BESTE TH15 Bases met Base link | Clash of clans

20 BESTE TH15-bases in Clash of Clans

Wil je domineren in oorlogen op TH15? Wilt u dat uw TH15-basis zich verdedigt als een fort? In deze blogpost delen we niet één, niet twee, maar TWINTIG BESTE TH15 Bases voor jou. Je kunt deze basissen gebruiken voor oorlog, CWL en trofeeën.


U kunt deze rechtstreeks van onze website kopiëren door op de basislinks te klikken (>>Basisnummer<<). De aanbevolen Clan-kasteeltroepen voor de TH15-bases staan ​​in de screenshots. De meeste van deze bases zijn gebouwd door de bouwers van Clash Champs.

Wil je aan de top staan ​​van je clanoorlogen op het gebied van verdediging? Ben je op zoek naar nieuwe basissen om je clan naar de overwinning te stuwen? Klik op de onderstaande link om een ​​FRESH PRO-basispakket voor je clan te krijgen.


Verdedig als een CHAMP met Clash Champ Pro Bases


>>Basis 1<


Deze TH15-basis heeft een centraal stadhuis dat wordt beschermd door twee giftorens. De gif- en bomtorens in de kern maken het moeilijk om een ​​luchtballon te landen. De kern wordt ook gedekt door twee scattershots en beide luchthelden.

>>Basis2<


Deze basis heeft een kern die iets is geïsoleerd voor het stadhuis. De Invisibility-spreukentoren in de kern bedekt het stadhuis. Het kan een 1 ster op de basis afdwingen als de aanvallers onvoorbereid zijn. Een woedespreuktoren bedekt ook de kern. De andere KEY-verdedigingen zijn gelijkmatig verdeeld over de basis.

>>Basis3<

Dit is een anti-2-sterren TH15-basis met een centraal stadhuis. Deze keer bedekken de onzichtbaarheids- en woedespreuktorens het stadhuis. Daarnaast zijn er ook drie multi's en een monoliet in de kern.

>>Basis 4<

Dit is een TH15 Base met veel open wanden. De open muren kunnen het moeilijk maken om de troepen naar de basis te leiden. De basis heeft twee giftorens die het stadhuis beschermen.

>>Basis 5<

Dit is een Anti-2-sterren TH15-basis met een zeer dichte kern. De kern heeft twee giftorens, inferno's en scattershots.

>>Basis 6<

Dit is een ruitvormige TH15 Base. Het stadhuis is om zes uur en bedekt met een onzichtbaarheidsspreuktoren. Er is ook een woedespreuktoren in de kern.

>>Basis 7<

Het stadhuis is bedekt met onzichtbaarheids- en gifspreuktorens. De kern heeft een enkele Inferno Tower. De Monoliet bevindt zich achter het stadhuis

>>Basis 8<

Deze TH15-basis heeft twee gifspreuktorens die niet bij het stadhuis staan. De spatschade op deze basis is zeer gelijkmatig verdeeld.

>>Basis 9<

Dit is een onorthodoxe basis met twee giftorens en een monoliet in de kern. De stad ligt iets verschoven ten opzichte van het centrum.

>>Basis 10<

De TH15-basis heeft meerdere open compartimenten en een verspringend gemeentehuis. De Monoliet is in de kern. Deze basis heeft twee torens met gifspreuken.

>>Basis 11<

Deze basis heeft een enorm adelaarsartilleriecompartiment. De meeste compartimenten op deze basis zijn open. Een toren met gifspreuken beschermt het stadhuis en de monoliet.

>>Basis 12<

Dit is een ruitvormige TH15 Base. Een onzichtbaarheidstoren en een monoliet bedekken het stadhuis. De basis heeft alle drie de infernotorens op een rij. De basis heeft ook een toren met gifspreuken.

>>Basis 13<

Deze basis heeft veel open vakken. Een X-Bow op de grond en een toren met gifspreuken beschermen het stadhuis. De monoliet bevindt zich in de kern.

>>Basis 14<

Deze TH15 Base heeft een groot Eagle Artillery compartiment. De stad is goed beschermd. De basis heeft twee torens met gifspreuken.

>>Basis 15<

Het stadhuis in deze TH15-basis is zwaar beveiligd met twee X-bogen, Monolith en Clan Castle. De basis heeft twee giftorens en een groot adelaarsartilleriecompartiment.

>>Basis 16<

Deze TH15-basis in doosstijl heeft tovertorens voor woede en onzichtbaarheid die het stadhuis bedekken. Het stadhuis is niet makkelijk te pakken. De basis heeft ook veel open wanden om het trechteren moeilijker te maken.

>>Basis 17<

Het stadhuis is goed beschermd met een onzichtbaarheidsspreuktoren, monoliet en twee X-bogen. De backend heeft twee multi-inferno-torens, adelaarsartillerie en een toren met gifspreuken.

>>Basis 18<

Het stadhuiscompartiment is open in deze TH15-basis. Het stadhuis is zeer goed beschermd, met twee X-bogen die worden bedekt door een toverspreuktoren. De backend heeft twee scatter shots, een adelaar en twee x-bogen.

>>Basis 19<

Dit is een TH15-basis in doosstijl. Het stadhuis is goed beveiligd. Het adelaarscompartiment tegenover het stadhuis is goed beschermd met twee x-bogen op de grond en een toren met meerdere inferno's. Er zijn twee multi-inferno-torens met het clankasteel in de kern.

>>Basis 20<

Een onorthodoxe TH15-basis. De coupé van het stadhuis is open, maar zeer goed beveiligd. De backend wordt ook zwaar verdedigd met drie multi-inferno-torens, twee x-bogen en twee vegers die worden bedekt door een woede-spreuktoren.


Over Clash Champs

Clash Champs is je belangrijkste E-Sports News-hub voor Clash of Clans en een officiële Tier 3-contentmaker voor Supercell. We bieden ook tools voor Werving, basisdownloads, toernooien, oorlogsmeldingenEn nog veel meer. 

Dus als jij het bent op zoek naar ledeneen clan, of heb een nodig basis lay-out, Clash Champs heeft het allemaal! Als je liever een unieke, vers gebouwde oorlogs- of trofee-basis wilt, bekijk dan onze pro oorlogsbasissen.

Ons team van meer dan 20 professionele bouwers is zelfs continu en rigoureus bezig met het bouwen en testen van huidige metabases voor oorlogen, competities en het behalen van trofeeën. Wordt lid van ons op Discord voor meer informatie en om te chatten. 

Als je meedoet aan ons plezier toernooien, rangschikken en scoren we je tegen andere clashers van over de hele wereld. Bovendien verdien je Champ Bucks terwijl je iets doet waar je van houdt, Clashing! Kortom, Champ Bucks is onze manier om terug te geven aan de gemeenschap.

In feite kan dat gebruik je Champ Bucks op verschillende items en cadeaubonnen in de Beloningenwinkel. Bovendien kunt u uw Champ Bucks gebruiken om ons wekelijks in te voeren Clash-loterijen voor geweldige prijzen. 

Als je je spel wilt verbeteren met een Pro-coach doe dan mee Clashschool voor al uw coachingbehoeften. Op Clash School staan ​​professionals klaar om u les te geven en u te begeleiden om vervolgens de beste te zijn die u kunt zijn. 

Dus hou je van wat we doen? Help ons dan door de code van de maker te gebruiken CLASH-KAMPS voordat je in-game aankopen doet.

Gebruik Code Clash Champs

Andere Clash Champ-artikelen die u misschien ook leuk vindt:

Aanval Strategiegidsen

◊ Hoe hogere stadhuisniveaus aan te vallen ◊ Th9 Queen Charge Lavaloon-gids ◊ Ultieme gids voor het gebruik van spreuken ◊ Hoe Super Wall Breakers te GEBRUIKEN

Basis gebouw 

Beste basissen voor elk stadhuisniveau◊ Champ Bases verdedigt op werelden ◊ Koop professionele Base War Layouts ◊  Bradder's Th12 BB-gids ◊ TH10 BB-gids ◊ Defensie WINT kampioenschappen

Clash Champ-hulpmiddelen

◊ Wees nooit meer Clan minder ◊ Basiszoeker-tool ◊  Ik heb een basisupdate nodig  ◊  Mis nooit meer oorlogsaanvallen  ◊ Clash Raffles is live! 

gerelateerde berichten
Laat een reactie achter
Nieuwsbrief

Twitter
Ongeldig of verlopen token.

Deze inhoud is niet gelieerd aan, onderschreven, gesponsord of specifiek goedgekeurd door Supercell en Supercell is er niet verantwoordelijk voor. Voor meer informatie zie Supercell's Fan Content Policy: www.supercell.com/fan-content-policy