om te oefenen en te leren, denkt BuMm dat we uit het niets de volgende MVP kunnen zien.

BuMm kan niet wachten om te beginnen met coachen bij Clash School en we zijn verheugd hem aan boord te hebben! En wie weet, na het volgen van de cursus van BuMm, zou je de volgende Clash of Clans-wereldkampioen kunnen worden.

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy